loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR 2 HAZİRAN KİM ELENDİ - GÖNÜLLÜLER SMS SONUÇLARI - 2 HAZİRANDA SURVİVOR KİM ELENDİ


SURVİVOR 2 HAZİRAN KİM ELENDİ?

Ekranların sevilen yarışması Survivor her hafta yeni bölümleri ve zorlu oyunları ile devam ediyor. Her hafta bir kişinin elendiği yarışmada artık her oyun ve her dokunulmazlık oyununun büyük önemi var. Survivor da bu hafta 2 Haziran Pazartesi günü yeni bir eleme gerçekleşti.

Bilindiği gibi 1 Haziran Pazar günü dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Gönüllüler olmuştu. 1 Haziran Pazar günü gönüllüler ada konseyinde adadan gitmesi için ilk ismi belirlediler. Gönüllüler takımından çoğunluk aynı kişiye oy kullandı ve 1 Haziran gönüllüler takımında ada konseyinde AKIN ve SAHRA nın ismi yazıldı.

2 Haziran Pazartesi günü survivor elemesindeki ilk aday SAHRA ve AKIN oldu.

2 Haziranda ki eleme için ilk aday olan AKIN ve SAHRA Pazartesi akşamı SMS oylamasına kaldılar ve oylama sonucunda 2 Haziran adadan giden isim belli oldu.


2 Haziran Pazartesi Adadan Kim Elendi?


SURVİVOR AKIN ELENDİ?







2 Haziran Survivor Elenen İsim AKIN oldu.



survivor kim elendi, dün akşam survivor da kim elendi, 2 haziran survivor kim elendi, 2 haziranda gönüllülerden kim elendi, gönüllülerden elenen isim kim 2 haziran, sahra mı elendi, akın mı elendi yoksa kim elendi, pazartesi günü survivor elemesinde kim elendi, 2 haziran en çok oyu kim aldı, gönüllülerden sms oyunu kim aldı, gönüllüler takımından en çok oyu alan isim kim oldu, gönüllüler takımından oylama kimler arasında yapıldı, 2 haziran pazartesi gönüllülerden kim ne kadar oy aldı, dün akşam kim elendi, survivor eleme sonucu, survivor sms sonuçları, sörvayvır 2 haziran kim elendi, survivor sahra mı elendi akın mı, survivor sahra mı elendi, survivor akın mı elendi sahra mı

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...