loading...
Facebookta paylaş

YOTAPHONE CEP TELEFONU ÖZELLİKLERİ - ÇİFT EKRANLI CEP TELEFONU YOTAPHONE ÖZELLİKLERİ


yotaphone cep telefonu, yotaphone akıllı cep telefonu, akıllı telefon yotaphone kaç para, yotaphone özellikleri neler, yotaphone cep telefonu özellikleri neler, yotaphone cep telefonu fiyatı, yotaphone cep telefonu ne zaman çıkacak, çift ekranlı telefonun ismi nedir, çift ekranlı telefonun özellikleri neler, çift ekranlı xep telefonu yotaphone resimleri,

Cep telefon firmaları akıllı telefonlar konusunda kıyasıya yarışa devam ediyor. Her marka üstün özellikli telefonlarını tanıtmaya devam ediyorlar. Gün geçtikçe değişen cep telefonu özellikleri akıl almaz boyutlara gidiyor. Cep telefon firmaları akıllı telefonlarına yeni ve değişik özellikler katarak her seferinde bir üst modelini çıkarmaya devam ediyorlar.
Cep telefonu pazarında akıllı telefon konusunda duyulmamış bir isim olan Yotaphone çıkardığı çift ekranlı cep telefonu ile ortalığı kasıp kavuracağa benziyor. İsmi çizgi film karakteri gibi gelen Yotaphone çift ekranlı telefonu ile adından söz ettireceğe ve çok tercih edileceğe benziyor.

YotaPhone akıllı cep telefonu ile ilgili en ilginç olan şey ise arka taraftaki ekranın farklı bir tip olması. Bu ekran e-kitap okuyucular ile aynı yapıya sahip E-Ink ekran . YotaPhone tasarruflu ekranı ile GPS ile gezinirken pil tüketimini azaltmanızı sağlar ve her zaman ekran gerektiren işlemlerde daha uzun pil ömrü sunar.
Ayrıca arka tarafında yer alan E-Ink ekran mesajlar, takvim, aramalar, hatırlatıcı ve hava durumu gibi bilgileri görüntülemeye olanak tanır.
Aralık ayında Rusya’da ilk olarak satışa sunulacak olan cihaz, daha sonra Avrupa ülkelerinde piyasaya sürülecek.


YotaPhone’un teknik özellikleri ise şöyle 

1.7 GHz çift çekirdekli işlemci
2 GB RAM
32 GB Dahili hafıza
HD çözünürlüklü 4.3-inç
LCD (1280 x 720 piksel) ile ana ekran 
4.3-inç 640 x 360 piksel çözünürlüğe sahip siyah beyaz ikincil ekran
LED Flaş
13 megapiksel arka kamera
1 megapiksel ön kamera
1800 mAh pil
Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi









YotaPhone Cep Telefonu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz. 










çift ekranlı telefon teknik özellikleri, yotaphone teknik özellikleri neler, çift ekranlı telefon kaç para, çift ekranlı telefon fiyatı ne kadar, çift ekranlı telefon özellikleri nelerdir, çift ekranlı telefon yotaphone kaç megapiksel kamera var, yotaphone kamerası kaç megapiksel, yotaphone çift ekranlı telefon kamerası,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...