loading...
Facebookta paylaş

GÜNEŞİ BEKLERKEN 16. BÖLÜM FRAGMANI İZLE - GÜNEŞİ BEKLERKEN 16. BÖLÜM FRAGMANI 20 EKİM 2013


güneşi beklerken dizisi 16. bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken bu haftaki fragmanı izle, güneşi beklerken 16. bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken 16. bölüm fragmanı yayınlandı, güneşi beklerken bu hafta neler olacak,

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Güneşi Beklerken tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile sevenlerini ekran başına kilitleyen dizi Güneşi Beklerken 16. bölümü 13 Ekim'de yayınlanacaktı, fakat dizinin yeni bölümü 13 Ekim de yayınlanmadı.

Güneşi Beklerken dizisi 16. bölümü 20 Ekim Pazar günü ekranlarda olacak. Güneşli Beklerken 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Sizlere bu yazımızda Güneşli Beklerken 16. bölüm fragmanını ve Güneşi Beklerken 16. bölümde neler olacağının bilgilerini paylaşacağız.


Güneşi Beklerken 16. Bölüm Fragmanı İzle

                                          




Güneşi Beklerken 16. Bölümde Neler Olacak

Güneşi Beklerken 16. bölüm fragmanında Kerem çok iddialı bir giriş yapıyor. Zeynep'inde olduğu bir ortamda " Bu gün gözlerinizi dört açın kızlar, acayip şeyler olacak" diyor. Ve Kerem, hedefini belirlemek için bir saymaca oyunu oynuyor. Kerem'in hedefine aldığı kişinin kim olduğu ise büyük bir merak konusu.
Güneşi Beklerken 16. bölüm fragmanı Kerem'in çılgınlıklarına sahne oluyor. Zeynep'e deli gibi aşık olan, ancak en yakın arkadaşı Barış'ı üzmemek için ondan uzaklaşmaya çalışan Kerem, artık ne yapacağını bilmez bir haldedir. Zeynep'i kendisinde nefret ettirmek için yeniden çalışmalara başlayan Kerem oldukça agresifleşiyor ve çevresindeki insanlara zarar vermeye başlıyor.
Bu durumdan iyice rahatsız olan Zeynep'te Kerem'in bu isteğine yanıt veriyor ve ondan nefret ettiğini söylüyor. Güneşi Beklerken 16. bölüm fragmanında Barış ise hapishanedeki amcası ile görüşmeye devam ediyor. Barış'ın yakınları ise Barış'ı bu görüşmelerden vazgeçirmeye çalışıyor. Güneşi Beklerken 16. bölümü ile 20 Ekim Pazar akşamı Kanal D ekranlarında olacak.








Güneşi Beklerken 16. Bölüm Hakkında YORUM Yapıp ve Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.











güneşi beklerken 16. bölümde neler olacak, güneşi beklerken bu hafta neden yoktu, güneşi beklerken 16. bölüm neden yayınlanmadı, güneşi beklerken 16. bölüm 20 ekim 2013 izle, 20 ekim güneşi beklerken 16. bölüm fragmanı izle, güneşi beklerken dizisi yeni bölüm fragmanı izle 20 ekim

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...