loading...
Facebookta paylaş

CEM ADRİAN YENİ ALBÜM 2013 - CEM ADRİAN ŞEKER PRENS VE TUZ KRAL ALBÜMÜ 2013 - CEM ADRİAN 2013 YENİ ALBÜMÜ


cem adrian yeni albümünün adı, cem adrian 2013 albümünün adı, 2013 cem adrian albümü indir, cem adrian şeker prens tuz kral albümü dinle, cem adrian şeker prens ve tuz kral albümü indir,


Müzik dünyasının başarı ismi olan Cem Adrian kendine özgü tarzı ve tavırları ile beğenilen sanatçılar arasında yer alıyor. Başarılı sanatçı yaptığı şarkılar ve verdiği sayısız konserlerle yediden yetmişe herkesin beğendiği dinlediği bir isim haline gelmiştir.
Cem Adrian Eylül ayında Şeker Prens ve Tuz Kral adlı yeni albümü ile sevenleriyle buluştu. Cem Adrian'ın yeni olan Şeker Prens ve Tuz Kral adlı albümü daha çıkmadan önce sevilen sanatçı, Cem Adrian hayranlarına sosyal medya üzerinden albümü için çektiği ilk video klibi olan Tek Kişilik Aşk şarkısını paylaşmıştı.
Cem Adrian Tek Kişilik Aşk şarkısını 18 yaşında yazmış ancak bu zamana kadar hiç seslendirmeyen sanatçı; şarkıyı, aynı vokal rengi ve aynı hissiyatı tekrar yakalayıp o dönemdeki kaydına uygun olarak yeniden kaydetti. 18 yaşında yazdığı şarkıya, 15 yıl aradan sonra video çekmesini, "Yaptığım en doğru şeylerden biri oldu" diyerek anlatan Cem Adrian; video çekimlerini tek başına, oyuncu olmayan insanlarla yüz yüze gerçekleştirdi. Makyaj, ışık oyunları ya da oyunculuk olmaksızın, şarkının onlara hissettiklerini yakalamaya çalışan sanatçı, videoda yalnızca gerçek hisleri sunuyor.
Sizlere bu yazımızda Cem Adrian'nın yeni albümü Şeker Prens ve Tuz Kral albümünde yer alan şarkıları, Tek Kişilik Aşk şarkısının klibini ve Tek Kişilik Aşk şarkısının sözlerini paylaşacağız.


Cem Adrian Yeni Albümü Şeker Prens ve Tuz Kral Albüm Şarkıları

  1-Cem Adrian Ben Seni Çok Sevdim
  2-Cem Adrian Sen Ağlama
  3-Cem Adrian Beni Affet Bu Gece
  4-Cem Adrian Tek Kişilik Aşk  (Şarkının Klibi ve Sözleri İçin TIKLAYINIZ>>>)
  5-Cem Adrian Şeker Prens ve Tuz Kral
  6-Cem Adrian Kurtar Beni
  7-Cem Adrian Hala
  8-Cem Adrian Kalbim
  9-Cem Adrian Biz Senle
10-Cem Adrian Biz Senle
11-Cem Adrian Şimdi Rahat Uyu
12-Cem Adrian Masalın Son Şarkısı



Cem Adrian'ın yeni albümünde 12 şarkı bulunmaktadır. Yine Cem Adrian'ın keni tarzında olan yeni Şeker Prens ve Tuz Kral albümü tüm müzik marketlerde yerini aldı. Cem Adrian'ın yeni albüm şarkılarını ve şarkıların sözlerini şarkı isimlerinin yanında yer alan linklerden ulaşabilirsiniz.






Cem Adrian'ın Yeni Albümü Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.









cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm şarkıları dinle, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm dinle, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm albümündeki şarkılar, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm yeni albümü indir, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm yeni albümü dinle, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm mp3 indir, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm full dinle, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm download, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm şarkılarını indir, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm şarkılarını indirmeden dinle, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm şarkı sözleri, cem adrian şeker prens ve tuz kral albüm şarkılarının sözleri, cem adrian yeni albüm şarkı sözleri, 2013 cem adrian yeni albüm şarkı sözleri, cem adrian şeker prens şarkı sözleri, cem adrian tuz kral şarkı sözleri

Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...