loading...
Facebookta paylaş

ZUMBA DANSI NEDİR NASIL YAPILIR - ZUMBA DANSI YAPMAK ZAYIFLATIR MI - ZUMBA DANSI MÜZİKLERİ VE VİDEOLARI İZLE


zumba nedir, zumba nasıl yapılır, zumba ne kadar yapılmalı, zumba dansı nedir, zumba dansı nasıl yapılıyor, zumba dansı zayıflatıyor mu, zumba dansı ile zayıflamak doğru mu, zumba ile zayıflamak doğru mu, zumba dansının faydaları neler, zumba dansı ve zayıflama hareketleri, zumba dans figürleri neler,zumba figürleri neler,

Tüm dünyada bir çılgınlık haline gelen Zumba dansı tüm hızıyla yayılmaya devam ediyor. Yediden yetmişe her kesimden meraklısı olan bu dansın eğlenmekten başka önemli bir etkisi var. Zayıflamak adına herkesin yapabileceği ve fitness salonlarında özel ders olarak ve eğitmenler eşliğinde yapılan bir spor çeşididir.


Zumba Nedir ?
Zumba fitness, adındanda anlaşılacağı gibi latin dansın egzotik ritimleri ile vücudunuzu forma sokup spor yaparak zumba dansı keşfetme çılgınlığıdır.
Bu çılgınlık özellikle 1990’lı yıllarda Jennifer Lopez’in hocalığını yapan Beto Perez tarafından ortaya atılmış kısa bir sürede de tüm dünyaya yayılmış dansın trendi haline gelmiştir.

Zumba dansı nasıl yapılır ?
Keyifli müzikler eşliğinde ritimlere uygun kalça hareketleri ile zumba yapmak çok kolay.
Amerikan basını tarafından 1 numaralı egzersiz programı seçilen Zumba, en iyi ve eğlenceli yağ yakma programı olarak da gösteriliyor. Latin müziğinin kıvrak ritmi eşliğinde, Latin dans adımlarıyla, eller, kollar ve kalçalar kıvrılıyor, ayaklar ritmi takip ediyor. Bu yeni trend fitness dersleri sayesinde zumba hareketleri ile hem formunuzu koruyor hem de keyif alarak kilo veriyorsunuz.

Latin dans figürlerini dinamik egzersizle birleştiren zumba hareketleri ile sizde sağlıkla formda kalın. 7’den 70’e tüm dünyayı hızla saran Zumba, içinde bulundurduğu kolayca yapılabilir hareketleri ile vücudunuz şekillendirip güçlendirir. Zumba dans videolarına da bakarak hareketleri doğru bir şekilde yapabilir zumba kursunun faydalarını kısa sürede görebilirsiniz.


Zumba dansının faydaları; 
Zumba’nın birçok faydası var, kısa sürede 500 kalori yakmanıza ve bölgesel yağlanmaları yok etmenize, olanak tanırken aynı zamanda kendinizi daha rahat hareket edebilir hissetmenizi sağlar.
Zumba yaparak yüksek kalori harcarsınız. Bunun sonucunda insanda kilo kaybı ve kondüsyon artışı olur. Zumba’yı öğrenirken gözünüz korkmaz. Rahat bir öğrenim ortamı sağlar size Şekilli bir vücuda sahip olursunuz.
Farkında olmadan egzersiz yapmış ve tüm kas gruplarını çalıştırmış olursunuz. Stresten uzaklaşır ve koordinasyonunuzu geliştirmiş olursunuz. Kalbinizi ve ciğerlerinizi güçlendirirsiniz. Dans figürlerini öğrenip geliştirdikçe kendinize olan güveninizi de geliştirirsiniz.






Zumba Dansı Videoları



                                      







Zumba Dansı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








zumba figürlerini nasıl öğrenebilirim, zumba ile zayıflama yöntemi etkili mi, zumba dersleri nerde oluyor, zumba derslerine nasıl katılırım, zumba dansı ne kadar yapılmalı, zumba dansı kaç saat yapılmalıdır, zumba dansı ve figürleri neler, nasıl zumba dansı yapılıyor, zumba dansı ile zayıflamak nasıl yapılıyor, zumba dansının faydaları nelerdir, zumbanın faydaları neler, zumba videoları izle, zumba dansı videoları, zumba dansının müzikleri, zumba müzikleri neler, zumba dansı müzikleri, zumba müzikleri indir, zumba müzik çeşitleri



Kategori: , , , , , ,

1 yorum:

  1. gerçekten işe yarıyor arkadaşlar tavsiye ederim ben yapıyorum faydasını da görüyorum hem zevkli hemde işe yarıyor

    YanıtlaSil

loading...