loading...
Facebookta paylaş

SANA BİR SIR VERECEĞİM 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - SANA BİR SIR VERECEĞİM 14. BÖLÜM 13 EKİM PAZAR 2013


sana bir sır vereceğim yeni bölüm fragmanı izle, sana bir sır vereceğim 14. bölüm fragmanı izle, sana bir sır vereceğim yeni bölüm ne zaman, sana bir sır vereceğim 14. bölüm izle, sana bir sır vereceğim 14. bölüm ne zaman, sana bir sır vereceğim yeni bölüm tarihi, sana bir sır vereceğim 14.bölüm fragmanı yayınlandı,


SANA BİR SIR VERECEĞİM 14. BÖLÜM FRAGMANI


SANA BİR SIR VERECEĞİM 14. BÖLÜM FRAGMANI...

Fox TV'nin sevilen dizisi Sana Bir Sır Vereceğim tüm hızıyla devam ediyor. Sana Bir Sır Vereceğim dizisi artık Pazar akşamları sevenleri ile buluşuyor. Fox Tv'nin aldığı karar üzerine yayın günü değişikliğine giden Sana Bir Sır Vereceğim dizisi yeni bölümü olan 14. bölüm 13 Ekim Pazar akşamı sevenlerinin karşısında olacak.

Sana Bir Sır Vereceğim 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Yazımızın devamında fragmanı izleyebilir ve yeni bölüm olan Sana Bir Sır Vereceğim 14. bölüm hakkında bilgi edinebilirsiniz. 13 Ekim Pazar günü Fox TV'de ekrana gelecek olan Sana Bir Sır Vereceğim 14. bölüme dair ilk fragman paylaşıldı.


Sana Bir Sır Vereceğim'in 13 Ekim 2013′te yayınlanacak olan yeni bölümde, Aylin ve Tilki 70′li yılların fenomen dizisi “Bonnie ve Clyde” olarak karşımıza çıkacak. Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde Aylin (Demet Özdemir) ve Tilki (Ekin Koç) yeni bölümde sürpriz görüntüler yer alıyor.
Aylin ile Tilki, Bonnie ve Clyde oldu! Bonnie ve Clyde çekimleri Şile’de gerçekleştirildi. Sahne için döneme uygun kostüm ve aksesuar araçların kullanıldı. Çekimler sırasında oldukça eğlenen Tilki (Ekin Koç) ve Aylin (Demet Özdemir), 1970’lerin bu fenomen ikilisini canlandırmaktan büyük keyif aldıklarını söylediler.


 Sana Bir Sır Vereceğim 14. Bölüm Fragmanı İzle



                                    





Sana Bir Sır Vereceğim 14. Bölümde Neler Olacak
Sana Bir Sır Vereceğim 14. Bölüm Özeti


Aylin’in okul bahçesinde gücünü kontrol edememesi, tüm aileyi zor durumda bırakır. İnsanların gösterdiği tepkilerden korkan Aylin, evden ayrılma planları yapar. Çağla ise Aylin’den sonra Tilki’nin sırlarının peşine düşer. Çağla’nın kendisine oynadığı oyun yüzünden Tilki, geçmişte yaptığı hatalarla tek tek yüzleşir. Hayatları alt üst olan Tilki ve Aylin, her şeyi arkalarında bırakıp kaçmakla, gerçeklerle yüzleşmek arasında seçim yapmak zorunda kalacaklardır.
Savaş’ın ardarda yaptığı hatalar Büyük Abi’yi sinirlendirmeye başlar. Büyük oyuna Esra’nın da dahil olmasıyla güç dengeleri değişir. Savaş kendini temize çıkarmaya çalışır. Meltem ise Savaş’a olan aşkının bedelini çok ağır bir şekilde öder.
Sırlar bir bir açığa çıkmaya başladıkça Mehmet’in içinde bulunduğu durum da karmaşık hale gelir. Mehmet, tüm yaşanan olumsuzluklara rağmen Sevgi’nin yokluğunda, aileyi bir arada tutmak için tek başına mücadele vermek zorundadır.







Sana Bir Vereceğim 14. Bölüm Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








sana bir sır vereceğim yeni bölümü hangi gün yayınlanacak, sana bir sır vereceğim yayın günü ne zaman, sana bir sır vereceğim 14. bölümde neler olacak, sana bir sır vereceğim 14.bölüm özeti, sana bir sır vereceğim 14.bölüm fragmanını izle, sana bir sır vereceğim dizisi hangi güne alındı, sana bir sır vereceğim bitti mi, sana bir sır vereceğim neden yayınlanmadı, sana bir sır vereceğim neden yok bu hafta, sana bir sır vereceğim yeni bölüm neden yok, sana bir sır vereceğim neden yok bu hafta, sana bir sır vereceğim dizisi hangi güne alındı, sana bir sır vereceğim 14. bölüm fragmanı, sana bir sır vereceğim 14. fragman izle, sana bir sır vereceğim 14. bölüm fragmanı yayınlandı, sana bir sır vereceğim 14.fragmanı, sana bir sır vereceğim 14. bölüm fragmanı

Kategori: , , , ,

0 yorum

loading...