loading...
Facebookta paylaş

BURÇ YORUMLARI VE KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ


Genel anlamları itibari ile gökyüzünde yer alan on iki takımyıldızlarına verilen isimlere burçlar denilmektedir. Burçlar hakkında yapılan araştırmalar çok eski zamanlara kadar dayanmaktadır. Yaratılıştaki gizemi çözme ve insanların geleceği üzerinde tahminler yürütme içerisinde yer alan kişilerin doğal çabalarından bir tanesidir. Burç yorumları ise pek çok medyumun gerçekleştirmiş oldukları unsurlardan bir tanesidir.

Günlük Burç Yorumları bir medyumun bilgeliği ile gelecekten haber verecek bir hale sokup dünyanın diğer gezegenler ile aralarında olan ilişkiyi ve yakınlığı gibi unsurları astrolojik bilgiler ışığında yapmasıdır. Burçlar temel olarak dört grup içerisinde incelenirler. Toprak, ateş, su ve havadır. Her bir grubun içerisinde ise üçer tane burç yer almaktadır. Bireylerin burçlarına göre hangi kişisel özelliklere sahip olduğunun düşüncesi ise oldukça yaygın bir unsurdur. Toprak burçları içerisinde başak, oğlak ve boğa bulunmaktadır. Ateş burçları içerisinde yay, aslan ve koç bulunmaktadır. Su burçları içerisinde akrep, balık ve yengeç bulunmaktadır. Hava burçları içerisinde ise, terazi, kova ve ikizler bulunmaktadır.



Astroloji, güçlü sembollerin anlamlı bir şekilde yorumlanabilmesi ile alakalı olan unsurlardır yani diğer bir anlamda burç yorumlarıdır. Dünya var olduğundan bu yana insanların yaşamlarını devam ettirebilmeleri için doğaya karşı vermiş oldukları savaş içerisinde kullandıkları en etkili araçlar içerisinde bulunmaktadır. Astroloji içerisinde en önemli gezegen ise güneştir çünkü güneşin tüm burçlar üzerinde belirleyici etkileri bulunmaktadır.  http://www.burcyorumlari.net/ adresinden günlük burç yorumları analizinizi okuyabilirsiniz.


Kategori:

0 yorum

loading...