loading...
düğün dernek filmi, düğün dernek fragman izle, düğün dernek ne zaman çıkacak, düğün dernek filmi izle, ahmet kural yeni filminin adı, düğün dernek filmi hangi tarihte çıkacak, düğün dernek, düğün dernek filmi konusu, ahmet kural düğün dernek filmi,


Çalgı Çengi adlı sinema filmi ile çıkış yaparak tanınan Ahmet Kural ve Murat Cemcir ikilisi İşler Güçler adlı dizi ile yediden yetmişe herkesin sevdiği ikili haline gelerek sevilmeye başlandılar muhteşem ikili olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir şimdide yeni filmleri Düğün Dernek adlı sinema filmi ile sevenlerinin karşısına çıkacaklar.
Sivas'ta çekilen Düğün Dernek adlı sinema filmi ile şimdiden büyük ilgi çeken ikilinin yeni filmi konusu ve yayınlanan fragmanlar ile izlenme rekorları kırmaya başlandı. 6 Aralık'ta vizyona girecek olan Düğün Dernek filmi merakla beklenen filmler arasına girdi. Düğün Dernek filmi oyuncu kadrosunda bir çok usta oyuncu yer alıyor.
Sizlere bu yazımızda Ahmet Kural ve Murat Cemcir yeni filmleri Düğün Dernek filminin konusu ve Düğün Dernek film fragmanı gibi Düğün Dernek filmi hakkında merak edilenleri paylaşacağız.


Ahmet Kural Murat Cemcir Düğün Dernek Film Konusu

Dört yakın arkadaşın kafa kafaya verip imece usülü bir düğün yapmaya çalışması ve bu süreçte beklenmedik durumlarla karşılaşmasını konu alan BKM yapımı komedi filminin senaryo ve yönetmenliği Selçuk Aydemir'e ait. Başrollerde ise Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Devrim Yakut ve Barış Yıldız yer alıyor.


Ahmet Kural ve Murat Cemcir Düğün Dernek Filmi Fragmanı


                                   






Ahmet Kural'ın yeni Filmi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








 düğün dernek fragmanı, düğün dernek film dım dım yar şarkısı, ahmet kural yeni filmi ne zaman çıkacak, ahmet kural düğün dernek film fragmanı, düğün dernek full izle, düğün dernek filmi ahmet kuralın adı ne, ahmet kural calgı çengi
30 kasım sayısal loto çekiliş sonuçları, 30 kasım sayısal loto sonuçları öğren, sayısalın bu haftaki sonuçları, dün akşamki sayısal loto sonuçları 30 kasım  bugunkihaber.blogspot.com, 30 kasım dünkü sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonuçları belli oldu, 30 kasım 2013 akşamı çekilen sayısal loto sonuçları belli oldu, 30 kasım sayısal sonuçları, sayısal loto çekiliş sonuçları, sayısal sonuçları 30 kasım
sayısal loto 23 kasım sonuçları
Her hafta Cumartesi akşamları çekilen Sayısal Loto numaraları kazandırmaya devam ediyor. Bu haftaki şanslı numaralar da 30 Kasım 2013 Cumartesi akşamı çekildi.
Milli Piyango idaresince yapılan ve her hafta Cumartesi günleri gerçekleştirilen çekilişin bu haftaki 890. haftada kazanan numaralar belli oldu.

Bu hafta ki şanslı numaraları ve kaç kişinin bildiğini ikramiye tutarını ne kadar olduğunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Milli piyango idaresince gerçekleştirilen 890. hafta şans oyunları ve sayısal loto sonuçları kazanan numaralar şunlar;



İşte  30 Kasım 2013 Sayısal Loto Sonuçları Kazanan Numaralar 



2 - 3 - 9 - 11 - 17 - 22




Milli Piyango İdaresince yapılan açıklayamaya göre 30 Kasım 890. hafta sayısal lotonun bu haftaki çekilişinde;


6 Bilen 2 Kişi            :  788 806.80 TL
5 Bilen 324 Kişi        :      2 051.85 TL
4 Bilen 16 839Kişi    :           30.20 TL
3 Bilen 288 788Kişi  :             4.85 TL



Büyük İkramiyeyi Kazanan İl/İlçe : MUGLA / BODRUM
                                                              TRABZON / MERKEZ



Kazananlar;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.




Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto çekilişi noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.





Geçen Haftaki Sayısal Loto Sonuçları 
23 Kasım 2013 Tarihli Sayısal Loto Sonuçları 


4 - 7 - 22 - 23 - 40 - 41 











sayısal loto son hafta çekiliş sonuçları, sayısal loto kazanan numaralar, sayısal loto hangi numaralar kazandı, sayısal loto 6 bilen kaç kişi oldu, sayısal loto 30 kasım 2013 sonuçları, 30 kasım 2013 sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonuçları 30 kasım 2013, sayısal loto bu hafta sonuçları, bu haftaki sayısal sonuçları, bugunkihaber.blogspot.com, sayısal loto kazanan numaralar, sayısal loto büyük ikramiye ne kadar, sayısal loto bu hafta kaç para dağıttı, sayısal lotoda bu hafta hangi numaralar geldi, sayısal sonuçları 30 kasım, 30 kasım 2013 sayısal sonuçları, 30/11/2013 sayısal sonuçları, sayısal sonuçları belli oldu mu, sayısal loto sonuçları 30/11/2013, sayısal loto sonuçları, sayısal loto, sayısal loto 30 kasım sonuçları, 30 kasım sayısal sonucu, 30 kasım sayısal loto çekilişi sonuçları
bedelli askerlik yaş sınırı, bedelli askerlik 2014, bedelli askerlik çıkacak mı, bedelli askerlik ne zaman, bedelli askerlik başvurusu 2014, bedelli askerlik kaç tl, bedelli askerlik bedeli, bedelli askerlik ücreti, bedelli askerlik fiyatı, 2014 bedelli askerlik başvurusu, bedelli 2014, bedelli başvurusu, bedelli kaç yaşa kadar, bedelli ne zaman,

Sık sık gündeme gelen askerlikle ilgili gelişmeler, söylentiler ve istekler devam ediyor. Yıllardır beklenen askerlik düşecek mi, düştü mü, konusu yanıt bularak askerlik süresinde kısalma olmuştu. Başka bir konu olan Bedelli Askerlik konusu da tekrar gündeme geldi. AK Parti genel başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş bedelli askerlik konusunda açıklama yaptı.
Numan Kurtulmuş'un yaptığı bu açıklama üzerine Bedelli Askerlik çıkacak mı, Bedelli askerlik ne zaman çıkacak, Bedelli askerlik kaç para olacak, Bedelli askerlik şartları nelerdir gibi sorular sorulmaya başlandı. Tüm bu soruların cevaplarını yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Numan Kurtulmuş yaptığı açıklamada ''Son bir sefer olmak üzere Bedelli Askerlik olabilir dedi.''


İşte Numan Kurtuluş'un Bedelli Askerlik İle İlgili Yaptığı Açıklama

Konu ile ilgili Numan Kurtulmuş şunları söyledi:
"Herhangi bir çalışma olduğu için değil, kişisel görüşüm olarak açıkladım. Senelerdir de söylüyoruz. Burada benim söylediğim bir bütün içerisinde bir sistem. TSK'nın artık böyle çok sayıda piyadeden oluşan bir yapı olmaktan ziyade hakikaten çok üstün teknolojiyle donanmış, çok ciddi savunma becerisi olan bir uzman orduya dönüşmesi, bir sistem değişikliği.
Tabii böyle bir sistem değişikliği olduğu taktirde zaten çok sayıda gencimizi uzun süre askerde tutmaya gerek yok. Dolayısıyla bütün gençlerimiz için kısa süreli bir askerlik. Bu arada son kez belki birikmiş olanlar için bir bedelli meselesi düşünülebilir."


- Bedelli Askerlik Yaşı Kaç Olacak

2014 Bedelli Askerlik yaş sınırı 25 yaş olarak belirtildi.


- 2014 Bedelli Askerlik Kaç Para Olacak

2014 yılı için bedelli askerlik çıkması takdirde Bedelli Askerlik fiyatı 15.000 TL olarak belirlenecek.








Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








bedelli fiyatı ne kadar 2014, bedelli askerlik ne zaman çıkacak, bedelli askerlik başvuru zamanları, bedelli askerlik için neler yapılmalı, bedelli askerlik başvurusu nasıl yapılır, bedelli askerlik yapmak istiyorum, nasıl bedelli askerlik yapabilirim, bedelli askerlik yapmak için aranan şartlar, bedelli askerlik yaşı kaç olacak
süper lig 13. hafta maçları hangileri, süper lig 13. hafta maçları, süper ligde bu hafta hangi maçlar oynanacak, süper lig maç fikstürü, süper lig 13. hafta fikstürü, 13. hafta süper lig maçları hangileri, 13. hafta süper lig maç programları, süper toto süper lig 13. hafta da hangi maçlar oynanacak, süper toto süper ligde 13.hafta önemli maçları hangileri, 13. hafta süper lig takvimi, süper toto süper lig 13. hafta maçları tarihleri ve saatleri,

Süper Toto Süper Ligde 12. hafta maçlarının oynanması ile birlikte 25 Kasım Pazartesi günü Süper Ligin 12. haftası geride kaldı. Süper Toto Süper Ligde gözler şimdi 13. hafta maçlarına çevrildi. Takımları ligin 13. haftasında zorlu maçlar bekliyor. Süper Toto Süper Lig 13. hafta maçları 29-30 Kasım ve 1-2 Aralık tarihlerinde oynanacak.
Süper Ligin 13. haftasına şüphesiz damga vuracak karşılaşma 30 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi olacak. Fenerbahçe Beşiktaş derbisi Şükrü Saraçoğlu stadında 30 Kasım Cumartesi günü oynanacak.
Süper Toto Süper Ligin 13. haftasında Trabzonspor Kayserispor ile Galatasaray Kasımpaşaspor ile Fenerbahçe ise Beşiktaş ile karşılacaşacak.


