loading...
Facebookta paylaş

BALIK BURCU - BALIK BURCU ÖZELLİKLERİ BALIK BURCU KADINI VE ERKEĞİ


magazin,balık burcu özellikleri,balık burcu,balık burcu kadını nasıldır,balık burcu erkeği nasıldır,balık burcu kadını özellikleri,balık burcu hakkında,balık burcu tüm özellikleri,balık burcu nasıl burçtur,balık burcu kadınlarının özellikleri nelerdir,balıklar nasıl insanlardır,balık burcu özelliklerini öğrenin,balıkların tüm özellikleri

Bugunkihaber.blogspot.com olarak bir başka yazımızda sizlerle beraberiz bir önce ki yazımızda Akrep burcu ve Akrep burcunun özelliklerini paylaşmıştık. Bu yazımızda ise sizlere Balık burcu ve özelliklerinden bahsedecegiz. Balık burcunun bütün özelliklerini sizler için derledik.


Günümüzde Astroloji merakı gün geçtikçe artıyor kendilerini adeta kaptırıp burçlara ve yorumlara göre şekillendirenler var, özellikle kadınların daha çok ilgisini çeken burç ve burçların özellikleri kadınlar tarafından daha çok takip ediliyor, Hatta doğum yapacaklar bile çocuğunun doğum gününü istedikleri burca göre ayarlayanlar bile var.
Astroloji merakı önceleri bir eğlence zaman geçirme ve yorum yapılma işi olarak çıkmış gibi görünse de şimdiler de ise bazıları tarafından vazgeçilmez bir tutku haline gelmiştir.

Peki Burç nedir, nasıl ortaya çıkmıştır.
Peki burçlar gerçekte de kişiliğimizi yansıtır mı?
Burçlarla ilgilenenler, takip edenler burcunuzun gerçekten sizi yansıttığını düşünüyor musunuz? 
Kendi burcunuzun size uygun olduğunu düşünüyor musunuz?

bugunkihaber.blogspot.com olarak sizlere bu yazımızda Balık burcu ve Balık burcu özelliklerini açıklamaya çalışacağım. 

Duygusal yapıları her alanda kendisini gösterir. Sanata eğilimli bir burç oldukları için bir çok sanatçının balık özellikleri güçlüdür.Arkadaşlık duygularına çok fazla önem verdikleri için, yaşantılarında yapılan hataları affetmezler Çevrelerinin çabuk etkisinde kalırlar. Yaşamda başarılı olmak için motivasyona ihtiyaçları vardır. Mistik güçleri çok fazladır. Hissetme yönleri güçlüdür. Bilmeyi ve öğrenmeyi seven bu kişiler yaşam boyunca her şeyi merak ederler.

Hatalardan ders almasını beceremezler. Aynı hataları birkaç kez tekrarladıkları görülmüştür. Alışkanlıklarına bağlı olduğu içinde bulundukları şartları kolay değiştirmekten hoşlanmazlar. Çok çabuk karamsarlaşabilen bu kişilerle yaşamak hem zevkli hem de zordur. Duygu ve mantık arasında doğru dengeyi kurabilirlerse, yaşam onlar için mükemmel olur. Fakat ne yazık ki, her zaman aynı ölçüyü tutturamazlar.

Toplum ilişkilerine önem verseler de, kuşkucu yapıları yüzünden olaylara uzak kalabilirler. Sürekli haklarında konuşuluyormuş hissi içinde, karamsar ve huzursuzlaşabilirler. Politika konusunda duyarlı fakat etkileşime hazır oldukları için de zaman zaman hata yapabilirler. Aile bağları güçlü ve sevdiklerine bağlı olan bu kişilerle anlaşmak her zaman kolay değildir.

Balık Burcu Erkeği

Zodyak’ın en anlaşılmaz erkeklerinin Balıklar’dan çıktığını söyleyebilirim. Onlara baktığınız zaman ilk aklınızdan geçenleri hafızanıza iyi kaydedin. Ve sonraki günler, duygularınızı alt üst edecek davranışlarıyla karşılaştığınız zaman sakın şaşırmayın. Daha doğrusu bu sözleri şaşırmayasınız diye söylüyorum. Fakat, ne söylersem söyleyeyim nasıl olsa, Balık Erkeği, sizi şaşırtmayı başaracaktır.

