loading...
Facebookta paylaş

SURVİVOR MİNİK KAHRAMANLAR YARIŞMASI - SURVİVOR MİNİKLER YARIŞMASI BAŞVURU FORMU


survivor minikler yarışması, survivor minikler yarışması ne zaman, survivor minikler yarışması ne zaman, acun survivor minikler yarışması, survivor minikler yarışması başvuru formu, survivor başvuru formu için tıklayınız, survivor minikler yarışması nasıl olacak, survivor minikler yarışmasına nasıl katılabilirim, çocuğumu survivor minikler yarışmasına nasıl nasıl kayıt ettirebilirim,

Dünyanın en zor yarışması olarak nitelendirilen ve Ülkemizde de büyük ilgi gören yarışması Survivor, adından en çok söz ettiren yarışmalardan. Acun Ilıcalı tarafından yıllardır ülkemizde devam eden Survivor yarışması sınırları zorlamaya devam ediyor. Her yaştan kişilerin katılabileceği yarışma bu sezon farklı bir konsepte bürünecek.

Acun Ilıcalı bu sezon büyük bir değişiklik yaparak Survivor Minik Kahramanlar Yarışması düzenleyecek.
Sizlere bu yazımızda Acun Ilıcalı klasiği olan Survivor yarışmasının Minikleri versiyonu hakkında bilgiler vereceğiz.

SURVİVOR MİNİK KAHRAMANLAR YARIŞMASI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Survivor Minikler Yarışması kazanana çeşitli hediyeler ve ödüllerin sunulacağı yarışmada yetenekli çocuklar keşfedilecek.

Sizde çocuğunuzun Survivor Minikler Yarışmasına katılmasını istiyorsanız,
Survivor Minikler Yarışma başvuru formunu doldurarak çocuğunuzun yeteneklerini çıkarmasına yardımcı olabilirsiniz.

İlerleyen günlerde daha ayrıntılı bilgiler için ve Survivor Minikler Yarışmasının elemeleri, finali, bölümleri ve yarışmaları gibi bilgilere ve görüntülere sitemizden ulaşabilirsiniz.



Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...




survivor minikler yarışması kayıt, survivor minikler yarışmasına kayıt, survivor minikler yarışması nerde olacak, survivor minikler yarışmasına kaç yaşında çocuklar katılacak, survivor yarışması minikler grubu, miniklerin survivor yarışması, survivor bu sezon miniklerin mi olacak,survivor çocuklar yarışması,çocukların survivor yarışması, survivor çocuklar ne zaman, survivor çocuklar yarışmasına başvuru formu


Kategori: , , , , ,

0 yorum

loading...