loading...
Facebookta paylaş

ZEYNEP ÖZDER KİMDİR - İNTİKAM DİZİSİ ASLI KARAKTERİ KİMDİR - ZEYNEP ÖZDER BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ


zeynep özder kim, zeynep özder kimdir, zeynep özder hayatı, zeynep özder biyografi, zeynep özder resimleri, zeynep özder foto galeri, zeynep özder kaç yaşında, zeynep özder doğum tarihi, zeynep özder yaşı, zeynep özder nereli, zeynep özder wikipedi, zeynep özder wikipedi bilgileri, zeynep özder vikipedia,


Kanal D'nin sevilen ve beğeni ile izlenen İntikam dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerini Beren Saat ve
Yiğit Özşener'in oynadığı İntikam dizisi her hafta izleyenleri ekrana kilitliyor. İntikam dizisi oyuncu kadrosunda bir kaç değişiklik olmuştu.
Bunlardan biri olan yani İntikam dizisinde Aslı Sağlam karakterini canlandıran Dilşad Çelebinin diziden ayrılması üzerine İntikam dizisi oyuncularına dahil olan Zeynep Özder İntikam dizisinin yeni Aslı karakteri olmuştu.
Güzel ve başarılı oyuncu Zeynep Özder İntikam dizisinde Aslı karakterini canlandırıyor. Genç oyuncu Zeynep Özder diziye dahil olur olmaz, dikkatleri çekerek adından kısa sürede söz ettiren isimlerden olmayı başardı.

İntikam dizisi Aslı karakterini canlandıran Zeynep Özder dizide merak edilen oyuncular arasında olduğundan sizlere bu yazımızda Zeynep Özder kimdir, Zeynep Özder kaç yaşındadır, Zeynep Özder resimleri, Zeynep Özder biyografisi ve Zeynep Özder hayatını paylaşacağız.



Zeynep Özder Kimdir

İntikam Dizisi Aslı Kimdir.
İntikam dizisi Aslı karakterini canlandıran Zeynep Özder 1985 yılında İzmir'de doğmuştur. Annesi ve babası memur olan Zeynep Özder bir çok ilde yaşamıştır. Yaşının genç olmasına rağmen güzel oyuncunun kariyeri eğitimlerle doludur.
Lise eğitimini Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde tamamlayan güzel oyuncu, Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Gösteri Sanatları Bölümü'nden (2004) mezun oldu. İlk oyunculuk kariyerine “Bir Avuç Deniz” filmiyle başlayan ve şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Zeynep Özder kendini geliştirmek için Newyork’ta oyunculuk dersi almıştır.
Müziğede meraklı olan başarılı oyuncu Gazi Üniversitesi'nde müzik mastırı yaptı. Enstrüman öğretmenliği de yapmak isteyen Zeynep Özder ilerleyen günlerde bu fikre sıcak baktığının altını çiziyor. bu yazıyı çalanın ben taaa bu yazıyı çalıyorum çünkü ben bir malım kafam iki kelime yazmaya basmıyor böle hırsızlık yapıyorum allah benim belamı versin tüm hakkımda edilen küfürleri kabul ediyorum bu sitenin sahibi her söylediğinde haklıdır. çalan insan bütün bu yazıları kabul eder ve itiraz hakkı yoktur buyur çal tüm bu lafları kabul ediyorsan
 Eğitim: 
- Gazi Üniversitesi Müzik Yüksek Lisansı
- Bilkent Üniversitesi, Müzik ve Gösteri Sanatları bölümü (2004)
- Ankara Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi
- Filiz Kara ile viyolonsel çalışması
- Şinasi Çilden ile viyolonsel çalışması
- Ankara Devlet Opera ve Balesi Orkestrası viyolonsel grup şefi Erdoğan Davran ile viyolonsel çalışması.
- Gazi Üniversitesi’nde Şebnem Orhan ile viyolonsel çalışması.
- Bilkent Senfoni Orkestrası üyeleri Muharrem Denizi ve Kara Aliyev ile çello çalışması. 


Zeynep Özder Rol Aldığı Diziler

- İntikam
- Adanalı
- Samanyolu
- Bir Avuç Deniz


Zeynep Özder Rol Aldığı Projeler: 

- Üniversite Orkestrası ile Fransa, Polonya, Romanya ve Kazakistan da konser performansı.
- İtalya ve İngiltere’de atölyelere katılım.
- Yaz dönemi “Jeunesses Musicales de Suisse Orchestra” katılım.
- Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasında kontratlı sanatçı olarak çalışma
- Gazi Üniversitesi Akademic Oda Orkestrasında çalışma.



Zeynep Özder Resimleri



















Zeynep Özder Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
İntikam Dizisi Aslı Karakteri Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.












intikam dizisi aslı karakteri kim, intikam dizisi aslı kim, intikam dizisindeki aslı kim, intikam aslı karakteri kim, aslı karakteri intikam dizisi, intikam dizisi oyuncuları kimler, intikam dizisi fragman, intikam dizisi oyuncu kadrosu kimler, intikam dizisi yeni aslı karakteri, intikam dizisi aslı karakterinin gerçek adı, intikam dizisi aslı karakterini kim oynuyor, intikam dizisi aslı karakterini canlandıran kız kim, intikam dizisi aslı resimleri, intikam dizisi aslı karakteri fotografları,

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...