Üstelik bunları sizi şaşırtmak için de yapmayacaktır. İçinden öyle gelmiştir. Nedeni yoktur. Hesapçı, plancı, ard niyetli değildir, o. Fakat, davranışları yüzünden onu, saman altından su yürüten Yengeç Erkeği ile karıştırabilirsiniz. Ve tabii hata yapmış olursunuz.
O sadece bilir. Kimi zaman nedensiz bilir. Neptün’ün ona bahşetmiş olduğu derin sezgileri sayesinde nasıl bildiğini bilmeden bilir ve bu yüzden kendine pek fazla güvenmez. (Tabii doğum anında başka etkiler almadıysa).

Balık Burcu Kadını

Balık Burcu biliyorsunuz su burçlarından biridir. Ve aynı zamanda dişidir. Yani, ateş ve hava grubu burçları maskülen (erkek), toprak ve su grubu burçları feminen (dişi) olduğu için, Balık Kızları doğal olarak dişi enerjiye sahiptir. (Tabii doğum haritasında maskülen etkilerin çok yoğun olduğu durumlar hariç.) Balık burcunun iki yöneticisi olduğunu daha önce belirtmiştim. Fakat, tekrarlamakta hiçbir sakınca görmüyorum. Balık Burcunu yönetenlerden biri, bolluk ve şans gezegeni Jüpiter’dir. Eh, Jüpiter’in de her konuda olduğu gibi aşk konusunda da kısmetini artıracağı açıkça söylenebilir. Tıpkı Yay gibi Balıklar da çift kısmetlidirler.

Durum böyle olunca da bir Balık Kızının etrafında birden fazla erkeğin pervane olmasında şaşılacak pek fazla bir şey yok. Bir de buna Nepton’ün verdiği gizem ve duyarlılığı ilave edecek olursanız, Linda Goodman’ın esprili tanımının hiç de boşuna olmadığını anlarsınız. Ve bunların üstüne Goodman Balık Kızlarını bütün burçların arasında en tehlikeli “öteki kadın” olarak nitelemektedir. Doğrusu bu açıdan baktığınız zaman hiç de hoş bir tanımlama olarak görünmüyor. Karşılaştığı tüm sertlikler karşısında yumuşaklığını korumayı başaran Zodyak’ta başka bir burç yok gibidir. Elindeki çay tepsisiyle size servis yaparken zarif hareketleri, telaşsız inceliği ve yumuşak gülümsemesi karşısında gevşediğinizi hissedersiniz. Ve ona baktıkça ne kadar tasasız ve rahat olduğunu görüp siz de rahatlarsınız. Ancak, durum hiç de göründüğü gibi olmayabilir. Aslında sizin gördüğünüz tam da anladığınız gibidir. Fakat, hiç de tasasız ve sıkıntısız bir hayatın içinde gelmemektedir. Yani siz onun nelerle mücadele etmek zorunda kalmış olduğunu anlayamazsınız. Daha doğrusu görüntüsüne bakarak anlamanız mümkün değil. Çünkü, o hiçbir zaman verdiği savaşın izlerini yüzünde taşımaz. Ve davranışlarıyla yansıtmaz. Ona baktığınız zaman yumuşacık huzur yayan bir sükunet içinde bulunduğunu görürsünüz.
Tabii bu derece rahat bir görünüş de ancak, kaygısız bir hayatın yaratacağı sonuç olduğu için, onun dertleri olabileceği aklınızın ucundan bile geçmez. Zaten dertleri ve üzüntüleri olan birinin böyle davranması da pek akıl alacak bir iş değildir. O yüzden de kimsenin bir Balık Kızına bakıp onu anlayabilmesi mümkün değildir.


Balık Burcu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.

Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. Bence astrolojinin en narin aynı zamanda en karmaşık burcu.Balık burcu kadını seven erkeklere:balık burcu bir kadını asla çözemez ve onun duygularını tam olarak anlayamazsınız.Ama sizi her zaman mutlu etmesini bilir

    YanıtlaSil

loading...