loading...
Facebookta paylaş

FATMA KABASAKAL KİMDİR - FATOŞ KABASAKAL KİMDİR BİYOGRAFİSİ VE RESİMLERİ


fatma kabasakal,fatoş kabasakl,fatma kabasakal kimdir,fatoş kabasakal kimdir,fatma kabasakal biyografisi ,fatoş kabasakal biyografisi,kahireli palas dizisi oyuncusu fatma kabasakal,kahireli palas dizisi duygu kimdir ,kahireli palas dizisi duygu karakteri,kahireli palas dizisi fatma kabasakal duygu karakteri,fatma kabasakal hayatı, fatma kabasakal biyografisi ve hayatı,fatma kabasakal oynadığı diziler,fatma kabasakal hakkında bilinmeyeler,fatma kabasakal kahireli palas oyuncusu,kahireli palas duygu biyografisi,duygu kahireli palas dizi

FOX TV ekranlarında hafta içi her akşam karşımıza gelen yeni olan Kahireli Palas dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Kahireli Palas dizisi oyuncuları arasında yer olan güzel oyuncu Fatoş Kabasakal uzun bir aradan sonra tekrar ekranlara Kahireli Palas dizisinde Duygu karakteri ile döndü.

Fatoş Kabasakal daha önceden de birçok projede yer alan güzel ve başarılı oyuncu yeni başlayan dizide de adından söz ettirmeye başlamıştır.

Sizlere bu yazımızda Kahireli Palas dizisi oyuncularından Fatoş Kabasakal'ın Biyografisini ve Kariyeri ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

Peki Fatoş Kabasakal Kimdir, Kaç Yaşındadır, Hangi Dizilerde Oynamıştır Kariyeri Hakkında Bilgiler

Fatoş Kabasakal Kimdir.

Fatoş Kabasakal 9 Eylül 1982 doğumludur. Edirne'de dünyaya gelen güzel oyuncu uzun yıllar İstanbul'da yaşamaktadır. Ekranlara daha henüz 15 yaşında iken atılan güzel oyuncu, ilk televizyon hayatına 15 yaşında KRAL TV'de müzik programı ile başlamıştır.
Kral Tv de parlayan kariyerini çeşitli magazin programlarını sunarak geliştiren Fatoş Kabasakal daha sonraları bir çok dizi projesinde rol almıştır.

İşte Fatoş Kabasakalı'ın Rol Aldığı Diziler

2005 Misi
2005 İki Arada Aşk
2006 Yıldızlar Şavaşı
2006 Acemi Cadı
2007 Parmaklıklar Ardında
2007 Bez Bebek
2011 Kurşun Bilal
2013 Kahireli Palas

Fatoş Kabasakal Resimleri







Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...