Süper Lig 13. Hafta Maç Programı
Süper Toto Süper Lig 13. Hafta Maçları


29 Kasım Cuma: 
20.00 Sivasspor-Medical Park Antalyaspor (Sivas 4 Eylül)
20.00 Elazığspor-Bursaspor (Elazığ Atatürk)

30 Kasım Cumartesi: 
15.30 Kayserispor-Akhisar Belediyespor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)
19.00 Gençlerbirliği- Gaziantepspor: (Ankara 19 Mayıs)
20.00 Fenerbahçe-Beşiktaş (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)

1 Aralık Pazar: 
15.30 Trabzonspor-Kayseri Erciyesspor (Hüseyin Avni Aker)
19.00 Eskişehirspor-Kardemir Karabükspor (Eskişehir Atatürk)
19.00 Kasımpaşa-Galatasaray (Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan)

2 Aralık Pazartesi: 
20.00 Torku Konyaspor-Çaykur Rizespor (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk)




Süper Lig 13. haftaki maçların özetlerini, gollerini ve maçların önemli anlarını karşılaşmaların bitiminde sitemizde bulabilirsiniz.






Maçlar Hakkında YORUM ve TAHMİN Yazabilirsiniz.









süper toto süper lig maçları ne zaman nerde, maçlar hangi kanalda 29 kasım 2013, spor toto süper lig bu haftaki maçlar, spor toto bu haftaki maçlar, fenerin maçı saat kaçta, galatasarayın maçı saat kaçta, spor toto süper lig 29 kasım 2013 maçları hangi kanalda, spor toto süper lig 29 kasım 2013 maçları hangi kanalda, spor toto süper lig 30 kasım 2013 maçları hangi kanalda, bu haftaki maçlar, bu haftaki maçların skorları, 13.hafta maç fikstürü, spor toto süper lig 13.hafta maçları , fb maçı 30 kasım, gs maçı, 30 kasım maçları, galatasarın kalan maçları, cimbomun bu haftaki maçı, fenerin bu haftaki maçı, fener bjk derbisi, bjk fener derbisi ne zaman

fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman, fenerbahçe maçı hangi kanalda, fenerbahçe beşiktaş maçı özeti, fenerbahçe beşiktaş maçı ne zaman hangi kanalda, 30 kasım 2013 fenerbahçe beşiktaş derbisi, fenerbahçe beiktaş maçı 30 kasım, 30 kasım cumartesi fenerbahçe beşiktaş maçı kaç kaç bitti,



FENERBAHCE 3 - 3 BEŞİKTAŞ

Süper Toto Süper Lig heyecanlı ve zorlu maçları ile devam ediyor. Süper Lig'de 13. hafta maçlarına hazırlanan takımlar hazırlıklara devam ediyor. Süper Ligin 13. haftasında karşılaşacak olan Fenerbahçe Beşiktaş maçı şimdiden merak edilen ve beklenen maçlardan birisi oldu.

30 Kasım 2013 Cumartesi günü oynanacak olan Fenerbahçe Beşiktaş derbisi tüm fanatiklerin merakla bekledikleri maç oldu. Süper Lig 13. hafta maçları arasında olan ve 30 Kasım Cumartesi günü oynanacak olan derbi ile ilgili merak edilenleri yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Sizlere bu yazımızda Fenerbahçe Beşiktaş maçı ne zaman, Fenerbahçe Beşiktaş maçı saat kaçta, Fenerbahçe Beşiktaş maçı hangi kanalda gibi derbi ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.


- Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Ne Zaman 

  30 Kasım 2013 Cumartesi

- Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat Kaçta

  Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Saat 20:00'de oynanacak

- Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Hangi Statta

  Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda

- Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Hangi Kanalda

  Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Lig Tv'den Naklen Yayınlanacak







Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Fenerbahçe Beşiktaş Derbisi için Tahminde Bulunabilirsiniz.









fenerbahçe beşiktaş maçı genel bilgileri, fenerbahçe beşiktaş maçı hangi kanal verecek, fenerbahçe beşiktaş maçı izle 30 kasım 2013, fenerbahçe beşiktaş maçı canlı izle, fenerbahçe beşiktaş maçını nerden izleyebilirim
2014 seçimlerde kim ne kadar para alacak, 2014 yerel seçimlerde memurların alacakları ücret, 2014 yerel seçimlerde görevli memurlar kaç para alacak, 2014 belediye seçimlerinde görevli olanlar ne kadar para alacak, seçim görevlileri kaç para alacak, 2014 yerel seçimler, 30 mart 2014 belediye seçimleri sandık görevlileri, 2014 seçimler sandık kurulu üyeleri ne kadar ücret alır,

Bilindiği üzere daha önceki yazılarımızda Yerel Seçimlerin 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacağını duyurmuştuk. Seçimlerin yaklaşması ile birlikte hızlanan seçim çalışmalarının yanı sıra partiler ve Yüksek Seçim Kurulu oy kullanacaklara yardım etmesi açısından görevlendirecekleri Sandık Başkanı, Sandık Kurul Üyesi ve Sandık Görevlileri vs. gibi seçimde görev alacak bir çok görevli için çalışmaları ve isimleri belirlemeye başladılar.
Kimler sandık görevlisi olabilir, Sandık görevlileri kaç kişi oluyor gibi bilgileri daha önceki yazılarımızda paylaşmıştık.
2014 Yerel Seçimlerde görev alacak kişiler ise kaç para alacalarını sormaya ve merak etmeye başladılar. Sizlere bu yazımızda sandık başkanı kaç para alıyor, Sandık üyeleri kaç para alacak, Seçimde görevli kişiler kaç para alıyor, Sandık kurul üyesi kaç para alıyor gibi soruların sorulması üzerine seçimde görev alacak kişilerin alacakları ücretleri paylaşacağız.


Yüksek Seçim Kurulu 23 Temmuz da aldığı karar üzerine 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde görev alacak memurların gündelik ücretlerini belirledi.


Sandık Görevlileri gündelik oranları... 

Sandık kurulu başkanı                                              : (3) Gündelik,
Sandık kurulu memur üye (Kurs verilmişse)        : (2) Gündelik,
Sandık kurulu memur üye (Kurs verilmemişse)  : (1) Gündelik,
Sandık kurulu siyasi partili üye                               : (1) Gündelik,



Seçimlerde Görev Alacak Memurların Ücretleri Belli Oldu.

Başkanlar ve İl Seçim Kurulları Üyeleri 76,50
İlçe Seçim Kurulları Üyeleri 61,50
Seçmen Kütük Bürosu Müdürleri 72,50
Seçmen Kütük Bürosu Zabıt Katipleri 67,50
Seçmen Kütük Bürosu Hizmetlileri 61,50
Askı Yeri Görevlileri 56,50
Memurlar (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 56,50
Şoförler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 56,50
Hizmetliler (Başka kurum personeli olup görevlendirilenler) 56,50
Sandık Başkanı 70,50
Sandık Üyeleri 61,50
Bina Sorumlusu 70,50







Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








30 mart 2014 belediye seçimleri sandık başkanı ne kadar alacak, 30 mart 2014 belediye seçimleri sandık görevlisi ne kadar alacak, 30 mart 2014 belediye seçimleri sandık başkan yardımcısı kaç tl alacak, sandık görevlisi mart 2014, sandık kurulu üyesi ücretleri, mart 2014 yerel seçimler sandık görevlisi, sandık görevlisi ücreti, sandık görevlileri ne kadar ücret alıyor
seçimlerde sandık görevlisi nasıl olurum, yerel seçimlerde sandık görevlisi olmak istiyorum, seçimlerde sandık görevlisi olmak için ne yapmam lazım, seçimlerde sandık görevlisi olmak için nereye başvurmak gerekir, sandık görevlileri kaç kişi oluyor, seçimlerde sandık görevlilerini kim belirliyor, seçimlerdeki sandık görevlilerini kim beliriyor,

Önümüzdeki Yerel Seçimler 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacaktır. 30 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde daha önceki seçimlerde olduğu gibi sandık kurul başkanı ve sandık kurul üyeleri olacaktır. Sandık kurul üyeleri seçimde neler yapar sorusu için ise, Sandık kurul üyeleri seçim günü görevli oldukları sandığın kurulduğu okulda seçim bitene kadar görevli oldukları sandık başında oy kullanmak için gelen seçmenlere yardım etmekle görevlidirler.
Sandık Kurul üyeleri, oy kullanmak için gelen seçmenlere oy kullanacakları oy pusulalarının verilmesinde, seçim bittikten sonra oy pusulalarının sayılmasında ve sayıldıktan sonra oy pusulalarının Yüksek Seçim Kurulu üyelerine teslim edilmesi gibi görevleri yapacaklar.bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Sandık Görevlisi Nasıl Olurum?
Sandık Başkanı Nasıl Olurum?
Sandık Üyeleri Kaç Kişi Oluyor?


* Sandık Kurulu Başkanı ve Sandık Kurulu Memur Üyesi devlet memurlarından Yüksek Seçim Kurulu tarafından belirlenir.
* Sandık Kurulu Siyasi Parti Üyeleri ise siyasi partiler tarafından sandık görevlisi olarak Yüksek Seçim Kuruluna bildirilir. Görev almak için üyesi olduğunuz siyasi partilere başvurabilirsiniz...


