loading...
Facebookta paylaş

MECEZİR DİZİSİ MİRA'NIN SÖYLEDİĞİ İSYAN ŞARKISI DİNLE - MİRA İSYAN ŞARKISI DİNLE


mira isyan şarkısı dinle, medcezirde çalan isyan şarkısı, isyan şarkısını kim söylüyor, mira isyan dinle, miranın söylediği şarkı dinle, medcezir mira dinle, isyan mira dinle, mira isyan şarkısı sözleri, medcezirde miranın söylediği isyan şarkısı dinle, isyan medcezir mira dinle, isyan şarkısı mira dinle, mira hangi şarkıyı söyledi, miranın söylediği şarkılar dinle, mira isyan sözleri, serenay sarıkaya isyan şarkısı dinle, isyan dinle serenay sarıkaya, serenay sarıkayanın medcezirde söylediği isyan şarkısı,


Star TV ekranlarının vazgeçilmez dizisi olan Medcezir her hafta yeni bölümleri ile damga vurmayı başarıyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyiciden tam not alan Medcezir dizisindeki şarkılar da bi okadar seviliyor. Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un olduğu Medcezir dizisi her hafta bir şarkı ile geceye damga vuruyor.

Medcezir dizisi Mira karakterinin söylediği şarkılar internet ortamında en çok izlenen video oluyor. Serenay Sarıkaya dizide söylediği şarkılar ile sesinin de kendisi kadar güzel olduğunu ispatlamış durumda. Medcezirin bu haftaki bölümünde miranın söylediği şarkı Halil Sezai'nin İsyan şarkısı oldu ve Serenay Sarıkaya söylediği isyan şarkısı ile izleyenleri büyüledi. Medcezir dizisi bu haftaki bölümünde miranın söylediği şarkı sevenleri tarafından büyük ilgi gördü.

Sizlere bu yazımızda miranın söylediği şarkıyı dinle, miranın söylediği şarkının sözleri ve medcezir dizisinde çalan miranın söylediği isyan şarkısı dinle gibi aramaların yapılması üzerine mira isyan şarkısı ve sözlerini paylaşacağız.


YAMAN SEVDİM SENİ BİR KERE ŞARKISI DİNLE>>>


İşte Mira'nın Söylediği İsyan Şarkısı


                                     



Mira'nın Söylediği İsyan Şarkı Sözleri

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da,
gittin ya kafam hep duman




Şarkı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Nasıl Söyledi?


.

Kategori: , , , , , , , , , ,

1 yorum:

loading...