loading...
Facebookta paylaş

GALATASARAY'IN UEFA GRUP MAÇLARI TARİHLERİ - GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI NE ZAMAN


galatasaray uefa maçlarının tarihleri ne zaman, galatasaray şampiyonlar ligi maçları ne zaman, galatasaray uefada hangi grupta oynayacak, galatasaray grubundaki takımlar hangileri, uefa galatasaray maç tarihleri,

UEFA Şampiyonlar Lig'indeki takımlarımızdan Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın CAS'ın kararına göre men edilmelerinin ardından tek temsilcimiz olan Galatasaray, Türkiye'yi bu sene tek başına temsil edecek. 2013-2014 UEFA Şampiyonlar ligindeki temsilcimiz Galatasaray'ın kuralar sonucu grubu ve mücadele edeceği takımlar belli oldu.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi grubu B grubu oldu. B grubundaki rakiplerinin güçlü olmasından dolayı Galatasaray ölüm grubuna düştüğü söylentileri şimdiden yayılmaya başlandı. Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi ilk grup maçı olan Real Madrid ile İstanbul'da 17 Eylülde karşılaşacak ve zorlu bir yola çıkmak için ilk adımı atacak.

2013-2014 UEFA Şampiyonlar ligindeki Galatasaray'ın rakiplerini yazımızın devamında bulabilirsiniz. Galatasaray'ın grup maçlarındaki rakiplerini maçların tarihlerini yazımızda bulabilirsiniz.


Galatasaray UEFA Şampiyonlar Lig'inde B grubunda mücadele edecek.

B Grubunda Olan Takımlar;

- Real Madrid
- Kopenhag
- Juventus
- Galatasaray




Galatasaray'ın B grubundaki rakipleri ile yapacağı maçların tarihleri şöyle;


- 17 Eylül 2013 Galatasaray Real Madrid Maçı

- 2 Ekim 2013 Juventus Galatasaray Maçı

- 23 Ekim 2013 Galatasaray Kopenhag Maçı

- 5 Kasım 2013 Kopenhag Galatasaray Maçı

- 27 Kasım 2013 Real Madrid Galatasaray Maçı

- 10 Aralık 2013 Galatasaray Juventus Maçı






Galatasaray'ın Rakipleri Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Galatasaray Sizce Başarılı Olabilir mi ?
Galatasaray'ın En Zorlu Rakibi Sizce Hangisi











galatasaray real madrid maçı ne zaman, galatasaray real madrid maçı hangi kanalda, galatasaray uefa grup maçını ilk kimle yapacak, galatasaray uefa rakipleri kimler oldu, galatasaray kimlerle aşleşti, galatasarayın şampiyonlar ligindeki maçlarının tarihleri, galatasaray 2013-2013 uefa maç tarihleri, 2013 galatasaray şampiyonlar ligi maçlarının tarihleri, galatasaray maçları ne zaman oynanacak, galatasaray kimlerle maç yapacak, galatasaray ve real madrid maçı ne zaman, şampiyonlar ligi galatasaray real madrid maçı ne zaman oynanacak,



Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...