SANDIK GÖREVLİLERİ VE SANDIK BAŞKANI KAÇ PARA ALIYOR TIKLAYINIZ>>>
bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Sandık Kurulu Kaç Kişiden Oluşur? 
Sandık kurulu en az 5 kişiden oluşur. Sandık Kurul Başkanı ve 4 üyeden oluşur. Bu dört üyeden birisi Sandık Kurulu Memur Üyesidir. Diğer 3 kişi ise Siyasi Parti üyeleridir. 


Sandık Kurullarında Kimler Görev Alamaz? 
İdare amirleri, zabıta amir ve memurları, Askeri Ceza Kanununun 3 üncü maddesinde yazılı askeri şahıslar, milletvekilleri ve adaylar, bu Kanunda gösterilen kurullara seçilemezler. 


Sandık Kurulu Kimlerden Oluşur, 

1- Sandık Kurulu Üyeleri: Sandık Kurulu Başkanı ve Sandık Kurulu Memur Üyesi
2- Sandık Kurulu Siyasi Parti Üyeleri: Siyasi Partilerin üyelerinden belirlenecek 4 asil 4 yedek üyeden oluşur.bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan




Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









2014 seçimlerde nasıl sandık görevlisi olurum, seçimlerde sandık görevlileri kaç para alıyor, 2014 seçimlerde sandık başkanı nasıl olunur, seçimlerde sandık başkanı kimler oluyor, seçimlerde sandık başkanını kim seçiyor, seçimlerde kaç tane sandık başkanı oluyor, seçimlerdeki görevlileri kim belirliyor, seçimlerde nasıl görevli olurum, sandık görevlisi olmak istiyorum, sandık başkanı olmak istiyorum, sandık başkanı ve sandık görevlisi nasıl olurum
tarihte bugün, tarihte bugün neler oldu, tarihte bugün 24 kasım, tarihte bugün köşesi, tarihte bugün olan olaylar, tarihte bugün 24 kasım dünyada neler olmuş, geçmişte bugün neler olmuş, geçmişte bugün 24 kasım, 24 kasım geçmişte bugün olan olaylar, 24 kasımda doğanlar, 24 kasımda ölenler, 24 kasımda olan olaylar, 24 kasım tarihte bugün doğan ünlüler,

Tarihte bugün adlı köşemizde her günün ayrıntıları dünya da o tarihte neler olduğunun bilgisini sizinle paylaşıyoruz, Her gün ayrı bir olay yaşanan dünyamızda geçmişten bugüne neler yaşandığının bilgisi aşağıdaki yazımızda, Tarihte bugün köşemizde her gün güncel olarak eklenen bilgilerle o gün hakkında geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Dünya Tarihinde 24 Kasımda neler olduğunu, 24 Kasımda kimlerin doğduğunu ve öldüğünü, 24 Kasıma kimler tarihe adını yazdırmış öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

Ayrıca 24 Kasım tarihi hakkında YORUM yapabilirsiniz.
24 Kasım tarihine eklemek istediğinizi yazabilirsiniz

İşte 24 Kasım tarihinde yaşanan önemli olaylar, doğumlar ve ölenlerin bilgilerinin yer aldığı yazımız...



24 Kasım Tarihte Bugün Olan Olaylar, Tarihte Bugün Doğanlar ve Ölenler

1642 - Abel Tasman, Tazmanya'ya ayak basan ilk Avrupalı oldu.
1859 - Darwin'in "Türlerin Kökeni" çalışması yayımlandı.
1870 - Türkiye'nin ilk mizah gazetesi Diyojen yayımlandı.
1925 - Erzurum'da da şapka inkılabına karşı gösteriler yapıldı. Tutuklananlardan 13'ü idama mahkûm oldu ve Erzurum'da 1 ay sıkıyönetim ilan edildi.
1927 - Ankara'da, Heinrich Krippel tarafından yapılan Zafer Abidesi açıldı.
1928 - Türkiye Büyük Millet Meclisi, Atatürk'e Millet Mektepleri Başöğretmenliği unvanını verdi.
1934 - Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal, Meclisten çıkan kanunla Atatürk soyadını aldı.
1939 - Gestapo, Çekoslovakya'da 120 öğrenciyi öldürdü.
1941 - II. Dünya Savaşı ortamında; pasta ve unlu yiyeceklerin yapımı yasaklandı.
1961 - BM, nükleer silah yasağını ABD'nin protestosuna karşın kabul etti.
1963 - ABD Başkanı John Kennedy'nin katil zanlısı Lee Harvey Oswald, Jack Ruby tarafından öldürüldü.
1976 - Van ve çevresinde; Çaldıran-Muradiye'de etkili olan 7,2 büyüklüğündeki depremde 3 bin 840 kişi öldü.
1977 - Yunanistan, Büyük İskender'in babası Kral II. Philip'in mezarının bulunduğunu açıkladı.
1981 - Türkiye'de, Atatürk'ün 100. doğum yıldönümü olan 1981 yılında, 24 Kasım'ın her yıl Öğretmenler Günü olarak kutlanması kararlaştırıldı.
1983 - İsrail, Trablusşam'da tutuklu 6 İsrail askerine karşılık 4800 Filistinliyi serbest bıraktı.
1988 - Sürgünde Bağımsız Filistin Devleti kuruldu.
1989 - Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin İkiyaka Köyü'nde, çoğu kadın ve çocuk olmak üzere 28 vatandaş, teröristlerce öldürüldü.
1990 - Kadınlar, Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Cemil Çiçek’in "Flört fuhuştur", "feminizm sapıklıktır" sözlerini düdük çalarak protesto etti. İstanbul Galatasaray'daki eylemde, polis 5 kadını dövdü, 11 kadın gözaltına alındı.
1994 - Galatasaray F.C Barcelona'yı 2-1 yendi; kutlamalarda 3 kişi öldü.
1994 - Efsanevi MacGyver adlı televizyon dizisinin "Trail to Doomsday" ismindeki filmi Türkiye'de gösterime girdi.
1996 - ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'a Budapeşte'de Hilton Oteli lobisinde yumruklu saldırıda bulunuldu.
2005 - Picasso İstanbul'da sergisi Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi'nde açıldı.



24 Kasımda Doğan Ünlüler

1632 - Baruch Spinoza, Hollandalı yahudi filozof (ö. 1677)
1784 - Zachary Taylor, ABD`nin 12. başkanı
1826 - Carlo Collodi, İtalyan gazeteci-yazar (ö. 1890)
1864 - Henri de Toulouse-Lautrec, Fransız empresyonist ressam (ö. 1901)
1872 - Georgiy Vasilyeviç Çiçerin, Sovyet diplomat
1887 - Erich von Manstein, Alman general (ö. 1973)
1887 - Charles Lucky Luciano, Sicilya asıllı ABD'li suç imparatoru (Salvatore Lucania) (ö. 1962)
1926 - Tsung-Dao Lee, Nobel Ödülü sahibi ABD'li fizikçi
1946 - Ted Bundy, ABD' li seri katil (ö. 1989)
1954 - Emir Kusturica, Boşnak yönetmen
1961 - Arundhati Roy, Hint yazar, savaş karşıtı eylemci
1968 - Bülent Korkmaz, Türk futbolcu, Teknik direktör
1975 - Murat Prosçiler, Türk artist,tiyatro oyuncusu ve seslendirme sanatçısı
1977 - Celaleddin Koçak, Türk futbolcu
1981 - Gizem Girişmen, Türk okçu
1982 - Damla Günay, Türk okçu



24 Kasımda Ölen Ünlüler

1541 - Margaret Tudor, İskoçya Kraliçesi (d. 1489)
1870 - Comte de Lautréamont, Fransız şair (d. 1846)
1917 - Auguste Rodin, Fransız Heykeltraş
1929 - Georges Clemenceau, Fransa başbakanı (d. 1841)
1961 - Mehmet Tevfik Bıyıklıoğlu, Türk asker. (d. 1889)
1963 - Lee Harvey Oswald, ABD başkanı John F. Kennedy'ye suikast düzenlediği iddia edilerek tutuklanan sanık (d. 1939)
1965 - Abdullah III Al-Salim Al-Sabah, Salim Al-Mübarek Al-Sabah'ın büyük evladı
1980 - George Raft, ABD'li sinema oyuncusu (d. 1895)
1985 - Sinan Alaağaç, Türk futbolcu (d. 1960)
1990 - Bülent Arel, Elektronik müziğin öncülerinden, klasik batı müziği bestecisi (d. 1919)
1991 - Freddie Mercury, Queen topluluğunun solisti. AIDS ile gelen zatürre nedeniyle vefat etmiştir.(d. 1946)
2004 - Arthur Hailey, İngiltere doğumlu yazar (d. 1920)
2005 - Pat Morita, ABD'li aktör (d. 1932)

Kaynak: tr.wikipedia.org











ilk öğretmenler günü ne zaman kutlandı, öğretmenler günü ne zaman kutlanmaya başlandı, 24 kasım öğretmenler günü ne zaman kutlanmaya başladı
yotaphone cep telefonu, yotaphone akıllı cep telefonu, akıllı telefon yotaphone kaç para, yotaphone özellikleri neler, yotaphone cep telefonu özellikleri neler, yotaphone cep telefonu fiyatı, yotaphone cep telefonu ne zaman çıkacak, çift ekranlı telefonun ismi nedir, çift ekranlı telefonun özellikleri neler, çift ekranlı xep telefonu yotaphone resimleri,

Cep telefon firmaları akıllı telefonlar konusunda kıyasıya yarışa devam ediyor. Her marka üstün özellikli telefonlarını tanıtmaya devam ediyorlar. Gün geçtikçe değişen cep telefonu özellikleri akıl almaz boyutlara gidiyor. Cep telefon firmaları akıllı telefonlarına yeni ve değişik özellikler katarak her seferinde bir üst modelini çıkarmaya devam ediyorlar.
Cep telefonu pazarında akıllı telefon konusunda duyulmamış bir isim olan Yotaphone çıkardığı çift ekranlı cep telefonu ile ortalığı kasıp kavuracağa benziyor. İsmi çizgi film karakteri gibi gelen Yotaphone çift ekranlı telefonu ile adından söz ettireceğe ve çok tercih edileceğe benziyor.

