loading...
Facebookta paylaş

SAATLER NE ZAMAN GERİ ALINACAK - KIŞ SAATİ UYGULAMASINA NE ZAMAN GEÇİLECEK


saatlerin ileri alınma tarihi, saatler ne zaman geri alınıyor, saatler ne zaman saat kaçta geri alınacak, kış saati uygulaması ne zaman başlayacak, bugunkihaber.blogspot.com, kış saati uygulamasının amacı nedir, kış saatinde ne zaman saatler geri alınacak,


Her sene yaz ve kış aylarının gelmesi ile ülkemizde yapılan yaz saati ve kış saati uygulaması gün ışığından daha fazla yararlanmak adına yapılan bir uygulamadır. Son yıllarda yaz ve kış saati uygulamasının kalkacağı yönündeki haberlerin çıkmasının ardından hala devam eden bu uygulama daha uzun yıllar yapılacak gibi görünüyor.

Bu sene yazın bitmesinin ardından ve okulların açılmasına yaklaşırken akıllara gelen sorulardan biri olan saatler ne zaman geri yada ileri alınacak sorusu oluyor. bugunkihaber.blogspot.com, Hemen hemen hepimiz karıştırır olsak da ne ileri alınma ne geri alınma olayını bir türlü çözemediğimiz bir konudur.

Kış sezonunun yaklaştığı şu günlerde kış saati uygulamasına geçilme tarihi ise 27 Ekim olarak belirlendi.
Yani 26 Ekim Cumartesi gününü Pazar'a bağlayan gece saat 04:00'de 1 saat geri alınarak kış saati uygulaması başlamış olacaktır.

Kış saati uygulamasının geçilmesine daha zamanın olması nedeni ile saatlerin geri alınmasının yaklaşmasında sitemizden tekrar hatırlatma yapacağız.





Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Saat Uygulamaları Gerçekten İşe Yarıyor mu Görüşlerinizi Paylaşabilirsiniz.








saatler geri alınıyor, saatlerin geri alınacağı tarih ne zaman, saatler ileri mi alınacak geri mi, saatler saat kaçta geri alınacak, saatlerin geri alınması ne zaman olacak, saatler neden geri alınacak, bugunkihaber.blogspot.com, saatlerin geri alınmasını kim belirliyor, saatler geri alınacak mı, saatlerin geri alınması kalktı mı, saatler geri alınacak mı ne zaman, saatler ne zaman geri alınacak, saatler hangi gün geri alınacak, saatler ne zaman geri alınıyor, yaz saati uygulaması ne zaman bitiyor, ne zaman saatler geri alınacak, saatlerin geri alınma tarihi belli oldu mu, saatler ne zaman değişecek,

Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...