loading...
Facebookta paylaş

DENİZ CELİLOĞLU KİMDİR - ÇALIKUŞU DİZİSİ SELİM KARAKTERİ DENİZ CELİLOĞLU KİM


çalıkuşu oyuncusu deniz celiloğlu, çalıkuşu oyuncuları deniz celiloğlu kimdir, deniz celiloğlu hayatı, deniz celiloğlu biyografisi, bugunkihaber.blogspot.com, deniz celiloğlu hakkında merak edilenler, deniz celiloğlu resimleri, deniz celiloğlu foto galeri, deniz celiloğlu wikipedi bilgileri, deniz celiloğlu,  


Yeni yayın döneminde başlayacak diziler arasında olan Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak dizi Çalıkuşu şimdiden adından söz ettirmeye başladı. Reşat Nurti Güntekin'in ölümsüz esri olan
Çalıkuşu romanı yeniden dizi olarak seyirci ile buluşacak. bugunkihaber.blogspot.com, Çalıkuşu dizisinin başrollerini Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oynayacakları Çalıkuşu dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular var.
Çalıkuşu dizisi oyuncularının içinde öne çıkan ilk isim Deniz Celiloğlu yer alıyor. Deniz Celiloğlu Çalıkuşu dizisinde Selim karakteri ile karşımıza gelecek. Deniz Celiloğlu oynadığı dizilerinde oyunculuğu ile beğenilen ve dikkat çeken oyuncular arasında yer alıyor.

Sizlere bu yazımızda Deniz Celiloğlu kimdir, kaç yaşındadır, Deniz Celiloğlu hangi dizilerde oynamıştır gibi hakkında merak edilenleri ve Deniz Celiloğlu biyografisini paylaşacağız.

Deniz Celiloğlu Kimdir.

Deniz Celiloğlu 01 Ocak 1986 yılındada Bulgaristan'da doğdu. 2008 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvar'ından mezun oldu. 
2007-2008 sezonunda Akbank Sanat'da rol aldığı "Şeylerin Şekli" adlı oyun ilk profesyonel deneyimi oldu. 
Arkasından yine Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da "Salvador Dali Göndermeleri İçimi Isıtıyor" adlı oyunda ve İstanbul Halk Tiyatrosu'nun "Gagarin Sokağı" isimli projesinde görev aldı. 
Salvador Dali göndermeleri İçimi Isıtıyor adlı bugunkihaber.blogspot.com, oyunda ki performansıyla 2008-2009 Lions Tiyatro ödüllerinde "Kerem Yılmazer Genç Yetenek" ödülünü aldı. Genç oyuncu tiyatro deneyimlerinden sonra ise dizilerde rol alarak bir çok dizide oynamış ve sevilen bir isim olmuştur. 


Deniz Celiloğlu Rol Aldığı Diziler

- Çalıkuşu
- Muhteşem Yüzyıl
- Kanıt
- Ev 


Deniz Celiloğlu Resimleri













deniz celiloğlu hangi dizilerde oynamıştır, deniz celiloğlunun rol aldığpı diziler,deniz celiloğlunun dizileri, bugunkihaber.blogspot.com, deniz celiloğlunun oynadığı diziler, deniz celiloğlu kanıt dizisi, deniz celiloğlu muhteşem yüzyıl, deniz celiloğlu çalıkuşu


Kategori: , , , , , ,

0 yorum

loading...