loading...
Facebookta paylaş

RABİA SELAMI NEDİR - RABİA SELAMI NASIL YAPILIR - R4BİA İŞARETİ NEDİR NE ANLAMA GELİYOR


rabia selamı nedir, rabia selamı nasıl yapılır, rabia selamının anlamı nedir, rabia selamı neden yapılır, rabia selamı vermekle kim destekleniyor, bugunkihaber.blogspot.com, rabia selamını vermek ne anlama geliyor, rabia selamı veren ünlüler kimler, rabia selamını kimler verir,


Mısır'daki olayların aralıksız sürdüğü şu günlerde tam anlamıyla can pazarı yaşanıyor güvenlik güçlerinin göstericilere gerçek mermi ile ateş ettikleri ve olayın tanıkları tarafından anlatılanlara göre yüksek bugunkihaber.blogspot.com, çatılarda bulunan keskin nişancılar tarafından ateş edilerek vurulması, tüm dünyada tepkilere neden oldu.
Güvenlik güçlerinin gösterilerdeki kadın erkek demeden joplarla öldüresiye dövülmesi ve zırhlı araçların üzerlerine sürdürülerek öldürülmesi dünya basınından kınanarak tepki yağıyor.

Tüm dünyadan bu günlerde herkesin Mısır'daki olaylara tepki olarak simge haline getirdiği RABIA selamı dikkat çekiyor.  Rabia selamı tüm  dünyada Müslümanlar tarafından özgürlüğün ve zaferin simgesi olarak kullanılmaya başlandı.


Peki RABIA Selamı Nedir, Nasıl Verilir.

Rabia selamı Mısırdaki darbe karşıtı mualihlerin selamı
Rabia işareti bugunkihaber.blogspot.com, Mursi Yandaşlarının toplandığı Rabiatul Edeviye meydanından geliyor. Rabia Arapçada 4'üncü anlamını taşıyor.

Ülkemizde de şu günlerde gerek meydanlarda gerek sosyal medyada herkesin kullandığı ve profil resimlerini değiştirerek tepki göstermek amacı ile RABİA selamını kullanmaya başladılar. Ünlülerimiz arasında da RABİA selamı kullanılmaya başlandı.

RABİA Selamı Veren Ünlülerimiz...

Başta Başbakan olmak üzere bir çok ünlü Mısırdaki olaylara tepki olarak Muhalifleri desteklemek için Rabia Selamı verdi.
Dün oynanan Konyaspor Fenerbahçe bugunkihaber.blogspot.com, maçında Emre Belözoğlu penaltı sonrası Rabia Selamı verdi Aynı şekilde ÇAYKUR Rize Spor Gençlerbirliği maçında da Sercan Kaya da aynı selamı verdi.



Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...




rabia selamını kimler veriyor, rabia selamının nerden geldiği biliniyor mu, elimizle dört yapmak ne anlama geliyor, elimizle 4 yapmak ne anlama geliyor, bugunkihaber.blogspot.com, başbakan konusmasında neden elini 4 yaptı, başbakan neden rabia selamı verdi, başbakan nasıl rabia selamı verdi, başbakanın rabia selamı vermesi,

Kategori: , , , , , , ,

2 yorum:

loading...