loading...
Facebookta paylaş

EBRU ŞAM KİMDİR - FATİH HARBİYE DİZİSİ EBRU ŞAM BİYOGRAFİSİ - EBRU ŞAM RESİMLERİ


fatih harbiye dizisindeki ebru şam kim, ebru şam kimdir, ebru şam kaç yaşında, ebru şam doğum tarihi, ebru şam evli mi, ebru şam hakkında merak edilenler, ebru şam resimleri, ebru şam foto galeri,


Fox TV yeni sezondaki en iddialı dizisi Peyami Safa'nın unutulmaz eseri olan Fatih Harbiye dizisi ile ekranlara gelmeye başladı. Unutulmaz bir eser olan Fatih Harbiye şimdi de dizi ile ekranlara geliyor, çoğumuzun okuduğu ve keyif aldığı bu eser şimdide dizi ile kendini beğendirecek.

Sizlere önceki yazımızda Fatih Harbiye dizisi oyuncuları ve Fatih Harbiye dizisi konusunu paylaşmıştık. Fatih harbiye dizisi oyuncu kadrosu arasında bir çok önemli isimler yer alırken bu oyuncuların arasında ilk sırada Türkiye güzelimiz Ebru Şam yer alıyor. Dizide merak edilen isimler arasında olan Ebru Şam hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

Sizlere bu yazımızda Ebru Şam kimdir, Ebru Şam kaç yaşındadır, Ebru Şam hangi dizilerde oynamıştır gibi hakkında merak edilenleri ve Ebru Şam biyografisi, Ebru Şam resimlerini paylaşacağız.


Ebru Şam Kimdir
Fatih Harbiye Dizisi Ebru Şam Kimdir


Ebru Şam 18 Ağustos 1990 yılında Almanya’nın Solingen kentinde doğmuştur. Üniversite öğrencisi olan Ebru Şam, 2009 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci olması ile birlikte mankenlik hayatı başlamıştır.
İyi bir kariyer sahibi olmak isteyen genç manken Ebru Şam mankenlik haytını devam ettirirken bir yandanda dizilerde boy göstermeye başlamıştır.
İlk oyunculuk deneyimini “Adanalı” dizinde Komiser Esra karakteriyle yapmıştır. Kendini oyunculuk alanında daha da çok geliştiren güzel oyuncu oynadığı diğer dizilerde de adından söz ettirerek bütün beğenileri toplamıştır. Ebru Şam yeni sezon da Fatih Harbiye dizisi ile karşımıza çıkacaktır.



Ebru Şam Rol Aldığı Diziler ve Projeler


- 2010 Adanalı
- 2011 Doktorlar
- 2011 Gecekondu
- 2013 Fatih Harbiye


Ebru Şam Resimleri














Ebru Şam Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








ebru şam biyografisi, ebru şam biyografi, ebru şam haatı, ebru şam fatih harbiye dizisindeki rolü, ebru şam fatih harbiye dizisindeki ismi, fatih harbiye dizisi ebru şam, fatih harbiye dizisi, ebru şam hangi dizilerde oynamıştır, ebru şam oynadığı diziler, ebru şam hangi yarışmayı kazandı, ebru şam hangi yarışmada birinci oldu, ebru şam birinci olduğu yarışma, ebru şam ne zaman birinci oldu

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...