loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR 2014 KATILAN ÜNLÜLER VE GÖNÜLLÜLER KİMLER - 2014 SURVİVOR ADAYA GİDECEK İSİMLER KİMLER


2014 survivor ünlüler gönüllüler, 2014 survivor kimler olacak, 2014 survivor yarışması başvuru formu, 2014 survivor ünlüler kimler olacak, 2014 survivor yarışması için adaya gidecek isimler kimler, 2014 survivor ne zaman başlayacak, 2014 survivor yarışması hangi adada olacak,


Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yaptığı yeni sezondaki Survivor yarışması için geri sayım başladı. Uzun zamandır devam eden ve sevilerek izlenen Survivor yarışması yayınlandığı her dönem birinci olmayı başardı. Acun Ilıcalı 2014 Survivor için hazırlıklara başladı ve adaya gidecek isimler ile görüşlere başlandığını ve hatta 2 ismin kesinleştiğini açıkladı.

Habertürk muhabirine konuşan Acun Ilıcalı yeni dönem 2014 Survivor yarışması için 2 isim belli oldu diyerek yarışmacıların isimlerini açıkladı. 2014 Survivor yarışması yeni dönemde Star Tv'de başlayacak. Acun Ilıcalı 2014 yılı Survivor yarışmasında değişikliklere gidildiğini ve izleyenleri sürprizler beklediğini de belirtti.
2014 Survivor adasına gidecek olan 2 isim belli oldu. Birincisi Fenerbahçe bayan voleybol takımında oynayan güzel oyuncu Duygu Bal olurken İkinci isim ise geçen sene Survivor yarışmacılarından olan Larrissa Gacemer'in eşi Burak Gacemer oldu.bu yazıyı çalanın be taaa...... bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım hiç birşey yazamıyorum kafam iki kelime yazmaya basmıyor ben bir şerefsizlik yaparak bu yazıyı çaldım allah benim belamı versin bu yazıyı çalan şahşiyetsiz kişilik tüm bu lafları ve hakaretleri kendine yakıştırmış ve kabul etmiştir demek itiraz hakkı yoktur.yazının tümü www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
2014 Survivor Yarışmacıları Kimler

- Duygu Bal  (Duygu Bal Kimdir TIKLAYINIZ>>>)
- Burak Gacemer  (Burak Gacemer Kimdir TIKLAYINIZ>>>)



Diğer Survivor takımlarında yer alacak olan isimler açıklandıkça sitemizde duyuracağız. 2014 Survivor ile ilgili tüm haberleri ve gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.







2014 Survivor Adasında Sizce Kim Olsun?
Sizin Adaya Gitmesini İstediğiniz İsim Kim?








2014 survivor gönüllüler takımına nasıl katılabilirim, 2014 survivor katılım formu, 2014 survivor, survivor 2014 ünlülerin isimleri, 2014 yılı survivor yarışmacıları kimler, 2014 survivor yarışmacıları



Kategori: , , , , , ,

6 yorum:

  1. bence murat boz olmalı ya çok istiyorum onun olmasını

    YanıtlaSil
  2. keşke ekin koç gitse tilkiiiii

    YanıtlaSil
  3. evet kesinlikle ekin olmalı bencedee olsun olsun ekin koççççç

    YanıtlaSil
  4. ekin koç daha çocuk yapamazkii o

    YanıtlaSil
  5. gökhan bence süper olur eğlenceli olur

    YanıtlaSil
  6. ÜNLÜLERDEN FERHAT GÜZEL GÖNÜLLÜLERE YETENEKSİZSİNİZ TÜRKİYE MEHMET YILDIZ KATILSIN

    YanıtlaSil

loading...