loading...
Facebookta paylaş

TÜRKÇE OLİMPİYATLARI BİRİNCİSİ - TÜRKÇE OLİMPİYATLARINI KİM KAZANDI - TÜRKÇE OLİMPİYATLARINI HANGİ ÜLKE KAZANDI


video,türkçe olimpiyatları birincisi,türkçe olimpiyatlarını hangi ülke kazandı,türkçe olimpiyatları 1.,türkçe olimpiyatlarını kazanan çocuk izle,türkçe olimpiyatları birincisi izle,türkçe olimpiyatları,türkçe olimpiyatlarını kazanan ülke hangisi,türkçe olimpiyatlarını kazanan şarkı,türkçe olimpiyatlarını kim kazandı,türkçe olimpiyatları bitti mi,türkçe olimpiyatlarını kazanan ülkenin ismi,türkçe olimpiyatlarını kazanan çocuk,türkçe olimpiyatlarını kazanan çocugun ismi,türkçe olimpiyatlarını kazanan şarkı hangisi

Bu yıl düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatlarına bir çok ülkeden çocuklar katıldı. Çoşkuyla geçen 11.Türkçe Olimpiyatları güzel görüntülere sahne oldu, Farklı ülkelerden katılan çocuklar birbirinden güzel Türkçe şarkıları seslendirirken izleyenleri kendilerine adeta hayran bıraktılar. şarkı söylerken kullandıkları Türkçe ile büyüleyen çocuklar şarkıların orjinallerini aratmadılar.

11.Türkçe Olimpiyatlarını bu yıl Bulgaristanlı Martin Yordanov kazandı.

 Bulgaristanlı Martin Yordanov 11.Uluslar arası Dil ve Kültür şöleni kapsamında 7 Haziranda 2013 cuma akşamı Sinan Erdem spor salonunda düzenlenen 11. Türkçe Olimpiyatları şarkı yarışması finalini ''Bir Zamanlar Deli Gönlüm'' adlı şarkısı ile birinci oldu.
İzleyenleri kendine hayran bırakan ve soluk izlettiren Martin Yordanov hakkında Ajda Pekkan da olumlu sözler söyleyerek Martin'e tam not vererek övgülere boğdu.

İşte 11.Türkçe Olimpiyatları Birincisi Martin Yordanov Bir Zamanlar Deli Gönlüm Şarkısı...

                   

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...