loading...
Facebookta paylaş

KARAGÜL DİZİSİ MAYA (İLAYDA ÇEVİK) KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


karagül dizisi maya kimdir, ilayda çevik kimdir, ilayda çevik kaç yaşındadır, ilayda çevik biyografi, ilayda çevik resimleri, ilayda çevik dizileri, ilayda çevik hangi dizide oynuyor, karagül maya kim, karagül maya kaç yaşında, karagül dizisi maya gerçekte kim, karagül maya gerçek adı ne, karagül maya resimleri, karagül dizisi maya şanverdi kimdir, karagül dizisi ebrunun kızı maya kim, karagül ebrunun kızı maya, 


KARAGÜL DİZİSİ MAYA ŞANVERDİ

Başrollerinde Yavuz Bingöl, Ece Uslu, Şerif Sezer, Özcan Deniz, Mesut Akusta, Hilal Altınbilek gibi isimlerin yer aldığı Fox TV'nin sevilen dizisi Karagül ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Yayınlandığı her bölümde izleyenleri soluksuz ekrana kilitleyen Karagül dizisi izleyiciden tam not almayı başarmıştır.
Karagül dizisi konusu kadar oyuncu kadrosunda bulunan oyuncular ile de büyük beğeni toplamıştır. Karagül dizisinde Murat ile Ebru'nun kızı olan Maya Şanverdi karakterini canlandıran genç oyuncu İlayda Çevik oyuncular içerisinde çok konuşulan ve beğenilen isimler arasında yer alıyor.
Sizlere bu yazımızda İlayda Çevik kimdir, Karagül dizisi Maya Şanverdi kimdir kaç yaşındadır gibi soruların merak edilmesi üzerine İlayda Çevik hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.



İlayda Çevik Kimdir

Karagül dizisinin güzel oyuncusu Maya karakteri ile beğeni toplayan İlayda Çevik 22 Ararlık 1994 tarihinde Balıkesir de doğmuştur. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünde devam etmektedir. Küçük yaştan beri tiyatro ile iç içe olan İlayda Çevik Müjdat Gezen Sanat Merkezinde 1 yıl profesyonel ve Burhaniye Belediyesi Kent Tiyatrosunda ise 6 yıl eğitim almıştır. 3 dil bilen genç oyuncu Karagül dizisindeki Maya karakteri ile büyük beğeni toplamıştır. Mavi gözlü, 1,68 boyunda ve 55 kilo ağırlığındadır.




İlayda Çevik Resimleri








Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...