loading...
Facebookta paylaş

KARA KUTU DİZİSİ - KARA KUTU DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI - KARA KUTU DİZİSİ NE ZAMAN BASLIYOR


KARA KUTU DİZİSİ


Yeni sezonda Kanaların çoğu izleyici kitleleriyle buluşamadığndan dolayı, erken final veya yayından kaldırılmak zordunda kaldılar. Kanal D ekranları izleyicileriyle buluşmak için yeni diziler ve programlar sunmaya devam ediyor.

Son sezonda iddalı olan diziler yoğunlaşınca reyting düşüşleri oldu ve Kanalar bu durumda bir çok sıkıntı yaşıyor. Kanal D'nin iddalı olarak giriş yapmaya hazırlandığı bir dizi daha izleyicileriyle buluşturmaya çalışmaktadır.

İzleyiciler son sezonda yaşanan bir çok dizinin yayına girmesiyle, dizileri takip etmeme sorunu yaşandı ve hayliyle reytin düşüleri hızlandı. Bu sorunun bedeli ise Erken final veya yayından
                                                                                                        kaldırılarak izleyicilerine veda ettiler.

Yeni sezonda Kanaların ısrarla yayına çıkardığı dizilerin en iddalı olan diziler arasına giren Kara Kutu izleyicileriyle buluşmak için çalışmaları sürmektedir.

İddası ve konusuyla merak edilen dizi hakkındaki soruları cevaplamak için sizlerle beraber okumaya deva edelim.

Yeni çıkan dizilerin yayından kaldırılma sorunun Kanal D'nin yeni dizisi Kara Kutu bu durumu yaşanacağı merak ediliyor. 

KARA KUTU DİZİSİ KONUSU

Dizinin önemli ismi olan Mehmet Duman barlarda gitar çalıp geçimini sağlayan sıradan bir kişidir. 2013 senesinde Irak'ta ölümden dönmüştür.

Mehmet Duman yaşadığı bu olaydan sonra hafızasını yitirmiş ve kendini tanımaz olmuştur. Geçmişini öğrenmek eski hayatına dönmek için araştırmalar yapar fakat net bir bilgiye ulaşamaz ve çalıştığı barda kavga çıkar.

Mehmet kavga arasına girer ve mucize gibi kafasına sert çarpan cisimden hafızası yerine gelmeye başlar ve gelen normal bilgilerle geçmişini hatırlamaya çalışır.

KARA KUTU DİZİ OYUNCULARI VE FOTOĞRAFLARI


Kara Kutu dizisinin en önemli konusu olan oyuncuları izleyicileri başarılı isimler bulunmaktadır. Kara Kutu yakında Kanl D'de Başlıyor..

Orhan Kılıç (Mehmet)
Sümerya Koç (Zeynep)
Gökhan Azlağ (Can)
Sevval Sam (Adalet)
Burcu Tutkun (Emine)
Ali yoğurtçuoğlu (Celal)
M. Ali Kaptanlar (Cevahir)
Barış Bağcı (Katip) 
Hakan Eratik (Hasan)
Hazım Körmükçü (Reşit)
                                                                                                                Deniz Uğur (Canan)

dizi, kara kutu dizisi, kara kutu dizisi konusu, kara kutu dizisi oyuncuları, kara kutu dizisi ne zaman başlayacak, pana film kara kutu dizisi, kara kutu dizisi nerede çekiliyor, kara kutu dizisi başroleri, kara kutu dizisi kanal d,

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...