loading...
Facebookta paylaş

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR - BURAK ÖZÇİVİT BİYOGRAFİSİ - ÇALIKUŞU KAMURAN KARAKTERİ KİMDİR


burak özçivit kimdir, burak özçivit biyografisi, burak özçivit resimleri, burak özçivit hakkında, burak özçivit hayatı, burak özçivit foto galeri, burak özçivit çalıkuşu dizisi, burak özçivit dizisinin adı, burak özçivit kaç yaşında, burak özçivit sevgilisi kim, burak özçivit doğum tarihi, burak özçivit



Kanal D'nin en önemli projelerinden biri olan Çalıkuşu dizisi adından söz ettirmeye ve severek izlenmeye devam ediyor. Çalıkuşu dizisi başrol oyuncusu olan Burak Özçivit yani Kamuran karakteri dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Başarılı oyuncu hem yakışıklılığı hemde sergilediği oyunculuk performansı ile dikkatleri üzerine çekmiştir.

Sizlere bu yazımızda Çalıkuşu dizisi Kamuran karakteri kimdir, Burak Özçivit kimdir, Çalıkuşu dizisi oyuncularından Kamuran karakterini canlandıran isim olan Burak Özçivit'in biyografisi, hakkında merak edilenleri ve Burak Özçivit resimlerini paylaşacağız.


Çalıkuşu Dizisi Kamuran Karakteri Kimdir.



Burak Özçivit Kimdir.

Burak Özçivit 24 Aralık 1984 yılında İstanbul'da doğmuştur. Oyuncu ve eski manken olan Burak Özçivit Kazım İşmen Lisesi'nden mezundur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümünde okumaktadır. Aslen Gazianteplidir.
2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden seçilmiştir. Yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. Şuanda ise mankenliği bırakmıştır. Daha sonra 2005'te Best Model of Turkey yarışmasına yeniden katılmış ve Best Model of Turkey seçilmiştir. Buna bağlı olarak da Best Model of The World'e katılmış ve dünyanın en iyi ikinci mankeni seçilmiştir. Faruk Saraç, Abbate, Tween ve Network gibi markaların defileleri ve yurt dışı fuar defilelerinde görev almıştır.
İlk oyunculuk deneyimini Eksi 18 dizisinde genç komiser Murat'ı canlandırarak yaşamıştır. Kasım 2007'de sinemalarda gösterime giren Musallat isimli sinema filminde rol almıştır.



Burak Özçivit Rol Aldığı Diziler

- Çalıkuşu 2013
- Muhteşem Yüzyıl 2011
- İhanet 2010
- Küçük Sırlar 2010
- Baba Ocağı 2008
- Zoraki Koca 2007
- Eksi 18 2006



Burak Özçivit Resimleri















Burak Özçivit hakkında YORUM Yapabilirsiniz.








çalıkuşu kamuran karakteri kim, çalıukuşundaki kamuran kimdir, kamuran karakterinin gerçek adı, kumran kimdir çalıkuşu dizisi, çalıkuşu dizisi oyuncusu kamuran kim, çalıkuşu dizisi kamuranınn adı, çalıkuşu dizisi oyuncularının isimleri, çalıkuşundaki kamuran katakterinin gerçek adı nedir, kamuranın gerçek adı, çalıkuşu kamuran, çalıkuşu kamuran resimleri, çalıkuşu kamuran foto galeri,kamuran karakterinin olduğu dizi, kamuranın olduğu dizinin adı, çalıkuşu dizisi kamuran oyuncusunun gerçek adı, çalıkuşu dizisi oyuncularının adları, çalıkuşu dizisinde kimler oynuyor, çalıkuşu başrol oyuncusu kamuranın gerçek adı

Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

loading...