loading...
Facebookta paylaş

TEOMAN HAZİRAN ŞARKISI VE SÖZLERİ - TEOMAN YENİ ŞARKISI HAZİRAN DİNLE - TEOMAN YENİ KLİBİ HAZİRAN ŞARKISI DİNLE


teoman sahnelere döndü, teoman yeni şarkısının adı ne, teomanın yeni şarkısının adı, teoman yeni klibi haziran izle, teoman yeni şarkısı haziran dinle, teoman haziran şarkı sözleri, teoman haziran şarkısının sözleri, teoman yeni şarkısı 2013, teoman yeni klibi 2013 izle, teoman 2013 yeni şarkısı dinle, teoman haziran mp3,

Rock müziğin sevilen ismi Teoman uzun yıllardır yaptığı müzik ile gerek tavırları gerek şarkıları ve yorumları ile yediden yetmişe her ksimden hayranı olmasına rağmen, Ünlü şarkıcı Teoman, 6 Ağustos 2011'de müziği bir daha geri dönmemek üzere bıraktığını açıklamış ve hayranlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştı.

Ancak ünlü şarkıcı, sahnelerden uzak kalmaya fazla dayanamadı ve yaklaşık 1 yıl sonra "Canım sahneye çıkmak istiyor" diyerek müziğe geri döndü.
Konserlerle hayranlarının karşısına çıkmaya başlayan rock'çı Teoman, sahnelere döndüğünü açıkladıktan sonra 'Haziran' adını verdiği yeni bir şarkı yayınladı.

Teoman’ın uzun zamandır beklenen yeni şarkısı‘Haziran’, Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanacak. Söz ve müziği Teoman’a ait olan şarkının aranjörlüğünü Ozan Çolakoğlu üstlendi. Böylece Teoman ve Ozan Çolakoğlu ilk kez birlikte bir çalışmaya imza attılar. Radyolarda yayınlanmaya başlayan şarkı, tüm dijital müzik platformlarından dinleyicilerin beğenisine sunuldu.
Sizlere bu yazımızda Teoman'ın yeni olan Haziran şarkısını ve Haziran şarkısının sözlerini paylaşacağız. Yazımızın devamında Teoman'ın yeni şarkısı olan Haziran ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.




Teoman Haziran Şarkı Sözleri

Bu yıl da sensiz gelmiş Haziran
Bana hoşçakal dediğin gün gibi
Sensiz geçmişti ellerimbomboş
Kalbimse senleydi
Fazla sessizdin anlamalıydım
Sıcakta kupkuruydu dudakların
Gözlerime bakmadan konuştuğunda
Kalbimsenleydi
Bir kalp atışında
Oyaz sıcağında
Bir damla gözyaşımla
Bitmiş Haziran

Bir kalp atışında
Oyaz sıcağında
Bir aşkın sonunda
Bitmiş Haziran

Mevsimler gelmiş,mevsimler geçmiş
Bir yaprak düşmüş, sanki tesadüfen
Hiç görmediğimonca zamanda
Kalbimsenleydi
Çok şey değişti burada sen yokken
Kördüğümoldu eski duygular
Başkalarına sarıldığımda
Kalbimsenleydi

Bir kalp atışında
Oyaz sıcağında
Bir damla gözyaşımla
Bitmiş Haziran


Söz Müzik : Teoman








Teoman Yeni Şarkısı Hakkında YORUM yapabilirsiniz.
Teoman'ın Müziğe Geri Dönmesi İle İlgili YORUM Yapabilirsiniz.










teman yeni şarkısı haziran 2013 mp3 indir, teoman yeni şarkısı indir dinle,teoman yeni şarkısı haziran download, teoman haziran şarkısı download mp3, teoman yeni şarkısı dinle full, teoman yeni klibi full izle, teomanın yeni klip şarkısnın adı ne, teomanın yeni albümü haziran dinle, teoman 2013 yeni albüm şarkısı haziran dinle, teoman ozan çolakoğlu yeni albüm haziran dinle, teoman yeni albüm şarkısı 2013 haziran şarkı sözleri, teoman yeni klibi izle, teoman şarkı sözleri, 2013 teoman yeni şarkısı dinle, 2013 teoman yeni şarkı sözleri

Kategori: , , , , , , ,

1 yorum:

  1. teomanın belliydi zaten geri döneceği iyide oldu biz hayranları olarak bırakmıyoruz onu iyiki varsın teo...

    YanıtlaSil

loading...