YotaPhone akıllı cep telefonu ile ilgili en ilginç olan şey ise arka taraftaki ekranın farklı bir tip olması. Bu ekran e-kitap okuyucular ile aynı yapıya sahip E-Ink ekran . YotaPhone tasarruflu ekranı ile GPS ile gezinirken pil tüketimini azaltmanızı sağlar ve her zaman ekran gerektiren işlemlerde daha uzun pil ömrü sunar.
Ayrıca arka tarafında yer alan E-Ink ekran mesajlar, takvim, aramalar, hatırlatıcı ve hava durumu gibi bilgileri görüntülemeye olanak tanır.
Aralık ayında Rusya’da ilk olarak satışa sunulacak olan cihaz, daha sonra Avrupa ülkelerinde piyasaya sürülecek.


YotaPhone’un teknik özellikleri ise şöyle 

1.7 GHz çift çekirdekli işlemci
2 GB RAM
32 GB Dahili hafıza
HD çözünürlüklü 4.3-inç
LCD (1280 x 720 piksel) ile ana ekran 
4.3-inç 640 x 360 piksel çözünürlüğe sahip siyah beyaz ikincil ekran
LED Flaş
13 megapiksel arka kamera
1 megapiksel ön kamera
1800 mAh pil
Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi









YotaPhone Cep Telefonu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz. 










çift ekranlı telefon teknik özellikleri, yotaphone teknik özellikleri neler, çift ekranlı telefon kaç para, çift ekranlı telefon fiyatı ne kadar, çift ekranlı telefon özellikleri nelerdir, çift ekranlı telefon yotaphone kaç megapiksel kamera var, yotaphone kamerası kaç megapiksel, yotaphone çift ekranlı telefon kamerası,
23 kasım sayısal loto çekiliş sonuçları, 23 kasım sayısal loto sonuçları öğren, sayısalın bu haftaki sonuçları, dün akşamki sayısal loto sonuçları 23 kasım  bugunkihaber.blogspot.com, 23 kasım dünkü sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonuçları belli oldu, 23 kasım 2013 akşamı çekilen sayısal loto sonuçları belli oldu, 23 kasım sayısal sonuçları, sayısal loto çekiliş sonuçları, sayısal sonuçları 23 kasım
sayısal loto 23 kasım sonuçları
Her hafta Cumartesi akşamları çekilen Sayısal Loto numaraları kazandırmaya devam ediyor. Bu haftaki şanslı numaralar da 23 Kasım 2013 Cumartesi akşamı çekildi.
Milli Piyango idaresince yapılan ve her hafta Cumartesi günleri gerçekleştirilen çekilişin bu haftaki 889. haftada kazanan numaralar belli oldu.

Bu hafta ki şanslı numaraları ve kaç kişinin bildiğini ikramiye tutarını ne kadar olduğunu yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Milli piyango idaresince gerçekleştirilen 889. hafta şans oyunları ve sayısal loto sonuçları kazanan numaralar şunlar;



İşte 23 Kasım 2013 Sayısal Loto Sonuçları Kazanan Numaralar 




4 - 7 - 22 - 23 - 40 - 41 




Milli Piyango İdaresince yapılan açıklayamaya göre 23 Kasım 889. hafta sayısal lotonun bu haftaki çekilişinde;


6 Bilen  1 Kişi            :  1 569 475,00 TL
5 Bilen  369 Kişi         :        1 792,15 TL
4 Bilen  16 153 Kişi    :             30,90 TL
3 Bilen  288 714 Kişi  :               4,85 TL



Büyük İkramiyeyi Kazanan İl/İlçe :  İSTANBUL / BAYRAMPAŞA




Kazananlar;
(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğü tarafından ödenecektir.




Milli Piyango idaresince Cumartesi günleri çekilişi yapılan Sayısal Loto oyunu noter huzurunda yapılmaktadır. Sayısal Loto çekilişi noter ve halkın huzurunda 21:00 - 21:30 saatleri arasında Milli Piyango Genel Merkezinde gerçekleştirilmektedir.





Geçen Haftaki Sayısal Loto Sonuçları 
16 Kasım 2013 Tarihli Sayısal Loto Sonuçları 


5 - 6 - 13 - 34 - 38 - 42 












sayısal loto son hafta çekiliş sonuçları, sayısal loto kazanan numaralar, sayısal loto hangi numaralar kazandı, sayısal loto 6 bilen kaç kişi oldu, sayısal loto 23 kasım 2013 sonuçları, 23 kasım 2013 sayısal loto sonuçları, sayısal loto sonuçları 23 kasım 2013, sayısal loto bu hafta sonuçları, bu haftaki sayısal sonuçları, bugunkihaber.blogspot.com, sayısal loto kazanan numaralar, sayısal loto büyük ikramiye ne kadar, sayısal loto bu hafta kaç para dağıttı, sayısal lotoda bu hafta hangi numaralar geldi, sayısal sonuçları 23 kasım, 23 kasım 2013 sayısal sonuçları, 23/11/2013 sayısal sonuçları, sayısal sonuçları belli oldu mu, sayısal loto sonuçları 23/11/2013, sayısal loto sonuçları, sayısal loto, sayısal loto 23 kasım sonuçları, 23 kasım sayısal sonucu, 23 kasım sayısal loto çekilişi sonuçları
kolera den den koy şarkısı, kolera den den koy şarkı sözleri, kolera den den koy yeni albümü 2013, kolera den den koy albümü indir, kolera den den koy 2013 albüm şarkıları, kolera den den koy şarkısı ve şarkısı sözleri, kolera den den koy isimli yeni albümü indir, 2013 kolera yeni albümünün adı, kolera 2013 yeni şarkısının adı,

Türk rap müziğinin başarılı kadın ismi olan Kolera büyük bir hayran kitlesi olan tarzı, mütevaziliği ve şarkıları ile hayran kitlesini hızla genişletmeye devam ediyor. Kolera çıkarttığı bütün albümlerinde büyük başarı yakalamıştır.
Kolera eşi Sagopa Kajmer ile bir çok albüm ve şarkıya imza atarak hafızalara kazınmayı başarmışlardır. Kendi tarzı ve şarkıları ile dinleyenleri kendine hayran bırakan Kolera yeni 2013 Den Den Koy isimli albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Kolera yeni albümü Den Den Koy ile aynı ismi taşıyan şarkısı Den Den Koy şarkısı sözlerini ve klibini yazımızın devamında bulabilirsiniz.


Kolera Den Den Koy Şarkısı ve Şarkı Sözleri

Siyah plak tekrar dön bak
İğnen üzerine batarsa başlar track
Fark atar ustan,hey ders al tırak
Arazi benim lo,edemezsin park.
Dişi kişi bilir işi,benim dişi kişi!
İşi bilir kendinden kişi,
Bu bir kişilik işi
Kulağına küpe bir kişilik
Kişi "rap" diye çağırdı tanıdığım kişilikli her kişi
İşte böyle cicişim Hayli seri benim didişim
Yol aldıkça gelişim
Engellenemez önüne geçişim
Engellenemez Kolo'ya erişim
Hip Hop benim için iletişimdir!
Kolo Melankolia'dan bildirir,
www.bugunkihaber.blogspot.com
Gerekse tüm hakları defterlerinden sildirir,
Eftenlerinden püftenlerinden caydırır, Yektir!
Mühim noktaya eriş,başındaki.....
Den den koy dediklerimin sonuna
Benden bul cevap bilemediğin soruya
Benden sor yolu götüreyim oraya
Yerden göğe haklı bu Kolera!
Birden gelir herkes kuzum oyuna
Senden çok var bu oyunda
Benden al taktikleri sonra
Den den koy dediklerimin sonuna
Den den den den den den den dedededen
Den den den den den den den dedededen 
Dilimde tüy bitti lan paso anlatmaktan,terso yapanlardan (ıyyyy!)
Dörtlüklerimin tozunun tayfununda boyun büken tayfalardan
www.bugunkihaber.blogspot.comTık tık yo,benim gına lan
Hop dedik,gündüz gece rap dedik
Uzun yolları tep dedik,hep dedik
"Rap söylemeyi sizden öğrenecek değiliz" dedik
Bilirsin,alo! Dediğimiz dedik
Bir avuç kum atam da suratına ayıl
Suratın varsa git bak aynaya,kendine bayıl
Kolera şampiyon bu yıl,aksiyon tavanda!
Kopyacı tembelleri ıslatarak döverim havanda
Zor soru,son soru: Kiminlesin sen?
Beni oralarda ararsan buradayım ben.
Melankolia mütemadiyen!
Umrumda toz yok gidenlerden.
Den den koy dediklerimin sonuna
Benden bul cevap bilemediğin soruya
Benden sor yolu götüreyim oraya
www.bugunkihaber.blogspot.com
Yerden göğe haklı bu Kolera!
Birden gelir herkes kuzum oyuna
Senden çok var bu oyunda
Benden al taktikleri sonra
Den den koy dediklerimin sonuna
Den den den den den den den dedededen
Den den den den den den den dedededen










Kolera'nın Yeni Şarkısı Den Den Koy Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.










kolera den den koy albümü dinle indir, kolera den den koy şarkısı dinle, kolera den den koy şarkısı klibi izle, kolera den den koy şarkısının sözleri, kolera den den koy şarkısı, kolera yeni albüm adı ne, koleranın yeni albümünün adı, koleranın yeni albümünde kaç şarkı var, kolera yeni 2013 albüm şarkıları dinle, 2013 kolera den den koy albümü
merkezi ortak sınav puanları 8.sınıf, ortak sınav puanımı öğrenmek istiyorum, 8.sınıflar liselere giriş sınavı puanımı öğrenmek istiyorum, teog sınav puanımı nasıl hesaplarım, 2014 teog sınav puanımı nasıl öğrenebilirim, 2014 teog sınav puanı ne zaman açıklanacak, teog sınav sonuçları ne zaman açıklanır


TEOG adı verilen Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavının ilki 28 Kasım Perşembe ve 29 Kasım Cuma 2013 tarihinde yapılacak.

