loading...
Facebookta paylaş

BORA CENGİZ KİMDİR - BEBEK İŞİ DİZİSİ OZAN KARAKTERİ KİM


Etiket:bora cengiz kimdir,bora cengiz kaç yaşında bora cengiz resimleri,bora cengiz bebek işi dizisi,bebek işi dizisi ozan kim,bebek işi dizisindeki ozan kim,bebek işi dizisindeki ozan karakteri resimleri,bora cengiz biyografisi,bora cengiz hayatı,bora cengiz hangi dizilerde oynadı,bora cengiz bebek işi dizisi,bora cengiz,

Bu yaz da renkli geçeceğe benziyor, yaz aylarında ekranlara gelecek olan diziler yarışmalar ve programlar var. Ramazan ayının da girmesi ile birlikte iftardan sonra uzanıp TV karşına bu yaz yeni başlayacak ve başlamış olan dizileri seyretmek gibisi olmayacaktır herhalde.
Bu yaz için Tüm kanalların bir kaç dizisi, programı, yarışması kesinlikle var, yani dediğim gibi bu yazda çok renkli geçecek.

Sizlere bir önceki yazımda Show TV'de başlayacak olan Nurgül Yeşilçay'ın ve Timur Acar'ın başrollerini oynayacağı ve evli bir çifti canlandıracağı dizileri olan Bebek işi dizisi bilgilerini, oyuncularını ve konularını paylaşmıştım.

Bebek İşi Dizisi Oyuncularını Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ>>>

Bu yazımda ise Bebek işi Dizisinin yakışıklı oyuncusu olan BORA CENGİZ yani bebek işi dizisindeki Ozan karakterinin biyografisini ve kısaca hayatından bilgiler vermeye çalışacağım.

BORA CENGİZ Kimdir;

Bora Cengiz daha önceden de bir çok diziden tanıdığımız yakışıklı bir oyuncudur.
Bora Cengiz 9 Aralık 1990 doğumlu olup, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. İlk uzun metrajlı sinema filmi Zeki Demirkubuz'un yönettiği Kıskanmak filmi olmuştur. Birçok dizi ve reklamda oynamıştır. Kadir Has Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk eğitimine devam etmektedir. Ayrıca fotoğrafçı ve kısa metrajlı film yönetmenidir.

Bora Cengiz'in Oynadığı Diziler Nelerdir

2008 Peri Masalı
2009 Kıskanmak
2010 Maskeli Balo
2010 Kavak Yelleri
2010 Türkan
2013 Bebek İşi

Bora Cengiz Resimleri

 

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...