loading...
Facebookta paylaş

FERHAT GÖÇER YENİ ALBÜMÜ KALBE KİRALIK AŞKLAR 2013 - FERHAT GÖÇER YENİ ALBÜMÜ DİNLE


ferhat göçer yeni albümü dinle, ferhat göçer 2013 yeni albüm, ferhat göçer yeni albümünün adı, ferhat göçer kalbe kiralık aşklar albümü dinle, ferhat göçer yeni albüm şarkıları dinle, ferhat göçer 2013 albüm şarkıları dinle, 

Doktorluktan sanatçılığa geçen ve Türkiye'nin en önemli yorumcuları arasında olan Ferhat Göçer her yaştan insanın beğenisini kazanarak kendini ispatlamış ve önemli sanatçılardan biri olmayı başarmıştır. Yaptığı albümlerle hayran kitlesini arttıran başarılı şarkıcı Ferhat Göçer yeni albüm hazırlıklarını bitirmek üzere sona yaklaştığının haberini duyurdu. 

Ferhat Göçer Ekim ayında çıkaracağı Kalbe Kiralık Aşklar albümü ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanırken, sevilen sanatçı diğer albümlerde olduğu gibi bu yeni albümünde de yine bir çok şarkısını besteniyolla.com adresine yollanan şarkılar arasından seçmiştir. 

7 Ekim'de çıkacak olan Ferhat Göçer'in altıncı albümü olan "Kalbe Kiralık Aşklar", albümünde Ferhat Göçer'in tatlı bir heyecanı da dört parçanın tümüyle kendi imzasını taşıyor olması.
Albümde yer alan parçaların aranjörlüğünü Haluk Kurosman ve Selim Çaldıran üstleniyor, fotoğraflar ise Koray Erkaya'ya ait. "Kalbe Kiralık Aşklar" Emre Plak etiketi ile müzikseverlerle buluşacak. Ferhat Göçer yeni albümü için "Üzerine en çok titrediğim albüm" diyor.


Ferhat Göçer Kalbe Kiralık Aşklar Albümündeki Şarkılar

01-Ferhat Göçer Git   (Şarkının Klibi ve Şarkı Sözü İçin TIKLAYINIZ>>>)
02-Ferhat Göçer İstanbul’un Surları
03-Ferhat Göçer Sarıl Bana
04-Ferhat Göçer Kalbe Kiralık Aşklar (Şarkının Klibi ve Şarkı Sözü İçin TIKLAYINIZ>>>)
05-Ferhat Göçer Nasıl Da Değişiyor Rengi
06-Ferhat Göçer Mehtaplı Geceler
07-Ferhat Göçer Talihimin Döndüğü Yok
08-Ferhat Göçer Büyük Oyun
09-Ferhat Göçer Kimbilir
10-Ferhat Göçer Belki De
11-Ferhat Göçer Avare Martılar


Ferhat Göçer Albümü Hakkında Görüşlerinizi Yazabilirsiniz.








ferhat göçer kalbe kiralkık aşklar şarkıları dinle, ferhat göçer 2013 yeni albüm indir, ferhat göçeri,n yeni albümünü indir dinle, ferhat göçer yeni albüm mp3, ferhat göçer kalbe kiralık aşklar albümü dinle, ferhat göçer kalbe kiralık aşklar albüm şarkıları dinle, ferhat göçer kalbe kiralık aşklar albümündeki şlarkıları dinle, ferhat göçer kiralık aşklar albümü indir, ferhat göçer kiralık aşklar albümü indir, ferhat göçerin 2013 son albümü indir, ferhat göçer 2013 kalbe kiralık aşklar albümü dinle

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...