loading...
Facebookta paylaş

ASKERLİK KISALACAK MI MAYIS 2013 - ASKERLİK DÜŞÜYOR MU? - MSB İSMET YILMAZ ASKERLİK İÇİN NE DEDİ


güncel,askerlik kısalacakmı,askerlik düşüyormu,askerlik ne zaman kısalacak,askerlik kısaldı mı,askerlik kısalacak haberleri,askerlik 10 aya düşecekmi,askerlik düştü mü,askerlik celp dönemleri,askerlik düyormu haberleri tekrar gündeme geldi,milli savunbma bakanı ismet yılmaz askerlik konusunda neler dedi,milli savunma bakanı ismet yılmaz askerlik düşecek dedi
Yıllardır defalarca gündeme gelip tam oldu olacak derken tekrar durulan askerlik kısalma haberleri tekrar gündemde, Askerlik kısalacak mı? askerlik kaç ay olacak ne kadar düşüş olacak, PKK'nın çekilmesiyle bağlantılı olarak mı düşecek,bunların hepsinin cevaplarını hala bulamadık.

Asker adaylarının merakla beklediği soruların yanıtlarının cevapları;

AKP Kızılcahamam Kampı’nın son gününde Başbakan Erdoğan ve bakanlar, milletvekillerinin sorularını cevapladı. Askerliğin kısalacağına ilişkin açıklama, milletvekillerinin Bakan Yılmaz’a bedelli askerliğe ilişkin soru yöneltmesi üzerine geldi. Milli Savunma Bakanı Yılmaz’a, “Bedelli askerlik ile ilgili talepler var. Bu yönde yeni bir çalışma yapılacak mı?” diye soruldu. İkinci kez bedelli uygulamasına sıcak bakmadıklarını, bu konunun gündemlerinde olmadığını ifade eden Yılmaz’ın “Ancak belki ileride askerliği kısaltacak bazı adımlar atılabilir” dediği öğrenildi.

Askerliğin kısalması konusunda tekrar yeşil ışık yakan Milli Savunma Bakanı Yılmaz asker adaylarını yine bir ümid dolu bekleyişin içine soktu.

Bakalım bu sefer askerlik kısalacak mı?
Sizce askerlik kısalır mı?
Sizce askerlik dönemi kısalmalı mı?

Düşünceleriniz ve Görüşlerinizi Yorum Bölümünden paylaşabilirsiniz...

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...