loading...
Facebookta paylaş

KURT SEYİT ve ŞURA DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU - KIVANÇ TATLITUĞ'UN YENİ DİZİSİ


kıvanç tatlıtuğ yeni dizisinin adı, kurd seyid ve shura dizisi oyuncuları kimler, kurd seyid & shura dizisi oyuncuları kim, kurt seyid ve shura dizisi oyuncu kadrosu, kurd seyid shura dizisi oyuncu kadrosu, kurd seyid shura dizisi konusu nedir, kurt seyid ve suhura dizisi konusu, kuzeyin yeni dizisinin adı, kıvançın yeni dizisinin adı ne, kurt seyit ve şura dizisi, kurt seyit şura dizisi oyuncuları kimler

Kuzey Güney Dizisinin baş rol oyuncusu olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Öyle Bir Geçer Zaman dizisinden tanıdığımız Farah Zeynep Abdullah bir dizide beraber oynayacaklar. Yakışıklılığı ile sevilen ve oyunculuk alanında da kendini geliştirip ispatlayan genç oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizi Kurt Seyit ve Şura için hazırlıklara başladılar. Bu yeni dizi için imaj değişikliği de yapacak olan yakışıklı oyuncu, Kuzey karakterinden sonra bakalım hangi karaktere can verecek.

Kıvanç Tatlıtuğ Nermin Bezmin'in Kurd Seyd & Shura isimli romanından yola çıkılarak çekilecek olan dizide Farah Zeynep Abdullah'la ile birlikte rol alacaklar.

Kıvanç Tatlıtuğ, Kurt Seyit karakterleriyle Rus çarının muhafız alayında yer alan bir askeri canlandıracak. Farah Zeynep ise Şura'yı, soylu bir Rus ailesinin kızını canlandıracak.


Kurt Seyit & Şura Dizisi Oyuncuları Kimler

- Kıvanç Tatlıtuğ
- Farah Zeynep Abdullah (Kimdir Biyografisi ve Resimleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
- Birkan Sokullu
- Ushan Çakır




Dizinin Konusu İse Şöyle;

Kurt Seyd & Shura adlı romandan yola çıkılarak çekilecek olan dizi Çarlık Rusya'sının görkemli yaşantısından Bolşevik İhtilaliyle İstanbul'a sürüklenen hayatlar anlatılacak.

Bakalım yeni başlayacak olan dizde neler yaşanacak ne gibi bir dizi bizle buluşacak görüşlerinizi ve yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Dizi ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri sitemizden öğrenebilirsiniz...







Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Sizce Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah Nasıl Bir İkili Olurlar







kur seyit şura dizisi ne zaman başlayacak, kurt seyit şura dizisi oyuncu isimleri, kurt seyit dizi konusu nedir, kurd seyid shura dizisi hangi kanalda olacak, kıvanç tatlıtuğun yeni dizisin konusu nedir, kıvanç tatlıtuğ yeni dizisindeki ismi nedir, kıvanç tatlıtuğ ve zeynep farah abdullah hangi dizide, dizi,kuzeyin yeni dizisi adı, kuzeyle cemre hangi dizide oynayacaklar, kuzey ve cemre dizileri, kıvanç tatlıtuğun yeni dizisi farah zeyneple mi, kuzeyin dizisi

Kategori: , , , , , ,

2 yorum:

loading...