loading...
Facebookta paylaş

BURAK ÇELİK KİMDİR - KARAGÜL DİZİSİ SERDAR KİMDİR - BURAK ÇELİK RESİMLERİ VE BİYOGRAFİSİ


burak çelik kimdir, burak çelik kaç yaşında, burak çelik nerelidir, burak çelik biyografi, burak çelik hayatı, karagül dizisi serdar karakteri kim, karagül dizisi serdar kimdir, karagül dizisine yeni katılan oyuncu kim, karagül dizisi komutanın kardeşi serdar kim, komutanın kardeşi serdar karagül dizisi, karagül dizisi serdar biyografi, karagül dizisi oyuncuları kimler, karagül dizisi burak çelik kim, karagül dizisi serdar karakteri gerçek adı ne, karagül dizisi serdar resimleri, burak çelik resimleri

BURAK ÇELİK KİMDİR

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya başladığından beri ilgi ile izlenen Karagül dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen dizi Cuma akşamları izleyenlerin karşısında oluyor. Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi olan Karagül dizisinin bu hafta ki bölümünde dikkat çeken yeni bir isim vardı. Karagül dizisine yeni katılan isim komutanın kardeşi rolündeki Serdar karakteri oldu.
Karagül dizisinin bu haftaki bölümünde Ada ve Serdar tesadüf üzerine karşılaşırlar ve aralarında bir elektriklenme oluyor. Acaba Karagül dizisinde Serdar ve Ada arasında aşk mı başlayacak bunu Karagül dizisi yeni bölümlerinde göreceğiz.

Sizlere bu yazımızda Karagül dizisine yeni giren Serdar karakteri kim sorularının sorulması üzerine Burak Çelik kimdir, Burak Çelik kaç yaşında, nerelidir gibi hakkında merak edilenleri ve Burak Çelik biyografisini paylaşacağız.


Burak Çelik Kimdir

Burak Çelik 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen Ordu'lu olan yakışıklı manken İstanbul Eyüp'te büyümüştür. Annesi ev hanımı babası mütahhit olan Burak Çelik babası ile birlikte Eyüp'te otopark işletiyorlar.
Çocukluktan beri televizyonda olmayı isteyen ama aklımda modellik yapmak yoktu diyen yakışıklı manken Best Model Of Turkey birincisi olmuştur. İki buçuk sene önce liseyi bitirip üniversite sınavlarına hazırlandığı dönemde otoparkta babasının yanında çalışmaya başlayan, orada keşfedilen isim olan Burak Çelik tesadüfen şimdiki menajeri Ataberk Oral'ın otoparka gelmesi arabasını park etmek için aldığı sırada babası ile konuşmuş ve Burak'ı Best Model’e hazırlamak istediğini söylemiş
yarışmaya hazırlandığı süreçte bir yandan modellik yapan ve bir yandan da Fashion Week’te Hakan Akkaya defilesine başmanken olarak çıkan Burak Çelik Hande Yener’in Kraliçe albümü kapak çekimlerine katıldı ve Hande Yener'in klibinde de oynamıştır.bu yazıyı çalanın be taaa...... bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım hiç birşey yazamıyorum kafam iki kelime yazmaya basmıyor ben bir şerefsizlik yaparak bu yazıyı çaldım allah benim belamı versin bu yazıyı çalan şahşiyetsiz kişilik tüm bu lafları ve hakaretleri kendine yakıştırmış ve kabul etmiştir demek itiraz hakkı yoktur.yazının tümü www.bugunkihaber.blogspot.com'a aittir.
Burak Çelik Resimleri














Burak Çelik Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...