loading...
Facebookta paylaş

BEBEK İŞİ DİZİSİ OYUNCULARI - BEBEK İŞİ DİZİSİ NURGÜL YEŞİLÇAY


Etiket:dizi,bebek işi dizisi,bebek işi dizisi ne zaman,nurgül yeşilçayın dizisi,nurgül yeşilçay yeni dizisi,nurgül yeşilçay bebek işi dizisi,bebek işi dizisi oyuncuları kim,bebek işi dizisi oyuncu kadrosu,show tv bebek işi dizisi ne zaman başlayacak,bebek işi dizisi hangi günler oynayacak,bebek işi dizisindeki bebek,bebek işi dizisindeki oyuncular kimler,bebek işi dizisi haberleri,nurgül yeşilday yeni bir dizi bebek işi dizisi başlıyor,nurgül yeşilçay


Yaz dizileri artmaya devam ediyor her kanal yeni dizilerini görücüye çıkarıyor. Bunların içinde SHOW TV'de başlayacak olan BEBEK İŞİ dizisi var.

SHOW TV'nin yeni başlayacak olan Bebek İşi dizisi 15 Temmuz Pazartesi günü ekranlara gelmeye başlayacak.
Genç, Çocuk, Yaşlı herkesin keyifle izleyebileceği bir dizi olan Bebek İşi yaz ayında yüzümüzü güldürmeye çalışacak.
Bebek işi dizisinin başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar'ın oynadığı dizi çocuklu bir ailenin hikayesini anlatacak,
Daha önce bir çok dizi ve filmlerde oynayan Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar ikilisi evli bir çifti canlandıracak, ve bu ikilinin yanı sıra dizide daha bir çok ünlü isim yer alıyor.

Bebek İşi Dizisi Oyuncuları Kimler

Nurgül YEŞİLÇAY – Candan
Timur ACAR – Murat
Bora CENGİZ - Ozan   (Bora Cengiz Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
Eymen SÖZENERE – Yankı
Nevra SEREZLİ – Suzan
Zafer Diper – İlhan
Ayşenil ŞAMLIOĞLU – Zehra
Güray KİP – Aziz
Hüseyin ERKANLI – Zihni
Elisanur ERKÖSE – Mira
Didem TASLAN – Doktor Alev
Murat SAĞLAM – Sıtkı
Hakan ALTUNTAŞ – Halis

Bebek İşi Dizisi Konusu

Dizide genç bir çiftin, bebekleri Yankı’nın dünyaya gelmesiyle değişen hayatları, bebeğin gözünden ve hayal dünyasından oldukça esprili, eğlenceli bir dille anlatılıyor.
Dizi daha önce Kaan Girgin ve Ceyda Düvenci'nin başrollerini oynadıkları ''Dikkat Bebek Var'' dizisinden esinlenilmişe benziyor. O diziyi izleyenleriniz bilir çok tatlı ve keyifle izlenilen bir diziydi. Umuyorum bu dizi ''Bebek İşi'' de aynı tadı verecektir izleyiciye.


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...