loading...
Facebookta paylaş

İnna - İndia Şarkısı Dinle - İnna İndia Klibi İzle 2012 - İnna İstanbul Klibi İzle - İnna - India Şarkısı Dinle Rock


inna india 2012, inna india indir, inna india istanbul klibi izle, inna india istanbul rock dinle, inna india klibi izle 2012, inna india mp3, inna india şarkısı dinle, izle, müzik, video klip,inna kaç yaşında,inna istanbul klkibi izle,inna istanbulda çektiği klip,inna nereli,inna india şarkısını indir,inna india dinle,inna india albümü indir


Güzelliği ile herkesi büyüleyen ve şarkılarının dillerde dolaştığı güzel sanatçı İnna tüm dünyada adından söz ettirerek fırtına gibi esiyor, kısa zamanda adını dünyaya duyuran ve beğenileri toplayan yıldız, son zamanlarda İstanbul'da çektiği klip ile de gündeme gelmişti. Sizlere Güzel sanatçının İstanbul da çektiği india klibini yazımızın devamında paylaştık.


Ama öncesinde  İnna Hakkında Bilgiler ve Biyografisini Paylaşacağız.

İnna Kimdir...

Elena Alexandra Apostoleanu ya da bilinen adıyla Inna 16 Ekim 1986, Mankalya, Romanya da doğmuştur. Rumen dans ve house müziği şarkıcısıdır. Sahneye ilk kez 2008 yılında Hot albümü ile çıkmıştır.
Hot albümü ile Romanya, Moldova, Bulgaristan, Polonya, İspanya, Rusya, Macaristan ve Yunanistan müzik listelerinde uzun süre bir numarada bulundu.
İkinci single'ını Love albümünde çıkardı. Single Romanya müzik listelerinde 16 numaraya yükseldi. Polonya Eska Ödülleri'nde en iyi şarkıcı ve en iyi single ödüllerine aday gösterildi.
Daha sonra Inna "Deja Vu" teklisini piyasaya sürdü. Deja Vu; Romanya, Moldova, Bulgaristan, Rusya ve Macaristan'da hit oldu.
2009'da MTV Romanya Müzik Ödülleri'nden En iyi dans, En iyi çıkış ve En iyi gösteri ödüllerini kazandı. 2009 yılının Ağustos ayında da "Amazing" teklisini yayınladı. Amazing 2009 yılının en çok sevilen şarkılarından biri haline geldi.
2010 yılının başında Play & Win ile düet yaptığı "10 Minutes" parçasını yayınladı. "10 Minutes" bazı listelerin başında yer aldı. Inna tam 5 ay sonra "Sun Is Up" teklisini yayınladı. 2011 yılında da "Club Rocker" teklisini yayınladı. Son olarak 2011 yılının Ağustos ayında "Un Momento" teklisini yayınlayan Inna hemen ardından video klibini de yayınladı. 2011 yılında çıkan I Am The Club Rocker albümünde bazıları daha önceki single albümlerinde de yer alan tam 13 şarkı bulunuyor.
Inna, 25 Kasım 2011 tarihinde de "Endless" teklisini yayınladı ve birçok listenin başında hala yer alıyor. "Endless"'ın video klibi Dünya Kadına Şiddete Karşı Dayanışma Günü için özel olarak hazırlandı. Inna diğer 13 kadınla birlikte özel bir fotoğraf çekimine katıldı. "Endless" video klibi YouTube'da 7.000.000'a yakın izleyici buldu. Inna, 2012 yılında da Brezilyalı şarkıcı Michel Teló' nun şarkısı "Ai Se Eu Te Pego"yu yılın ilk teklisi olarak yayınladı. Inna'nın youtube de amazing şarkısı 61.000.000 'Hot' şarkısı ise 57.000.000,'Deja Vu' ise 55.000.000 kez 60.000.000 'dan fazla tıklanmıştır..

İşte İnna İndia İstanbul Klibi İzle

 

Kategori: , , , , , , , , ,

2 yorum:

loading...