loading...
Facebookta paylaş

FENERBULLS GRUBU NEDİR - FENERBAHÇE'LİLERİN YENİ GRUBUNUN ADI - FENERBULLS.COM'A NASIL ÜYE OLUNUR


fenerbahçenin yeni grubunun adı ne, fenerbahçe fenerbulls gurubu, fenerbulls grubu üye olmak nasıl, fenerbulls grubu üyeliği nedir, fenerbulls gurubu nasıl üye olunuyor, fenerbahçe fenerbulls grubunasıl üye olunuyor, fenerbahçenin yeni sitesi fenerbulls nedir, fenerbulls anlamı nedir, fenerbahçe fenerbulls, fenerbulls nasıl kayıt olunur,


Futbol kulüplerinin taraftarları, takımlar için vazgeçilmez bir güçtür. Her maçlarında takımlarını destekleyen taraftarlar her türlü sevgilerini takıma hissettiriyorlar. Türkiye'deki Futbol takımlarından hangisinin daha çok taraftarı var ölçülebilmiş değil ve ölçülecek gibide değil.
Taraftarlar takımlarını desteklemek için çeşitli yollar deniyorlar. Fenerbahçe taraftarları kendi aralarında bir grup kurarak bütün fenerbahçeli taraftarları beklediklerini belirterek twitter da attıkları twitler ile bir anda duyularak üyeleri git gide artıyor.
Bir grup Fenerbahçe'linin kurduğu grubun ismi FenerBulls olarak duyuruldu.

Peki bu FenerBulls grubu nedir.

FenerBulls grubu Fenerbahçeli Taraftarlar tarafından oluşturulan bir gruptur. FenerBulls grubunu kuranların kendileri gibi bütün Fenerbahçe'lilerin destek ve Fenerbahçe'lilerin buluşma adresi olarak ve Gücümüz Öfkemizdir sloganıyla kurulmuş sitenin girişinde boğa simgesinin bulunduğu bir sitedir.

Sizde Fenerbahçe'nin FenerBulls grubuna katılmak istiyorsanız, yada başka takımlı olup Fenerbahçe hakkındaki düşüncelerinizi ve Fenerbahçe'ye olan sevginizi siteye girerek belirtebilir ve paylaşabilirsiniz.


FENERBULLS GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ>>>





FenerBulls Sitesi Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...