8. Sınıfların liselere yerleşmeleri için yapılan SBS sınavı yerine yapılacak olan ilk Merkezi Sistem Ortak Sınav için 8. sınıf öğrencileri 1 yılda 2 kez yapılacak olan toplamda 4 oturumluk sınavlara girecekler. 2013-2014 Eğitim ve Öğretim yılı ilk Ortak Sınavları 28 ve 29 Kasım 2013 günü yapılacak ve toplamda 6 dersten sınav olacaklar.
28 Kasım Perşembe günü 1. oturum sınavları Türkçe, Matematik, Din kültürü ve Ahlak Bilgisi dersleri, 29 Kasım Cuma 2. oturum sınavları ise Fen Bilgisi, İnkilap Tarihi ve Yabancı dil sınavı olacak.

8. Sınıf öğrencileri girecekleri ortak sınava hazırlanırlarken bir yandan da ortak sınav sonuçları ne zaman açıklanacak diye merak etmekteler. 28 ve 29 Kasımda yapılan Ortak Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak gibi soruları şimdiden sormaya ve merak etmeye başladılar.
8.Sınıflar 1. dönem ortak sınav sonuçları Ocak 2014 tarihinde açıklanacak. Merkezi Ortak Sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz sitemizden öğrenebilirsiniz.



TEOG SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>
TEOG Sınav Sonuçları Açıklandığında buradan öğrenebilirsiniz.



28-29 KASIM TEOG SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ>>>







Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.







2013 teog sınav sonucu tıkla öğren, OCAK 2014 TEOG SINAV SONUCU TIKLA ÖĞREN, 28-29 kasım TEOG sınav sonuçları tıkla öğren, 8.sınıf ortak sınav sonucu öğren, 8.sınıf liselere giriş sınavı sonuçları, 2013 liselere giriş sınavı sonuçları, 2013-2014 oges sınav sonucu, 2014 teog merkezi ortak sınav sonuçları tıkla öğren, meb 8.sınıflar ortak sınav sonuçları, merkezi ortak sınav sonuçları,
tarihte bugün, tarihte bugün neler oldu, tarihte bugün 22 kasım, tarihte bugün köşesi, tarihte bugün olan olaylar, tarihte bugün 22 kasım dünyada neler olmuş, geçmişte bugün neler olmuş, geçmişte bugün 22 kasım, 22 kasım geçmişte bugün olan olaylar, 22 kasımda doğanlar, 22 kasımda ölenler, 22 kasımda olan olaylar, 22 kasım tarihte bugün doğan ünlüler,

Tarihte bugün adlı köşemizde her günün ayrıntıları dünya da o tarihte neler olduğunun bilgisini sizinle paylaşıyoruz, Her gün ayrı bir olay yaşanan dünyamızda geçmişten bugüne neler yaşandığının bilgisi aşağıdaki yazımızda, Tarihte bugün köşemizde her gün güncel olarak eklenen bilgilerle o gün hakkında geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Dünya Tarihinde 22 Kasımda neler olduğunu, 22 Kasımda kimlerin doğduğunu ve öldüğünü, 22 Kasıma kimler tarihe adını yazdırmış öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamında bulabilirsiniz. 

Ayrıca 22 Kasım tarihi hakkında YORUM yapabilirsiniz.
22 Kasım tarihine eklemek istediğinizi yazabilirsiniz

İşte 22 Kasım tarihinde yaşanan önemli olaylar, doğumlar ve ölenlerin bilgilerinin yer aldığı yazımız...



22 Kasım Tarihte Bugün Olan Olaylar Bugün Doğan Ünlüler ve Ölen Ünlüler Kimler


1497 - Portekizli denizci Vasco de Gama Ümit Burnu'na vardı.
1617 - I. Mustafa padişah oldu. Babadan oğula geçen taht, bu kez kardeşe geçmiştir. Akıl sağlığı bozuk olan I. Mustafa, 3 ay sonra tahttan indirilmiş, 1622'de yeniden tahta çıkmış, 1623'te tekrar indirilmiştir. 1859 İngiliz doğabilimci Charles Darwin "Türlerin Kökeni Üzerine" adlı kitabını yayınlayarak evrim kuramını ortaya attı.
1909 - Tıp Fakültesi'ne bağlı Diş Hekimliği bölümü kuruldu.
1922 - Mısır'da Howard Carter, yardımcısı Lord Carnarvon'la birlikte firavun Tutankhamun'un mezarını açtılar.
1925 - Şapka devrimine karşı gösteriler sürüyor. Kayseri'de gösteriler yapıldı.
1928 - Ravel'in Boléro'su ilk kez Paris'te sahnelendi.
1936 - Halit Ziya Uşaklıgil'in son anıları "Saray ve Ötesi", Cumhuriyet gazetesinde yayımlanmaya başlandı.
1943 - Lübnan, Fransa'dan bağımsızlığını kazandı.
1948 - İkinci İktisat Kongresi olan 1948 Türkiye İktisat Kongresi toplandı. Kongrede, devletçilik politikası eleştirildi, özel girişimciliğin teşviki istendi.
1952 - Vatan gazetesi başyazarı Ahmet Emin Yalman silahlı saldırıya uğradı.
1958 - Juilliard Dörtlüsü, besteci Adnan Saygun'un 1. Yaylı Çalgılar Dörtlüsü'nü Washington'da seslendirdi.
1963 - Amerika Birleşik Devletleri başkanı John F. Kennedy Dallas'ta öldürüldü. Aynı gün, yardımcısı Lyndon B. Johnson başkan oldu.
1968 - Türkiye'de ilk kalp nakli yapıldı. Doktor Kemal Beyazıt ve ekibinin gerçekleştirdiği ameliyat sonrası hasta 18 saat yaşayabildi.
1975 - Monarşi İspanya'ya geri döndü; Juan Carlos İspanya kralı oldu.
1979 - Uluslararası Para Fonu, IMF, Türk Lirası'nın yeniden devalüe edilmesini istedi.
1982 - Yazar Tezer Özlü Almanya'da "Malbug Ödülü"nü kazandı.
1984 - Avrupa Konseyi'nde Türkiye'nin dönem başkanlığı tartışıldı. Sonuca varılamayınca, Dışişleri Bakanı Vahit Halefoğlu toplantıyı terk etti.
1986 - Mike Tyson 20 yaşında dünyanın en genç ağır sıklet şampiyonu oldu.
1994 - Devlet Opera ve Balesi'nin bütçesinde kesinti yapıldı. Kesintiyi yapan Doğru Yol Partisi, Anavatan Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve Refah Partisi milletvekilleri, "Opera ve bale ne iş yapar, bunları kaç kişi seyrediyor" dediler.
1995 - Tamamı bilgisayar desteği ile oluşturulmuş ilk uzun metrajlı konulu film olan Oyuncak Hikayesi gösterime verildi.
2005 - Angela Merkel, Almanya'nın ilk kadın şansölyesi oldu.



22 Kasımda Doğan Ünlüler Kimler

1819 - George Eliot, İngiliz yazar (ö. 1880)
1869 - André Gide, Fransız yazar (ö. 1951)
1881 - Enver Paşa, Osmanlı Komutanı (ö. 1922)
1890 - Charles de Gaulle, Eski Fransa Cumhurbaşkanı, General (ö. 1970)
1906 - Sait Faik Abasıyanık, Türk yazar (ö. 1954)
1940 - Terry Gilliam, ABD'li film yönetmeni
1967 - Boris Becker, Alman tenisçi
1976 - Torsten Frings, Alman futbolcu
1976 - Ville Valo, Finlandiyalı solist ve gitarist
1976 - Torsten Frings, Alman futbolcu
1977 - Kerem Gönlüm, Türk basketbolcu
1978 - Francis Obikwelu, Nijeryalı atlet
1984 - Scarlett Johansson, ABD'li sinema oyuncusu
1985 - Hande Doğandemir, Türk oyuncu
1986 - Ercan Kara, bugunkihaber.blogspot.com site yöneticisi



22 Kasımda Ölen Ünlüler Kimler


1617 - I. Ahmet, Osmanlı Padişahı (d. 1590)
1916 - Jack London, ABD'li yazar (intihar) (d. 1876)
1948 - Ömer Fahreddin Paşa (Türkkan), Medine Müdafii Gazi
1963 - John F. Kennedy, ABD'nin 35. ci başkanı (d. 1917)
1963 - Aldous Huxley, İngiliz yazar (d. 1894)
1972 - Horia Hulubei, Rumen fizikçi (d. 1896)
1976 - Sevgi Soysal, Türk Yazar (d. 1936)
1980 - Mae West, ABD'li sinema oyuncusu, yazar (d. 1893)
1993 - Anthony Burgess, İngiliz romancı ve eleştirmen (d. 1917)
1994 - Asuman Korad, Tiyatro oyuncusu (d. 1934)
2000 - Emil Zátopek, Çek atlet (d. 1922)

Kaynak: tr.wikipedia.org









Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.


mine tugay kimdir, mine tugay biyografi, mine tugay resimleri, mine tugay nereli, mine tugay kaç yaşında, mine tugay foto galeri, mine tugay doğum tarihi, mine tugay oynadığı diziler, mine tugay oynadığı reklamlar hangileri, medcezir dizisi ender karakteri kimdir, medcezir dizisi ender kim,


Star Tv ekranlarında devam eden Medcezir dizisi her hafta ilgi ile izlenmeye devam ediyor. başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı Medcezir dizisi konusu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Medcezir dizisi oyuncuları arasında bir çok önemli isim yer alıyor. Medcezir dizisi oyuncuları arasında merak edilen isimler arasında olan ve Ender karakterini canlandıran Mine Tugay yer alıyor.
Sizlere bu yazımızda merak edilmesi ve Mine Tugay kimdir, Mine Tugay kaç yaşındadır, Mine Tugay nereli ve hangi dizilerde oynamıştır gibi soruların sorulması üzerine Mine Tugay biyografisini paylaşacağız.


