loading...
Facebookta paylaş

DİLARA ÖZTUNÇ KİMDİR - FATİH HARBİYE PELİN KARAKTERİ KİMDİR - DİLARA ÖZTUNÇ BİYOGRAFİSİ


dilara öztunç kimdir, dilara öztunç resimleri, dilara öztunç, dilara öztunç biyografisi, dilara öztunç rol aldığı diziler, dilara öztunç resimleri, dialara öztunç kaç yaşında, dilara öztunç hayatı, dilara öztunç biyografi, dilara öztunç fatih harbiye,


Fox Tv eklranlarının sevilen dizisi Fatih Harbiye yayınlandığı günden beri konuşulmaya ve ilgi görmeye devam ediyor. Peyami safa'nın ölümsüz eseri olan Fatih Harbiye dizisi oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor.
Başrollerini Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun rol aldığı dizide Pelin karakteri ile Dilara Öztunç da çok konuşulan isimler arasında yer alıyor.
Sizlere bu yazımızda Fatih Harbiye dizisi Pelin karakteri kimdir, Dilara Öztunç Kimdir, Dilara Öztunç Biyografisi, Dilara Öztunç hakkında merak edilenleri ve Dilara Öztunç resimlerini paylaşacağız.


Dilara Öztunç Kimdir.
Fatih Harbiye Dizisi Pelin Karakteri Kimdir.

Dilara Öztunç,17 Mart 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimine Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde devam etmektedir. Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda da eğitim alan güzel oyuncu Dilara Öztunç geçmişinde üç sene boyunca Olimpiyat evinde yüzme, dört yıl kadar Royal Akademi de bale, Yeşilyurt Spor Kulübü kulübünde ise lisanslı olarak iki yıl voleybol gibi birçok sportif aktivite yapmıştır.

Spor yapmayı bıraktıktan sonra 2006 yılında Erberk Ajansına kayıt olarak oyunculuk ve modellik hayatı başlamıştır. 2008 yılında Elite Model 2008 Türkiye üçüncüsü olarak dikkatleri üzerine çekmiştir. Bunların dışında hobi olarak roman yazmakta ve ileri de bastırmayı hedeflemektedir. Dilara Öztunç, ilk oyunculuk deneyimini 2007 yılında çekilmiş olan Elif’in Günlüğü dizisi ile yapmıştır.


Dilara Öztunç Rol Aldığı Diziler

Fatih Harbiye Dizisi Pelin Rol Aldığı Diziler
- Elif’in Günlüğü
- Aşkı Memnun
- Kayıp Prenses
- Küçük Sırlar
- Gün Akşam Oldu
- Fatih Harbiye


Dilara Öztunç sadece dizilerde oynamamıştır. Birçok dergi ve markanın katalog çekimlerinde ve reklamlarında da oynamıştır. Oyunculuk konusunda daha çok tecrübe kazanan Dilara Öztunç yeni sezonda ise Fatih Harbiye dizisi ile sevenlerinin karşısına çıkacaktır.


Dilara Öztunç Resimleri















Dilara Öztunç hakkında YORUM Yapabilirsiniz.










fatih harbiye dilara öztunç kimdir, fatih harbiye dizisi pelin kimdir, fatih harbiye pelin resimleri, fatih harbiye pelin karakteri kimdir, fatih harbiye pelin hakkında, fatih harbiye pelin karakteri kim biyografisi, fatih harbiye pelin karakterinin ismi nedir, fatih harbiye dizisi pelin karakteri kimdir, fatih harbiye pelin karakterinin gerçek ismi, fatih harbiye dizisindeki pelini kim oynuyor, pelin karakteri dilara öztunç, dilara öztunç hangi dizilerde rol almıştır, dilara öztunç hakkında merak edilenler, dilara öztunç kaç yaşındadır, dilara öztunç kaç doğumlu, dilara öztunç doğum tarihi, dilara öztunç sevgilisi kimdir, dilara öztunç sevgilisi kim,


Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...