loading...
Facebookta paylaş

ŞAMPİYONLAR LİGİ GALATASARAY RAKİBİ KİM OLDU - UEFA GALATASARAY RAKİBİ KİM OLDU KİMLE EŞLEŞTİ - UEFA KURA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI


galatasaray uefa rakibi kim, galatasaray kimle eşleşti, kura çekimi sonucu, uefa kura çekimi sonucu, şampiyonlar ligi kura çekiliş sonuçları, şampiyonlar ligi galatasaray rakibi kim oldu, galatasarayın uefa 2. tur rakibi kim oldu, galatasaraya torbadan kim çıktı, galatasaray rakibi belli oldu, galatasaray chelsea, şampiyonlar ligi kura çekimleri sonuçları öğren

Merakla beklenen Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekimleri bugün saat 13:00'te yapılan kura çekimi ile son buldu. Juventus'u yenerek 2. tura geçmeye hak kazanan Galatasaray'ın şampiyonlar ligi yolunda ki rakibi belli oldu. Juventus maçı sonrası herkesin gözü kulağı 16 Aralıkta yapılacak olan Şampiyonlar Ligi 2. tur kura çekimlerindeydi.
Bugün yapılan çekilişler sonucu temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi belli olarak Galatasaray'a torbadan Chelsea çıktı ve Galatasaray Chelsea ile eşleşti. Merakla beklenen Galatasaray'ın rakibi kim olacak sorusu ise yanıtını buldu.
Şampiyonlar Ligi 2. tur maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde oynanacak. Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak.


 İşte Şampiyonlar Ligi Eşleştirme Sonuçları 

- Manchester City - FC Barcelona
- Olympiakos - Manchester United
- Milan - Atletico Madrid
- Bayer Leverkusen - Paris St Germain
- Galatasaray - Chelsea 
- Schalke - Real Madrid
- Arsenal - Bayern Munih
- Zenit - Borussia Dortmund






Konu Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.




.



Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...