loading...
Facebookta paylaş

HANGİ TELEFON DAHA AZ ŞARJ HARCIYOR - AKILLI TELEFONLARDA ŞARJI EN ÇOK GİDEN TELEFONLAR


akıllı telefonların batarya süreleri ne kadar,hangi telefon batarya sı ne zaman bitiypor,en uzun bataryası hangi telefonun gidiyor,galaxy s4 şarjı kaç gün gidiyor,htc one şarjı kaç gün gidiyor,htc one mu galaxy s4 daha çok şarjı gidiyor,en uzun batarya ömrüne sahp telefonlar hangileri,en çok şarjı giden telefon hangisi,akıllı telefon şarjı kaç gün gidiyor,galaxy s4 telefonumun şarjı çabuk bitiyor normal mi,galaxys4,htc one,sony xperia z, telefonların pil ömrü ne kadar,en az şarj harcayan telefon hangisi,htc van şarjı kaç gün gider,şarj süreleri

Hangi Telefonun Daha Çok Pil Ömrü Var...

Teknolojinin gelişmesi ile hayatımıza hızlı giriş yapan ve neredeyse elimizden hiç düşmeyen genç yaşlı her kesimden, yaştan insanların ellerinde olan akıllı telefonlar neredeyse tüm işlerimizi oradan yapmamıza olanak sağlıyor.
Ayrıca akıllı telefonlarda zaman geçirmekte çok eğlenceli oluyor, bunlar oyunlar, sosyal paylaşım sitelerine girişler, internette dolaşmak, yardımcı uygulamalar yüklemek ve kullanmak müzik dinlemek vs. gibi bir çok seçeneğin bulunduğu akıllı telefonlarda gündem neredeyse hemen hemen her gün değişiyor.

Her gün bir yenisi eklenen ve çıkan akılı telefonlar daha elinizdekine alışmadan hemen gözümüzü yeni çıkana dikmekten vazgeciremiyor bizleri, Akıllı telefonlarla internet kullanımı da hızlanırken kullanıcıların çoğunda internet kesin var. Hal bu olurken internet üzerinden uygulama indirmekten keyif alanlarda var.

bu akıllı telefonlar için en çok bizi rahatsız eden ve zorlayan yanı ise pil ömrü şarjının bitmesi oluyor. Elimizden hiç bırakamadığımız telefonlarımız tabiki çalıştırdığı programlar, internet ve oyunlar gibi bir çok etken var pilini bitirmek için, pil ömrünü yeterliliğini uzatmak için bir çok seçenek geliştirilmiş olsa bile çözüm bulunamamıştır.

Peki Pili en çok dayanan telefonlar hagileri?
Hangi akıllı telefonun şarjı çok gidiyor?
Şarjı en çok giden akıllı telefon Galaxy S4 mü yoksa HTC One mı ?

İşte Şarjı En çok Dayanan Akıllı Telefonlardan Bazıları;

Konuşma konusunda en az pili harcayan telefon GALAXY S4
Konusma aşamasında en az pili harcayan 2. telefon ise SONY XPERİA Z
İnternette dolaşma aşamasında en az pili harcayan ise HTC One
En hızlı şarj olma konusunda ilk sırayı 141 dk. ile İPHONE 5 alıyor.

Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...