loading...
Facebookta paylaş

SU VE ATEŞ FİLMİ - ÖZCAN DENİZ YENİ FİLMİ SU VE ATEŞ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK - SU VE ATEŞ FİLMİ KONUSU NEDİR


özcan deniz yeni filminin adı ne, özcan deniz yeni filmi ne zaman çıkacak, su ve ateş filmi ne zaman, su ve ateş filmi konusu nedir, su ve ateş filmi oyuncuları, özcan denizin yeni filmi su ve ateş ne zaman vizyona girecek, su ve ateş filmi özcan deniz, özcan deniz yeni filmi su ve ateş oyuncu kadrosu, su ve ateş filmi fragmanı izle, su ve ateş film fragmanı, özcan denizin yeni filminin fragmanı,

Evim Sensin filmi ile ses getiren ve beğeni toplayan Özcan Deniz yeni filmi olan Su ve Ateş filmi ile vizyona girmeye hazırlanıyor. Yönetmenliğe merak saran Özcan Deniz Evim Sensin filminde olduğu gibi Su ve Ateş filminin de yönetmenliğini yapacak.
Geçtiğimiz dönemin ses getiren yapıtlarından ’Evim Sensin’ filmi ile adından söz ettiren Özcan Deniz yönetmenlik alanında faaliyet göstermeye devam etti. ’Su ve Ateş’ isimli filmiyle uzun zamandır gündemde olan Özcan Deniz, yeni filmine ait ilk fragmanı yayınladı.

Özcan Deniz’in yönettiği ve başrollerini Yasemin Allen, Pelin Akil gibi isimlerle paylaştığı filmi olan ’Su ve Ateş’in resmi fragmanı görücüye çıktı. Dram türündeki film, aşık olan bir adam ve aşkın yıktığı hayatları konu alıyor. Özcan Deniz aynı zamanda filmin senaryo yazarlığını da üstlenmiş durumda.
15 Kasımda vizyona girecek olan Özcan Deniz'in yeni Su ve Ateş adlı filminin fragmanı yayınlandı. Yazımızın devamında Özcan Deniz'in yeni filminin fragmanını izleyebilirsiniz ve Su ve Ateş filmi hakkında bilğiye sahip olabilirsiniz.



Özcan Deniz, Su ve Ateş Filmi Oyuncuları Kimler.

- Özcan Deniz
- Yasemin Allen
- Kaan Çakır
- Pelin Akil
- Barış Yalçın
- Burçin Birben
- Cem Uçan
- İrem Candar
- Burcu Kıratlı
- Açelya Elmas
- Sera Tokdemir


Su ve Ateş Filmi Fragmanı İzle


                                   



Özcan Deniz Filmi Su ve Ateş Konusu Nedir

Yağmur çok az tanıdğı ve gizemli bir yönü olduğuna inandığı Kemal'e aşık olmuştur. Hayatına giren diğer adamlardan farklı olan Kemal'in ise Yağmur'dan sakladığı çok büyük sırlar vardır. Londra'da rüya gibi günler geçiren çiftin, bugünleri kısa sürede geride kalacaktır.
Asıl adı Haşmet olan Kemal, büyük bir mafya ağının içindedir ve Yağmur'u da içine sürükleyecek karanlık olaylar kapıdadır...
Yapımı Avşar Film ve DNZ Film ortaklığında gerçekleştirilen projenin başrollerini Yasemin Allen ve Özcan Deniz paylaşırken, yönetmen koltuğunda yine Özcan Deniz oturuyor.








Film Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.











özcan denizin yeni filminin konusu nedir, özcan denizin yeni filmi, su ve ateş filmi kimler oynuyor, su ve ateş filmi özcan deniz, su ve ateş filmi başrol oyuncuları, su ve ateş filmi kaç dk sürüyor, su ve ateş filmi zaman aralığı, su ve ateş filmi vizyon tarihi ne zaman, su ve ateş filmi



Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

loading...