loading...
Facebookta paylaş

SERHAT TEOMAN KİMDİR - SERHAT TEOMAN BİYOGRAFİSİ


serhat teoman, serhat teoman kimdir, serhat teoman hakkında merak edilenler, serhat teoman biyografi, serhat teoman resimleri, serhat teoman kuzey güney, kuzey güneydeki burak çatalcalı kim, serhat teomanın yeni dizisi, serhat teoman kim bugünün saraylısı, serhat teoman



Yeni yayın döneminde başlayacak olan dizilerin konuşulduğu su sıralarda sizlere yeni dizlerdeki oyuncuları tanıtmaya ve biyografilerini paylaşamaya devam ediyoruz.
Yeni yayın döneminde Atv ekranlarında başlayacak olan Bugünün Saraylısı adlı dizi daha başlamadan adından söz ettirmeye başladı. Bugünün Saraylısı adlı dizi oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmekte, dizinin oyuncuları arasında bulunan yakışıklı oyuncu Serhat Teoman dizinin öne çıkacak oyuncuları arasında olmaya aday görünüyor. Kuzey Güney dizisindeki Burak Çatalcalı rolü ile beğenileri toplayan Serhat Teoman bu dizide de fırtına gibi eseceğe benziyor.

Sizlere bu yazımızda Serhat Teoman kimdir, Serhat Teoman kaç yaşındadır gibi hakkında merak edilenleri ve Serhat Teoman biyografisini paylaşacağız.


BUGÜNÜN SARAYLISI DİZİ OYUNCULARI VE DİZİ KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Serhat Teoman Kimdir

Serhat Teoman 4 Haziran 1983 yılında İzmir'de doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar mezunu olan yakışıklı oyuncu oynadığı bütün dizlerde dikkatleri çekerek sevilen bir oyuncu olmayı başarmıştır.
Genç Kızların gözdesi olan yakışıklı oyuncu Serhat Teoman Bugünün Saraylısı dizisinde de kendini izlettirmeyi başaracak mı?



Serhat Teoman Rol Aldığı Diziler

- Bugünün Saraylısı 2013
- Kuzey Güney 2011
- Gün Akşam Oldu 2011
- Bitmeyen Şarkı 2010
- Uygun Adım Aşk 2009
- Gece Gündüz 2008
- Kız Takımı 2008
- Hepimiz Birimiz İçin 2008
- Yemin 2007
- Yalancı Yarim 2006
- Ah İstanbul 2006
- Kanlı Düğün 2005
- Avrupa Yakası 2004
- Kurşun Yarası 2003




Serhat Teoman Resimleri




  






Kategori: , , , , , ,

4 yorum:

  1. bu çocuğa hastayım kuzey güneyde de süperdi

    YanıtlaSil
  2. En çok Yemin'de sevmiştim bu çocuğu

    YanıtlaSil
  3. ne çok dizide oynamış ya bi kuzey güneyden hatırlıyorum okadar

    YanıtlaSil
  4. çooooooooook yakışıklı ya

    YanıtlaSil

loading...