Mine Tugay Kimdir

Medcezir Ender Serez karakterini canlandıran Mine Tugay 28 Temmuz 1978 yılında Konya'da doğmuştur. Türk tiyatro oyuncusu olan Mina Tugay, Liseyi Yeni Levent Lisesi'nde bitirdi. Ardından 1997 yılında oyunculuğa "Masal Gerçek Tiyatrosu"'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı.
1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümünü kazandı. Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı. Mine Tugay tiyatroya başlamasından sonra ilk dizi kariyerine 1998 yılında Karambol Kamil dizisi ile başlamıştır. Bir yandan eğitimini sürdüren ve bir yandan dizlerde rol alan güzel oyuncu Mine Tugay Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansını 2006 yılında bitirdi.bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Mine Tugay Rol Aldığı Diziler

1998 - Karambol Kamil
2002 - Gülbeyaz (Başak)
2004 - Adı Aşk Olsun (Eda)
2004 - Aliye (Defne)
2005 - Aşk Her Yaşta (Elvan)
2006 - Gülpare (Gülbahar)
2007 - Benden Baba Olmaz (Sevil)
2008 - Sınıf (Özlem)
2009 - Aynadaki Düşman (Nisan)
2010 - Kapalı Çarşı (Elif)
2011 - Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Suna)
2011 - 5'er Beşer (Bengisu)
2012 - Yalan Dünya (Aysu)
2012 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Bahar)
2013 - Medcezir (dizi) (Ender Serez)bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Mine Tugay Reklam Filmleri

- Beko Plazma TV
- Eti Çay Keyfi
- Anadolu Bank
- Bosch Çamaşır Makinası
- Ecobella Home
- Bosch Logixx 8 Çamaşır Makinası


Mine Tugay Oynadığı Tiyatro Oyunları

Tilt (oyun) : Talimhane Tiyatrosu - 2010-2011 sezonu
Beğendiğiniz Gibi : İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2010-2011 sezonu
İnsanlık Ölmedi Ya : Nazım Hikmet 2010 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 108 Yaşında"
Yusuf ile Menofis : Nazım Hikmet 2009 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 107 Yaşında"
Yalancı Tanık : Nazım Hikmet 2007 Nazım Günleri - Okuma Tiyatrosu "Nazım Hikmet 105 Yaşında"
Vur Yağmala Yeniden : Tiyatro Dot - 2008\2009 Sezonu
Karatavuk : Tiyatro Dot - 2007\2008 Sezonu
Çok Uzak : Tiyatro Dot - 2004\2005 Sezonu
Mem ile Zin : Semaver Kumpanya - 2003\2004
Kuşlar Meclisi : Semaver Kumpanya - 2002\2003
On İkinci Gece : Semaver Kumpanya - 2002\2003
5'er Beşer :BKMbu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan








Mine Tugay Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.










medcezir dizisi ender resimleri, medcezir dizisi ender, mine tugay evli mi, mine tugay bilgileri, mine tugay wikipedia, mine tugay vikipedi bilgileri, mine tugay aldığı ödüller, mine tugay resmi, mine tugay kim, mine tugay kimdiki, mine tugay hayatı, mine tugay boyu kaç
28-29 kasım 2013 okullar neden tatil, 28-29 kasım 2013 okullar kapalı, 28-29 kasım 2013 okullar yok, 28-29 kasım 2013 okul var mı, 8.sınıflar 28-29 kasım 2013 sınavları, 28-29 kasım 2013 ortak sınavlar, 28 kasım ve 29 kasım okullar tatil edildi, 28 kasımda okullar tatilmi, 29 kasımda okullar tatilmi,





28 Kasım ve 29 Kasım Tarihlerinde Okullar Tatil mi?

SBS sınavının kaldırılması ile yerine getirilen Merkezi Ortak Sınav Sistemi öğrencileri tedirgin etmişti. SBS yerine getirilen bu sistemin ilk sınavı 28 Kasım ve 29 Kasım tarihinde yapılacak.

Ortaokul 8.sınıfların Liselere giriş için girecekleri ortak sınavlar 28 Kasım ve 29 Kasım 2013 tarihinde yapılacağı için okullar diğer öğrenciler için tatil edilecek.
Ortaokullarda 6 ve 7.sınıflar, İlköğretim okullarında ise 1,2,3,4,5,6,7 sınıflar bu tarihlerde tatil yapacaklar. 

28-29 Kasım 2013 Perşembe ve Cuma günü 8.sınıflar için TEOG yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı yapılacak. Bu nedenle 8.sınıflar kendi okullarında sınav olacakları için diğer öğrenciler için bu tarihler tatil olacak.



 28 Kasım ve 29 Kasım Tarihinde Okullar Tatil Olacak...








Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.






28 kasım okullar tatil olacak mı, 29 kasım okullar tatil olacak mı, 28 ve 29 kasımda okullar tatil olacak mı, ortak sınav olacağı gün okullar tatil olacak mı, ortak sınav olacağı gün okullar tatil mi, ortak sınav günü 28 29 kasımda kullar tatil mi, sınav günü okullar tatil mi
defne kayalar, defne kayalar resimleri, defne kayalar kim, defne kayalar biyografi, defne kayalar hayatı, defne kayalar kimdir, defne kayalar foto galeri, defne kayalar kaç yaşında, defne kayalar dizileri, defne kayalar medcezir dizisi, medcezir dizisi defne kayalar kimdir, defne kayalar bilgileri,



Star TV nin sevilen dizisi Medcezir büyük bir ilgi görerek tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın oynadığı dizi Star TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Daha önceki yazılarımızda Medcezir dizi oyuncuları kimler gibi oyuncuların hakkında merak edilenleri ve biyografilerini paylaşmıştık.
Star TV Medcezir dizisi oyuncularına bu hafta yeni katılan bir isim daha oldu. Medcezir dizisine yeni katılan oyuncu Defne Kayalar dahil oluyor. Medcezir dizisinde Mine Tugay'ın canlandırdığı Ender karakterinin kız kardeşi olarak rol alacak olan Defne Kayalar izleyicinin karşısında olacak.

Defne Kayalar kimdir, Defne Kayalar biyografisi ve resimleri gibi Defne Kayalar hakkında merak edilen soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda Defne Kayalar'ın hayatını ve Defne Kayalar bilgilerini paylaşacağız.bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Defne Kayalar Kimdir

Star Tv Medcezir dizisinde Ender karakterinin kız kardeşi olarak giren Defne Kayalar 07/05/1975 yılı İzmir doğumludur. Daha önce bir çok dizi ve filmlerde oynayan Defne Kayalar hakkında daha fazla bilgiye ulaştıkça sizlerle paylaşacağız.bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Defne Kayalar Rol Aldığı Diziler

- 20 Dakika
- Keskin Bıçak
- Alacakaranlıkbu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Defne Kayalar Resimleri










Defne Kayalar Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.







defne kayalar hangi dizilerde oynadı, defne kayalar rol aldığı diziler hangileri, defne kayalar hangi dizide oynuyor, defne kayalar hakkında herşey, defne kayalar resim, defne kayalar doğum tarihi, defne kayalar nereli, defne kayalar boyu kaç, defne kayalar evli mi, defne kayalar yaşı
8. sınıf ortak sınav soruları neler, ortak sınavda çıkacak sorular, ortak sınavda çıkacak benzer sorular, 8. sınıf ortak sınavı benzer soruları, ortak sınavda çıkabilecek sorular, 8. sınıf merkezi ortak sınav soruları, teog sınavında çıkabilecek ortak sorular, merkezi sınavda çıkacak sorular neler, ortak sınav soruları neler,


Bu sene ilk defa uygulamaya geçilen 8. sınıflar için Merkezi Ortak Sınav olarak yapılan TEOG yani Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş sınavı 28-29 Kasım tarihlerinde yapılacak. İlk defa ortak sınava girecek olan öğrenciler sınavın nasıl olacağı ve ne tarz sorular çıkacağının stresini ve heyecanını yaşıyorlar.

Tüm sınava girecek öğrencilerin sınav konuları sınavda çıkacak soru tarzlarını merak etmeleri üzerine sizlere bu yazımızda 28 kasım ve 29 kasımda yapılacak olan ortak sınavda çıkacak soruların benzerlerini paylaşacağız.

