loading...
Facebookta paylaş

Tuhaf Taksi Yarışması Ne Zaman Başlıyor - Tuhaf Taksi Yarışması Nedir - Tuhaf Taksi Yarışmasına Nasıl Başvurulur - Tuhaf Taksi Yarışmasını Kim Sunacak


tv,tuhaf taksi yarışması,tuhaf taksi yarışması ne zaman başlayacak,tuhaf taksi yarışması nedir,tuhaf taksi yarışması sunucusu kim,kuzey güneydeki taksici yunusun yarışması hangisi,tuhaf taksi kanal d,tuhaf taksi yarışmasını yunus mu sunacak,yunusun sunduğu yarışma ney,bırom diyen yunusun yarışması hangisi,bırom yunus yarışması hangisi
 
Tuhaf Taksi Yarışması Ne zaman Başlıyor...

Kanal D ekranlarında yepyeni bir yarışma daha başlıyor, Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni yarışmanın adı TUHAF TAKSİ!

Peki bu Tuhaf Taksi Yarışması nasıl bir yarışma;
Taksinin Şoförü ise tanıdık yüz Kuzey Güney Dizisinden taksici Yunus Karakteriyle tanıdığımız Abdurrahman Yunusoğlu olacak.
Gün içinde TUHAF TAKSİ'ye binen müşterileri karşılayacak olan şoförümüz kısa sürede 5000 TL dağıtacak, Müşterilere 4 soru soracak olan şoför, müşterilerin doğru cevaplarından sonra taksinin buluşma yerine gidip kameralar karşısında 5000 TL yi yarışmacılara verecek.
Şimdiye kadar 37 ülkede yayınlanan ve beğeni toplayan bu tuhaf yarışma TUHAF TAKSİ yakında Türkiye'de Kanal D ekranlarında olacak.

Peki Bu TUHAF TAKSİ yarışmasına nasıl katılabilirim,
TUHAF TAKSİ yarışmasına katılmak için ne yapmak gerekiyor,
Tuhaf Taksi Başvuru Formu,

Yarışama Başvuru Formu İçin TIKLAYIN>>>

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...