loading...
Facebookta paylaş

GÜNEŞİ BEKLERKEN 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - 17 KASIM GÜNEŞİ BEKLERKEN 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


güneşi beklerken dizisi, güneşi beklerken dizisi yeni bölüm fragmanı, güneşi beklerken 20. bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken 20. bölüm fragman 17 kasım izle, 17 kasım güneşi beklerken yeni bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken 20. bölümde neler olacak,


Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşi Beklerken tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen Güneşi Beklerken dizisi bu haftada heyecan dolu bir bölümle izleyenlerle buluştu.

Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Güneşi Beklerken 20. bölüm ile 17 Kasım Pazar akşamı aynı saatinde sevenleri ile buluşacak.

Güneşi Beklerken dizisi 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Güneşi Beklerken dizisi 20. bölüm fragmanını yazımızın devamında bulabilirsiniz. Güneşi Beklerken yeni bölümde neler olacağı hakkında bilgi edinebilirsiniz.


İşte Güneşi Beklerken 20. Bölüm Fragmanı İzle

                                  


                      (20. Bölüm Fragmanı Yayınlandığında Sitemizden İzleyebilirsiniz.)





Güneşi Beklerken 19. Bölüm Özeti
Güneşi Beklerken 19. Bölümde Neler Oldu


Zeynep’e yardımcı olmak isteyen Kerem, büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalıyor. Sayer Koleji’nde büyük sevinç yaşanır. Okul takımı, Kerem sayesinde maçı kazanmış, ezeli rakip Aksel’e dersi verilmiştir. Ancak bu mutluluk Demet’in gözaltına alınma haberi ile gölgelenir.
Demet, başka gören olmadığı için Cem’in şüpheli ölümünün sanığı olarak tutuklanır. Gerçeği söylemekten korkan Tülin, büyük vicdan azabı içindedir. Cihan Hoca ise Barış’ın yaralanmasındaki gerçeğin peşindedir. Barış’ı, gerçeği anlatmazlarsa, olayı polise intikal ettirmekle tehdit eder. Demet zor durumdadır, mahkeme için adli tıp raporu beklenmektedir. Bu süre içerisinde Zeynep, Cihan Hoca’nın evinde kalır. Melis buna tepki gösterirken, Tülin’in hiç sorun çıkartmaması dikkat çeker.
Zeynep’in annesine yardım etmek isteyen Kerem, Cem’in evine gider ve orada şüpheli birini, evi gözetlerken görür ve takibe alır. Cem’in beklenen adli tıp raporu gelir. Olayın cinayet olduğu kesinleşmiştir. Tüm deliller Demet’in aleyhinedir. Bunu öğrenen Zeynep yıkılır. Tülin ise daha fazla kendini tutamaz ve Cihan’a o gün yaşananları itiraf eder. Melis ile Zeynep’in arasını düzeltmek isteyen Kerem, bir çılgınlığa kalkışır. Ve yaptığı işe yarar, Melis ilk kez Zeynep’e karşı yumuşar. 
Cihan, hem Demet’i hem de Tülin’i kurtaracak bir yol için karakola gider. Zeynep’in üzülmesine dayanamayan Kerem, onunla konuşmaya çalışır. Ancak Zeynep yaşadığı tüm sorunların acısını Kerem’den çıkartır. Kerem de kimsenin haberi olmadan ona yardım etmeye karar verir ve şüpheli şahsı takibe alır. Barış ise gazetede çıkan ölüm haberinde ilk defa Cem’in fotoğrafını görür ve çok şaşırır. Takip edildiğini anlayan tetikçi, Ahmet’i arar ve birisinin onu takip ettiğini söyler. Ahmet o kişinin işini bitirme emrini verir. Kerem büyük tehlikededir.







Güneşi Beklerken Dizisi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.













güneşi beklerken 20. bölüm özeti, güneşi beklerken dizisi yeni fragman, güneşi beklerken dizisi 20. bölüm izle 17 kasım, 17 kasım güneşi beklerken dizisi izle, güneşi beklerken dizisinde bu hafta neler olacak, güneşi beklerkende bu hafta



Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...