loading...
Facebookta paylaş

TANER ÖLMEZ KİMDİR - MEDCEZİR DİZİSİ TANER ÖLMEZ KİMDİR BİYOGRAFİ


taner ölmez kimdir, taner ölmez biyografi, taner ölmez resimleri, taner ölmez hayatı, taner ölmez kaç yaşında, taner ölmez yeniz dizisi, bugunkihaber.blogspot.com, taner ölmez sevgilisi varmı, taner ölmez dizisinin adı, medcezir dizisi taner ölmez, medcezir dizisi oyuncusu taner ölmez kimdir, 


Yeni sezonda STAR TV'de yeni başlayacak diziler arasında yer alan Medcezir dizisi şimdiden konuşulmaya başladı. Dizinin başrol oyuncuları ise yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve güzel oyuncu Seranay Sarıkaya rol alacak, Sizlere daha önceki yazımızda dizinin konusu, oyuncuları ve ne zaman başlayacağı gibi bilgileri vermiştik.


MEDCEZİR DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Medcezir dizisi oyuncuları tanındık ve sevilen oyunculardan oluşuyor. Bu oyuncular içinde Medcezir dizisinde rol alacak bir başka isim Taner Ölmez oldu.
Taner Ölmez şimdilerde en gözde genç oyuncular arasında yer alıyor. Medcezir dizisinde rol alacak olan genç oyuncu Taner Ölmez'i daha önceden Kayıp Şehir ve Tatar Ramazan dizilerinden tanıyoruz.
Sizlere bu yazımızda Medcezir dizisi Taner Ölmez hakkında merak edilenleri, Taner Ölmez kaç yaşında, Taner Ölmez hayatı, hangi dizilerde oynadı, Taner Ölmez resimleri ve Taner Ölmez'in sevgilisi var mı gibi merak edilen bilgileri paylaşacağız...


Medcezir Dizisi Taner Ölmez Kimdir...

Taner Ölmez 01 Ocak 1986 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü 2. sınıf öğrencisi olan geç ve yakışıklı oyuncu, Oyunculuğun yanı sıra reklam filmlerinde de boy gösteren Taner Ölmez Piyale Pigafest, Ülker Albeni ve Ülker Sunny reklamlarında oynadı.
1,75 cm boyu, kahverengi gözlü ve oğlak burcu olan yakışıklı oyuncu Taner Ölmez yeni sezonda başlayacak Medcezir dizisi ile adından söz ettireceğe benziyor.


Taner Ölmez Rol Aldığı Filmler...

- İstanbul'un Altınları
- Kapalı Çarşı
- Kül ve Ateş
- Tatar Ramazan
- Kayıp Şehir
- Medcezir


Taner Ölmez Resimleri...











Taner Ölmez Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...







medcezirde oynayan taner ölmez kimdir, taner ölmez medcezir dizisi, medcezir dizisi taner kim, medcezir dizisi taner ölmez biyografi, medcezir dizisi taner ölmez resimleri, medcezir taner ölmez



Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...