loading...
Facebookta paylaş

KEREM BURSİN KİMDİR - GENEŞİ BEKLERKEN DİZİSİ KEREM KİMDİR


Etiket:kerem bursin güneşi beklerken dizisi,kerem bursin fotografları,kerem bursin hayatı,kerem bursin kısaca hayatı,kerem bursin resimleri,güneşi beklerken keremi kim,kerem karakteri güneşi beklerken dizisi,güneşi beklerken kerem kimdir,kerem resimleri,keremin resimleri,kerem bursinin fotografları,kerem bursin nereli, kerem bursin yaşında,kerem bursin evlimi,kerem bursinin oynadığı diziler hangileri,kerem bursin dizisinin adı


Kanal D'nin yeni başlayan dizileri arasında olan Güneşi beklerken dizisi ilk bölümünden itibaren sevilerek izlenen ve takip edilen dizisi oldu. Güneşi beklerken dizisinde usta oyuncuların yanı sıra genç oyuncular da var ve sergiledikleri oyunculukla dikkatleri çeken isimlerden birisi olan Kerem Bursin dizinin en çok konuşulan isimlerindendir.

Sizlere bu yazımızda genç ve yakışıklı oyuncu Kerem Bursin hakkında bilgiler vereceğiz. Kerem Bursin kimdir, kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır bilgilerini ve merak ettiklerinizi yazımızın devamında bulabilirsiniz.

İşte Kerem Bursin Biyografisi...

Güneşi Beklerken dizisin Kerem Karakteri'ni canlandıran Kerem Bursin 4 Haziran 1987 tarihinde doğmuştur.
Amerikada yaşayan ve orada eğitim alan Kerem Bursin ilk olarak düzgün yüzü ve fiziğiyle Oskarlı yapımcı Roger Corman’ın dikkatini çekti ve Roger Corman Kerem'i keşfederek onu Sharktopus ve Ghost of the Imperial Palace filmlerinde oynattı. Yakışıklı oyuncu şimdiden tüm dizi ajanslarının takip ettiği isim olmuştur. yurt dışında bir çok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan genç oyuncu şimdilerde ise Güneşi Beklerken dizisi ile karşımızda olacak.

Kerem Bursin Resimleri...





Kerem Bursin Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...

Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

loading...