loading...
Facebookta paylaş

SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇLARI - SÜPER TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇ PROGRAMI - SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇLARI TARİHLERİ


süper toto süper lig 5. hafta maçları, 5. hafta maçlarının isimleri, 5. hafta da maç yapacak takımlar kimler, süper lig 5. hafta maçları tarihleri, bugunkihaber.blogspot.com, süper ligin 5. haftadaki maçları, 5. hafta maçlarının bilgileri, süper toto süper lig 5. hafta maçları tarihleri, süper ligin 5. hafta programı, süper ligin 5. hafta maç tarihleri,


Süper Toto Süper Ligin ilk 4 haftası geride kalırken, takımlar 5. hafta maçları için hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyorlar.
Süper Lig 5. hafta maçları arasında olan Beşiktaş Galatasaray maçı şimdiden konuşulmaya ve merak edilmeye başlandı. bugunkihaber.blogspot.com, Süper Toto Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş Galatasaray ile karşılaşacak, Fenerbahçe ise Elazığspor ile karşılaşacak bakalım sonuçlar ne olacak, maçların sonuçlarını ve maçlarla ilgili bilgileri sitemizde bulabilirsiniz.

Yazımızın devamında Süper Toto Süper Lig 5. hafta maçları hangileri, 5. hafta maçları ne zaman ve 5. hafta maçları bilgilerini bulabilirsiniz.

İşte Süper Toto Süper Lig 5. Hafta Maçları


Süper Lig'de 20, 21, 22 ve 23 Eylül tarihlerinde oynanacak 5. hafta maçlarının programı şöyle:


20 Eylül Cuma:

20.00 Kardemir Karabükspor-Kayseri Erciyesspor (Dr. Necmettin Şeyhoğlu)
20.00 Akhisar Belediyespor-Gaziantepspor (Manisa 19 Mayıs)



21 Eylül Cumartesi: 

18.00 Torku Konyaspor-Gençlerbirliği (Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı)
18.00 Sivasspor-Kasımpaşa (Sivas 4 Eylül)
20.30 Eskişehirspor-Medical Park Antalyaspor (Eskişehir Atatürk)
20.30 Fenerbahçe-Elazığspor (Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu)



22 Eylül Pazar: 

17.00 Çaykur Rizespor-Bursaspor (Yeni Rize Şehir)
19.00 Beşiktaş-Galatasaray (Atatürk Olimpiyat)



23 Eylül Pazartesi:

20.00 Kayserispor-Trabzonspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has).



Maçlar Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Maçlar Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.





5. haftada hangi takımlar karşılacacak, sivasspor maçı ne zaman, süper lig 5. hafta maçı galatasaray maçı ne zaman, bugunkihaber.blogspot.com, süper lig 5. hafta maçı fenerbahçe elazığspor maçı ne zaman, süper lig 5. hafta maçları fenerbahçe maçı ne zaman, 5. hafta süper lig maçları hangileri, 5. hafta süper lig maç programı, süper lig 5. bugunkihaber.blogspot.com, 5. hafta beşiktaş galatasaray maçı ne zaman, 5. haftada süper lig beşiktaş galatasaray maçı ne zaman, beşiktaş galatasaray maçı tarihi, beşiktaş galatasaray maçı ne zaman, beşiktaş galatasaray maçı hangi gün, beşiktaş galatasaray maçı hangi stadta, beşiktaş galatasaray maçı hangi kanalda,



Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...