loading...
Facebookta paylaş

NOT DEFTERİ İCLAL ÖĞRETMEN (MERVE OFLAZ) KİMDİR - İCLAL ÖĞRETMEN KİMDİR BİYOGRAFİ ,YAŞI VE RESİMLERİ


FOX TV YENİ DİZİ NOT DEFTERİ DİZİSİ

Fox Tv ekranlarına yeni bir diziyle devam ediyor. Tam bir gençlik dizisidir.Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi olarak ekranlarda yerini alıyor. Oyuncu kadrosu tam bir genç oyunculardan oluşuyor. Not Defteri dizisi başrollerinde Fatih Al, Ebru Özkan, Tarık Ündüz, Feyzan Soykan ve Beste Kökdemir’in yer alıyor. Not Defteri, bu hafta Fox TV’de başlıyor! 

Not Defteri dizisinin konusu şu şekilde: Edebiyat Öğretmeni Mahir Soysal, ilk ders günü için Dersaadet Lisesi’nin kapısından adımını atarken aynı zamanda içine sığınabileceği yeni bir hayat arayışındadır. Geçmişte bütün meslektaşlarının umutsuz vaka olarak gördükleri problemli öğrencilere yol gösterip onları hayata kazandıran Mahir, tam da bu uğraş esnasında kendi ailesinin hayatını karartacak trajik bir olay yaşamalarına neden olmuştur. 6 yıl önce İstanbul’da yaşarken oğlunu kaybeden ve bu olaydan sonra ailesi dağılan Mahir, yıllardır eski karısının kendisine göstermediği kızı Zeynep’i bulmak ve gelecekten umudunu kesmiş öğrencilerinin hayatını değiştirmek için zorlu bir mücadeleye başlayacaktır. 


MERVE OFLAZ (İCLAL KARAKTERİ)KİMDİR HAYATI VE BİYOGRAFİSİ

Fox ekranlarında yayınlanan Not defteri dizisinde Survivour Türkiye yarışmasını kazanan Merve Oflaz Tarih öğretmeni İclal Karakterini canlandırıyor. Merve Oflaz 1988 yılında Beykoz'da dünyaya gelmiştir. İlkokul çağına kadar Beykozda büyüyen Oflaz ilkokul çağından itibaren ailesiyle birlikte Çengelköye taşındı. İlkokulu Nursen Fuat Özdayi İlk Öğretim Okulu'nda okuyan Merve oldukça hareketli hiperaktif bir çocuk olduğundan ailesi enerjisini harcaması için Merveyi spora daha o yıllarda teşvik etmeye başlamıştır İlkokul yıllarında okulun tiyatro grubunda yer aldı dans grubunda gösteriler yaptı. Okulun voleybol takımının da değişmez bir elemanıydı. İkizler burcu olan Merve burcunun özelliklerini olduğu gibi taşır, dayanıklı oluşu herşey de başarılı olması ve zeki oluşu her şeyi çabuk anlaması en belirgin özellikleridir ki ilkokulu her zaman sınıf 1.si olarak bitirmiştir. 

Liseyi Çengelköy lisesinde yabancı dil ingilizce okuyarak 2005'te bitirmiş, lisedeyken spor faaliyetlerine tenis ve yüzmeyle devam etmiştir. 2008 yılının yaz döneminde Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu'na girmek için hazırlanıp üniversiteyi kazanmıştır. Aynı zamanlarda Var Mısın Yok Musun adlı yarışmaya internetten başvurmuştu ve başvurudan olumlu yanıt gelince hem üniversiteye başladı hemde Show TV'de Acun Ilıcalının sunduğu Var Mısın Yok Musun'da yarışmacı oldu ve bu programla herşey başladı... Bu yarışma Merve'nin televizyonla tanışmasını sağladı. Yaklaşık 50 bölüm yarışmacı olarak 3 ay boyunca ekranlarda yer aldı. 
Survivor Türkiye yarışmasını kazandıktan sonra Türkiye çapında ün kazanan Merve Oflaz, Show TV'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Ayşe Hatun rolünü oynamıştır. Ayrıca Kalbim 4 Mevsim isimli dizide başrol oyuncularından Aslı karakterini canlandırmıştır. 2012'de ise cumartesi akşamları Survivor ana yarışması öncesi çocuklar için yapılan yarışmanın sunuculuğunu yapmıştır. Molped reklam kampanyasının yüzü olmuştur. 2011'de Mart'tan itibaren Haziran sonuna kadar Turkmax'te hafta içi her gün yayınlanan "Survivor İnce Hesaplar" adlı programda yorumcu olmuştur.Şimdi ise Fox Tv'nin yeni dizisi Not Defteri Dizisi'nde Tarih Öğretmeni İclal karakterini canlandırıyor.

MERVE OFLAZ RESİMLERİ



Merve Oflaz, Merve Oflaz 'ın Yaşı Kaç?,Not defteri İclal öğretmen karakteri kimdir ?İclal Öğretmen foto galeri,İclal karakteri gerçekte kimdir,Merve Oflaz Biyografisi, Merve Oflaz Boyu, Merve Oflaz Dizileri, Merve Oflaz Filmleri, Merve Oflaz fotoğrafları, Merve Oflaz Hangi Okuldan Mezun Oldu?, Merve Oflaz Hayatı, Merve Oflaz İnstagram, Merve Oflaz Kimdir?, Merve Oflaz Nerede Oturuyor?, Merve Oflaz Resimleri, Merve Oflaz Röportajı, Merve Oflaz Sevgilisi, Merve Oflaz Sinema Filmleri, merve oflaz yeni dizi, Merve Oflaz Yeni Dizisi, not defteri, Not Defteri Dizisi, Not Defteri Dizisi Bölüm Yorumları, Not Defteri Dizisi Hangi Gün Oynuyor?, Not Defteri Dizisi İlk Fragmanı İzle, Not Defteri Dizisi Jenerik Müziği, Not Defteri Dizisi Kaç Bölüm Yayınlandı?, Not Defteri Dizisi Ne Zaman Başlayacak, Not Defteri Dizisi Oyuncuları, Not Defteri Dizisi Saat Kaçta Başlayacak, Not Defteri Dizisi Saat Kaçta Oynuyor, Not Defteri Dizisi Şarkısı, Not Defteri Dizisi Tekrarı Hangi Gün, Not Defteri Dizisi Videosu ve Fragmanı, Not Defteri İzle, Not Defteri Roman Özeti”

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...