8. Sınıflar için yapılacak olan Merkezi Ortak Sınavın olduğu gün ise diğer öğrenciler tatil yapacak.



8. SINIF ORTAK SINAVDA ÇIKACAK SORULAR İÇİN TIKLAYINIZ>>>






ortak sınavda çıkacak sorular, merkezi sistem sınavında çıkacak sorular, 28 kasımda sınavda çıkabilecek sorular neler, 29 kasımda çıkabilecek sorular neler, ortak sınavda ne tarz sorular çıkacak, ortak sınavda çıkan soru şekilleri nasıl olacak
belediye seçimleri ne zaman, seçimler ne zaman, yerel seçimler ne zaman, seçimler ne zaman yapılacak, 2014 belediye seçimlerinde nerede oy kullanacağım, 2014 sandık sorgulama, 2014 yılı yerel seçimlerde nerde oy kullanacağım, nerde oy kullanacağını öğren, 2014 yılı sandık sorgulama, sandık bilgisi sorgulama, yerel seçimler için sandık bilgisi sorgula,

2014 yılının şüphesiz en önemli olaylarından biri olarak görünen Yerel Seçimler olacak gibi görünüyor. Yerel Seçimler 2014 yılı Mart ayında yapılacak. Her seçim döneminde olduğu gibi vatandaşların nerelerde oy kullanacakları şimdiden merak konusu olmaya başlamıştır.
2014 yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde Belediye Başkanlığı ve Mahalle Muhtarlığı seçimleri için oy kullanacak vatandaşlar sandık bilgilerini yazımızın devamında bulabilirler.

2014 Yılı Mart ayında yapılacak olan Yerel Seçimlerde oy kullanacak seçmenlerin sandık bilgilerini ve nerede oy kullanacağım diye soruların sorulması üzerine sizlere bu yazımızda 2014 yılındaki Belediye Seçimlerinde seçmen sandık bilgilerini öğrenebileceği ve nerede oy kullanacağının bilgisini aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirler



NEREDE OY KULLANACAĞINIZI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ>>>






Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.





sandık bilgilerimi nasıl öğrenebilirim, mart ayında yapılacak seçimlerde nerde oy kullanacağım, belediye seçimlerinde nerede oy kullanacağım öğrenme, hangi sandıkta oy kullanacağım, yüksek seçim kurulu sandık sorgulama, yüksek seçim kurulu, www.ysk.gov.tr, hangi okulda oy kullanacağım öğren, ismim hiç bir okulda yok nerede oy kullanacağım, hiç bir sandık listesinde ismim yok nerede oy kullanacağım
tarihte bugün, tarihte bugün neler oldu, tarihte bugün 20 kasım, tarihte bugün köşesi, tarihte bugün olan olaylar, tarihte bugün 20 kasım dünyada neler olmuş, geçmişte bugün neler olmuş, geçmişte bugün 20 kasım, 20 kasım geçmişte bugün olan olaylar, 20 kasımda doğanlar, 20 kasımda ölenler, 20 kasımda olan olaylar, 20 kasım tarihte bugün doğan ünlüler,


Tarihte bugün adlı köşemizde her günün ayrıntıları dünya da o tarihte neler olduğunun bilgisini sizinle paylaşıyoruz, Her gün ayrı bir olay yaşanan dünyamızda geçmişten bugüne neler yaşandığının bilgisi aşağıdaki yazımızda, Tarihte bugün köşemizde her gün güncel olarak eklenen bilgilerle o gün hakkında geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz.

Dünya Tarihinde 20 Kasımda neler olduğunu, 20 Kasımda kimlerin doğduğunu ve öldüğünü, 20 Kasıma kimler tarihe adını yazdırmış öğrenmek istiyorsanız yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Ayrıca 20 Kasım tarihi hakkında YORUM yapabilirsiniz.
20 Kasım tarihine eklemek istediğinizi yazabilirsiniz

İşte 20 Kasım tarihinde yaşanan önemli olaylar, doğumlar ve ölenlerin bilgilerinin yer aldığı yazımız...



20 Kasım Tarihte Bugün Olan Olaylar Bugün Doğanlar ve Ölenler Kimler

1910 - Meksika devrimi başladı.
1922 - Lozan Konferansı'nın açılış töreni yapıldı.
1923 - Halk Fırkası Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti örgütünü bünyesine aldı.
1936 - İspanya İç Savaşı'nda faşist ayaklanmaya karşı Cumhuriyetçiler safında mücadele eden anarşist önderlerden Buenaventura Durruti öldürüldü.
1939 - BBC Türkçe Servisi, yayınlarına başladı.
1940 - Macaristan, Mihver Devletleri'ne katıldı.
1943 - İstanbul Teknik Üniversitesi kuruldu.
1945 - II. Dünya Savaşı'ndan sonra Nürnberg duruşmaları başladı.
1947 - II. Elizabeth ile Philip Mountbatten Wesminster Katedrali'nde evlendiler.
1949 - Türk Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası grup eleme maçlarının ilkinde Suriye'yi 7-0 yendi.
1953 - Türkiye'deki ilk otomobil mukavemet yarışı İstanbul-Ankara-İzmir-İstanbul güzergâhında yapıldı.
1959 - Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Deklarasyonunu yayınladı.
1959 - Birleşik Krallık, Avusturya, Danimarka, Norveç, Portekiz, İsveç ve İsviçre kısa adı EFTA olan Avrupa Serbest Ticaret Birliği anlaşmasını imzaladılar.
1961 - Türkiye'de ilk koalisyon hükümeti, Başbakan İsmet İnönü tarafından Adalet Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne mensup bakanlarla kuruldu.
1962 - Amerika Birleşik Devletleri Küba ablukasına son verdi.
1975 - İspanya'yı 36 yıl diktatörlükle yöneten General Franco öldü.
1979 - İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Ümit Doğanay uğradığı saldırıda öldürüldü.
1984 - Evrende Dünya dışı canlıların varlığını araştıran SETI kuruldu.
1985 - Microsoft Windows 1.0 piyasaya verildi.
1989 - Birleşmiş Milletler Çocuk Hakları Sözleşmesi kabul edildi.
1994 - Dünya Halter Şampiyonası'nda Naim Süleymanoğlu 64 kiloda 5 dünya rekoru kırdı ve 3 altın madalya aldı.
1998 - İtalya 12 Kasım'da Roma havaalanında yakalanan PKK lideri Abdullah Öcalan'ı serbest bıraktı.
2003 - El Kaide bağlantılı teröristler İstanbul, Levent'teki HSBC Bankası genel müdürlüğü ve Beyoğlu'ndaki İngiliz Konsolosluğu'na bombalı saldırı düzenledi. En az 30 kişi öldü, 400'den fazla kişi yaralandı.



20 Kasımda Doğan Ünlüler Kimler


1858 - Selma Lagerlöf, yazar. (ö. 16 Mart 1940)
1881 - Alexander Fleming
1923 - Nadine Gordimer, Güney Afrikalı yazar
1925 - Robert F. Kennedy, John F. Kennedy'nin ardından, bir suikast sonucu hayatını kaybeden ABD'li adalet bakanı
1928 - Andy Warhol
1940 - Ediz Hun, Türk sinema oyuncusu ve siyasetçi
1945 - Emel Sayın, Türk ses sanatçısı
1956 - Bo Derek, ABD'li sinema oyuncusu
1967 - Teoman, Türk müzisyen
1976 - Mahmud A. Asrar, Türk çizgi roman sanatçısı
1981 - İbrahim Toraman, Türk futbolcu
1986 - Özer Hurmacı, Türk futbolcu



20 Kasımda Ölen Ünlüler Kimler


1829 - Anton Grigoryeviç Rubinstein, Rus bestekâr ve piyanist (d. 1829)
1910 - Lev Nikolayeviç Tolstoy, Rus romancı (d. 9 Eylül 1829)
1918 - John Bauer, İsveçli ressam (d. 4 Haziran 1882)
1947 - Wolfgang Borchert, Alman yazar (d. 1921)
1975 - Francisco Franco, İspanya devlet başkanı (1936-1975) (d. 1892)
1984 - Eşref Üren, Türk ressam (d. 1897)
2003 - Roger Short, Birleşik Krallık'ın İstanbul başkonsolosu
2003 - Kerem Yılmazer, Tiyatro oyuncusu (d. 1945)
2006 - Robert Altman, ABD'li yönetmen (d. 1925)
2012 - Cemil Özeren, Türk müzisyen (d. 1962)

Kaynak: tr.wikipedia.org







Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz










istanbul teknik üniversitesi ne zaman kuruldu, emel sayın ne zaman doğdu, emel sayının doğum tarihi kaç, emel sayın kaç yaşında, emel sayın evlimi, ediz hun ne zaman doğdu, ediz kaç yaşında, ediz hun doğum tarihi, ediz hun yaşı, teoman kaç yaşında, teomanın doğum günü ne zaman
ötesiz insanlar dizisi, ötesiz insanlar dizisi konusu nedir, ötesiz insanlar dizisi oyuncuları kimler, ötesiz insanlar dizisi oyuncu kadrosu, ötesiz insanlar dizisi samanyolu tv, ötesiz insanlar dizisi ne zaman başlayacak, ötesiz insanlar dizisi oyuncularının isimleri, ötesiz insanlar dizisi oyuncuları kimlerdir, ötesiz insanlar dizisi konusu, ötesiz insanlar dizisi hangi kanalda, saman yolu ötesiz insanlar dizisi,


