loading...
Facebookta paylaş

ANDREJ PEJİC KİMDİR - FATİH DİZİSİ RADU KİMDİR - ANDREJ PEJİC BİYOGRAFİSİ


biyografi, foto galeri, andrej pejic kimdir, fatih dizisi radu karakteri kimdir, fatih dizisindeki radu kim, andrej pejic kadınmıdır erkekmi, andrej pejic resimleri, andrej pejic, radu fatih dizisi, manken andrej pejic resimleri, andrej pejic kaç yaşındadır, andrej pejic nereli, andrej pejic biyografisi, andrej pejic, fatih dizisindeki radu kim, fatih dizisi andrej pejic kimdir, andrej pejic kim, 


Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve Muhteşem Yüzyıl'a rakip olarak görülen ve hemen hemen aynı konuları ele alacak olan FATİH dizisi Eylül ayında yeni yayın döneminin başlaması ile birlikte izleyiciler ile buluştu.
Fatih dizisi uzun zamandır oyuncu kadrosu konusu ve ne zaman başlayacağı gibi sorularda gündemde olmuştur. Bir önceki yazımızda Fatih dizisi oyuncu kadrosu ve dizinin konusu ile ilgili yazımızı paylaşmıştık.
Bu yazımızda ise Fatih dizisinde rol alacak olan Andrej Pejic hakkında bilgilerde bulunacağız.



Andrej Pejic kimdir, 
Andrej Pejic kaç yaşındadır ne iş yapar?

Andrej Pejic 28 Ağustos 1991 tarihinde Yugoslavya'da doğmuştur. Annesi Sırp babası ise Hırvat asıllıdır.
Andrej Pejic fiziksel özellikleri ile tanınan bir mankendir. Aslında bir erkek olan Pejic vücudu ve görüntüsü nedeniyle kadına benzemektedir, bu yüzden bu yönüyle de hem erkek mankenliği yapıyor hemde kadın mankenlik yapıyor.

Andrej Pejic 17 yaşındayken bir McDonalds şubesinde çalışırken keşfedilmiştir.

İşte Andrej Pejic Resimleri










Andrej Pejic Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...