loading...
Facebookta paylaş

GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI DİZİSİ KONUSU - FOX TV GÖRÜŞ GÜNÜ KADINLARI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER


görüş günü kadınları dizisi konusu nedir, görüş günü kadınları dizi oyuncuları kimler, görüşi günü kadınları dizisi oyuncuları kimler, bugunkihaber.blogspot.com, görüş günü kadınları dizisi oyuncu kadrosu, görüş günü kadınları dizisi izle,

Fox Tv'nin yeni sezon dizileri arasında en iyi ve en iddealı yapımı olan Görüş Günü Kadınları adlı dizi ekranlara gelmeye başladı. Yayınlandığı ilk bölümden beri ilgi ve merak içinde izlenen dizi kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olarak, bugunkihaber.blogspot.com, internet ortamında en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı.
9 Eylül Pazartesi günü 2. bölüm ile ekranlara gelen Görüş Günü Kadınları dizisi günün en çok izlenen dizisi oldu. Görüş Günü Kadınları dizisi konusu diğer dizilere nazaran biraz farklı 4 kadının hayatlarını anlatan dizi büyük ilgi gördü.
Sizlere bu yazımızda Görüş Günü Kadınları adlı dizinin çok sevilmesi ve internet ortamında çok konuşulması üzerine, merak edenler için ve diziyi izlemeye başlayacak olanlar için Görüş Günü Kadınları dizisinin konusunu, Görüş Gümü Kadınları dizisi oyuncuları kimler ve Görüş Günü Kadınları dizisi hakkında merak edilenleri sizler için derledik.


Görüş Günü Kadınları Dizisi Oyuncuları Kimler

İlhan Şeşen
Şenay Gürler
Sinan Tuzcu
Sema Dinçer
Selim Erdoğan
Yıldız Çağrı Atiksoy
Kemal Uçar
Alpay Kemal Atalan
Nesrin Cavadzade



Görüş Günü Kadınları Dizisi Konusu 

Hayatları, sosyal konumları, dünyaları birbirinden tamamen farklı dört kadının tek ortak noktaları cezaevindeki kocalarıdır. Bu dört kadın eşlerini görebilmek için gittikleri “görüş günlerinde” tanışacak ve hayatları hiç ummadıkları bir şekilde birbiriyle karışacaktır. bugunkihaber.blogspot.com, Öyle ki; artık onlar yaşamak için birbirlerine tutunmak; cezaevinde ki eşlerinden uzak ayakta kalabilmek için birbirlerine yaslanmak zorundadır. Her birinin kendilerine ait sırları, eşlerine dair bilmedikleri vardır.






Dizi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








görüş günü kadınları dizisi fox tv izle, fox tv görüş günü kadınları dizisi, görüş kadınları dizisi izle, görüş kadınları dizisi, fox tv görüş kadınları dizisi, fox tv görüş günü kadınları dizisi yeni bölüm izle, görüş günü kadınları hangi gün, görüş günü kadınları dizisi hangi kanalda, bugunkihaber.blogspot.com, görüş günü dizisi hangi günler, görüş günü dizisi fox tv, fox tv görüş günü dizisi oyunları, görüş günü dizisi konusu,

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...