loading...
Facebookta paylaş

SÜPER11 OYUNU NEDİR NASIL OYNANIR - SÜPER11 OYUNU ÖDÜLLERİ NELERDİR


süper11 oyunu nedir, süper11 oyunu nasıl oynanır, süper11 oyunu ödülleri nelerdir, süper11 oyunu nasıl kayıt olunur, süper11 oyunu ne kadar sürecek, süper11 oyunu kayıt işlemleri, süper11 oyunu paralı mı, süper11 oyunu oyuncuları nerden seçiliyor, süper11 oyunu kayılım şartları neler, süper11 oyunu ne zaman bitecek, süper11 kadro oluşturma, süper11 kadrosu oyunu, süper11 oyunu oyna

Türkiye Futbol Federasyonu ve Turkcell işbirliği ile düzenlenen yeni bir futbol yarışması olan Süper11 oyunu Mercedes A180 dağıtacak. www.tff.org üzerinden kayıt olarak oynanacak olan oyunda, Süper Toto Süper Lig de oynayan tüm futbolculardan ilk 11'inizi kurun Mercedes'in sahibi olun. Bir çok ödülün dağıtıldığı süper11 oyunu detaylarını yazımızın devamında bulabilirsiniz ve yazının devamındaki linkten üye olarak kazanmaya başlayabilirsiniz.

Türkiye Futbol Federasyonu, sponsorlarından Turkcell ile birlikte Süper11 oyununu futbolseverlerle buluşturuyor. TFF.ORG üzerinden oynanabilecek Süper11 oyunuyla futbolseverler Spor Toto Süper Lig'den istedikleri futbolcuyu seçerek kurdukları takımlarla yarışma imkanı yakalayabilecek.
http://super11.tff.org adresinden kayıt olarak oynamaya hemen başlanabilen oyun ücretsiz olarak veya Turkcell abonelerine özel ayrıcalıklı üyelikle (Haftalık 2 TL ücretle) oynanabilecek.

Süper11'de her hafta genel klasmanda ilk üçe giren katılımcılar imzalı Milli Takım forması kazanırken, 250 MB internet de ilk 100'de yer alan Turkcell'li futbolseverlerin olacak. Sezon sonunda ise en başarılı kadroyu kuranlar arasında yapılacak çekilişle Mercedes A180 ve 10 Turkcell T40 sahiplerini bulacak.

Ayrıca sezon sonu genel klasmanda ilk üçte yer alan kullanıcılar, Milli Takım futbolcularımızla tanışma fırsatı yakalayacak. Süper11 kullanıcıları, arkadaşları arasında ligler oluşturarak veya oluşturulmuş liglere katılarak kendi aralarında da heyecanlı bir yarışa girebilecek.


SÜPER11 OYUNUNA KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>





Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

Kategori: , , , , , , , , , ,

0 yorum

loading...