Samanyolu TV de iddalı bir dönem dizisi daha başlıyor. Samanyolu TV'de başlayacak olan Ötesiz İnsanlar adlı dizi 28 Şubat sürecini ve o döneminde yaşanan başörtü olaylarını anlatan bir dizi olarak ekranlarda olacak. Dizinin fragmanı yayınlanır yayınlanmaz ilgi çeken ve konusu itibari ile de beğenilecek gibi görünen Ötesiz İnsanlar dizisi Samanyolu TV de seyirci ile buluşacak.
Samanyolu TV Ötesiz İnsanlar dizisi Perşembe akşamları izleyicin karşısında olacak. Ötesiz İnsanlar dizisi oyuncu kadrosu belli oldu. Ötesiz İnsanlar dizisi oyuncuları arasında bir çok yeni oyuncu ve ünlü isimler yer alıyor.
Sizlere bu yazımızda Samanyolu Tv de başlayacak olan Ötesiz İnsanlar dizisi oyuncuları kimler, Ötesiz İnsanlar dizisi konusu nedir, Ötesiz İnsanlar dizisi ne zaman başlayacak, Ötesiz İnsanlar dizisinde kim kimdir gibi dizi hakkında merak edilenleri paylaşacağız..bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Samanyolu Tv Ötesiz İnsanlar Dizisi Oyuncuları Kimler

- Ergül Miray Şahin (Elif)
- Batuhan Aydar (Teğmen Deniz) (Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Kadir Tataş
- Nazlı Yanılmaz (Sanem)
- Ali Seyidoğlu
- Nihan Şahin
- Ofelya Küçükayvaz (Hülya)
- Hüseyin Köroğlu (Albay Sancar)
- Dilek Canbay (Zeycan)
- Yıldırım Gücük (Yılmaz).bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Samanyolu TV Ötesiz İnsanlar Dizisi Konusu Nedir.

Elif Tıp Fakültesi 5. sınıfta okuyan bir öğrencidir. Deniz ise henüz göreve yeni başlamış genç bir teğmen'dir. Deniz verilen bir görev üzerine üniversiteye gelip başörtüsü hakkında araştırmalar yapıp çalışmalara katılmaktadır. Böyle sancılı bir dönemde Deniz öncesinde oldukça önyargılı yaklaştığı başörtülü insanlara karşı olan tavrı Elif'i tanıyıp onun hayatını inceledikçe fikirleri değişmeye başlamıştır. Teğmen Deniz ise günün birinde Elif'e aşık olduğunu da anlamıştır. Ancak normal şartlarda gayet masum ve normal sayılacak bu aşk dönemin şubat soğukları yüzünden adeta tarafla için kabusa dönmüştür....bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan




Ötesiz İnsanlar Dizisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









samanyolu ötesiz insanlar dizisi oyuncu kadrosu, ötesiz insanlar dizisi başrol oyuncuları kimler, samanyolu tv deki ötesiz insanlar dizisi ne zaman oynuyor, samanyolu ötesiz insanlar dizisi hangi günler, samanyolunun yeni dizisi ötesiz insanlar dizisi oyuncuları kimler, ötesiz insanlar dizisinde kim kimdir, ötesiz insanlar dizisi karakterleri isimleri, ötesiz insanlar dizisindeki elif kim, ötesiz insanlar dizisindeki teğmen kim, ötesiz insanlar dizisindeki teğmen deniz kimdir
star tv inan bana yarışması, stara tv inan bana yarışması katılım formu, star tv deki inan bana yarışmasına nasıl katılabilirim, inan bana yarışması başvuru formu, inan bana yarışmasına kaç yaşındaki çocuklar katılıyor, inan bana yarışması katılım koşulları neler, inan bana yarışması izle, inan bana yarışmasındaki sunucu kim,


Star TV'de yepyeni bir yarışma başladı. Star TV İnan Bana yarışması ile izleyenlere oldukça keyifli anlar yaşatıyor. Çocuktan Al Haberi tadında bir yarışma olan İnan Bana yarışması izleyenleri kahkahaya boğarken çocukların aileleri ise zaman zaman zor durumda kalabiliyor.
4-8 yaş arası çocukların katıldığı İnan Bana yarışması Star TV ekranlarında Cumartesi günleri yayınlanıyor. Küçük çocukların yalan makinesine bağlanmaları ile sorular sorulmasından çocuklar kendini ciddi bir olayın içinde sanıp başlıyorlar anlatmaya, çocukların verdikleri cevaplar yarışmada keyifli anlar yaşatmaya devam ediyor.


İnan Bana Yarışması Konusu Nedir

Star Tv'de başlayan İnan Bana yarışması 4 ile 8 yaş arası küçük çocukların katıldığı bir eğlence yarışmasıdır. Küçük çocuklara bağlanan yalan makinası sayesinde çocukların verdikleri cevaplara ötmesi sonucu çocukların daha gerçekçi cevaplar vermesini sağlayan bir eğlence programıdır.



Star Tv İnan Bana Yarışmasına Kaç Yaşında Çocuklar Katılabilir.

Star Tv'de yayınlanan İnan Bana yarışmasına 4 ile 8 yaşındaki tüm çocuklar katılabiliyor.



İnan Bana Yarışmasına Nasıl Katılabilinir.

Star Tv İnan Bana yarışmasına katılmak isteyenler yazımızın devamındaki İnan Bana yarışması başvuru formunu doldurarak katılabilirler.




STAR TV İNAN BANA YARIŞMASI BAŞVURU FORMU TIKLAYINIZ>>>








İnan Bana Yarışması Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








inan bana yarışmasını izle, star tv inan bana yarışma programı katıl, inan bana yarışması formu doldur, inan bana yarışmasında neler soruluyor, inan bana yarışması çocuklara sorulan sorular, inan bana yarışması 1. bölüm izle, inan bana ne zaman, star tv inan bana yarışması ne zaman, inan bana yarışması için neler lazım,

nokia lumia 1020,  nokia lumia 1020 kaç para, nokia lumia 1020 fiyatı ne kadar, nokia lumia 1020 fiyatı, nokia lumia 1020 özellikleri neler, nokia lumia 1020 teknik özellikleri, nokia lumia 1020 kamera özellikleri neler, nokia lumia 1020 hakkında herşey, nokia lumia 1020 resimleri,


Akıllı telefon yarışının sürdüğü şu günlerde firmalar üstün özellikli telefonlarını bir bir görücüye çıkartıyorlar. Akıllı telefon yarışında Lumia serisi ile başlayan ve devam ettiren Nokia yeni ve sabırsızlıkla beklenen Nokia Lumia 1020 yi piyasaya sürdü.
tarihte bugün, tarihte bugün neler oldu, tarihte bugün 17 kasım, tarihte bugün köşesi, tarihte bugün olan olaylar, tarihte bugün 17 kasım dünyada neler olmuş, geçmişte bugün neler olmuş, geçmişte bugün 17 kasım, 17 kasım geçmişte bugün olan olaylar, 17 kasımda doğanlar, 17 kasımda ölenler, 17 kasımda olan olaylar, 17 kasım tarihte bugün doğan ünlüler,


Tarihte bugün adlı köşemizde her günün ayrıntıları dünya da o tarihte neler olduğunun bilgisini
Boglarka Csösz kimdir, Boglarka Csösz biyografi, Boglarka Csösz wikipedi, Boglarka Csösz kaç yaşında, Boglarka Csösz nereli, Boglarka Csösz saklı kalan dizisi, Boglarka Csösz resimleri, Boglarka Csösz foto galeri, Boglarka Csösz filmleri, Boglarka Csösz hangi dergilerde fotografları var,


Show TV Saklı Kalan dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile şimdiden dikkat çekmeye ve konuşulmaya başlandı. Saklı Kalan dizisi oyuncuları belli oldu. Show TV'nin önemli projelerinden birisi olmaya aday olan Saklı Kalan dizisi oyuncuları arasında yabancı bir model de bulunuyor. Romanya'lı model ve oyuncu olan Boglarka Csösz Saklı Kalan dizisi ile ekranlarda olacak.

Sizlere bu yazımızda Boglarka Csösz kimdir, Boglarka Csösz kaç yaşında, Boglarka Csösz biyografisi ve Boglarka Csosz resimleri gibi Boglarka Csosz hakkında merak edilenleri paylaşacağız.bu yazıyı çalanın ben taaa .....bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Boglarka Csösz Kimdir

Show TV Saklı Kalan dizisi oyuncusu Boglarka Csosz 24 Mart 1984 yılında Romanya'da, Gheorghe doğmuş model ve aktristir. 1,78 cm boyunda olan güzel oyuncu ve model Boglarka Csösz Romanya'da düzenlenen bir güzellik yarışmasında birinci seçilmiştir ve sonrasında modellik yapmaya başlamıştır.
22 yaşındayken bir dergi için çıplak fotoğraflar çektiren güzel model Boglarka Csösz adından söz ettirmeye başlamıştır. Daha sonraları ise Playboy, Maxim, CKM, BG gibi bir çok dergiler için fotoğraflar çektirerek kapaklarda yer almıştır. Boglarka Csosz modellikten oyunculuğa ise 2008 yılında Beájulna filmi ile başlamıştır.bu yazıyı çalanın ben taaa.... bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
Boglarka Csösz Resimleri














Boglarka Csösz Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








Boglarka Csösz kim, Boglarka Csösz vikipedia, Boglarka Csösz hakkında merak edilenler, Boglarka Csösz hangi dizde oynuyor, saklı kalan dizisi oyuncusu Boglarka Csösz kim, saklı kalan dizisi Boglarka Csösz resimleri, Boglarka Csösz hayatı, Boglarka Csösz doğum tarihi, Boglarka Csösz bilgileri
loading...