loading...
Facebookta paylaş

REMBRANDT KİMDİR ESERLERİ - GOOGLE ANA SAYFASINDAKİ REMBRANDT KİMDİR ESERLERİ


güncel,rembrandt kimdir,goggle ana sayfasındaki kim,rembrandt eserleri,goggle sayfasındaki isim kim eserleri neler,goggle ana sayfasındaki ünlü isim,rembrandt neci,goggle ana sayfada kimi anıyor, rembrandt neler yapmıştır,rembrandtın önemli eserleri neler,rembrandt kaç yılında ölmüştür,rembarand kaç yıl yaşamıştır,rembrandt önemli eserleri,rembrandt hakkında bilgi,rembrandt neler yapmıştır,google ana sayfasındaki kim,bugünki google ana sayfadaki kim,google ana sayfadaki kim,15 temmuz google ana sayfasındaki adam kim,google anasayfasındaki isim kim
  

Google bu sabah yine ana sayfasında yeni bir resimle karşımıza geldi. Dünyanın en büyük arama motoru olan Google önemli günlerde bir ünlü doğduğunda ve öldüğünde yada önemli bir olay olduğunda ana sayfasını değişterek o ünlünün resmin koyup hakkında bilgi vererek destek olan google bugün de yeni bir resimle yine bir ünlü kişiyi anıyor.
Böyle konularda sağduyulu davranan ünlü arama motoru Google 15 Temmuz yani bugün yine önemli bir ismin doğum gününü kutlayarak o kişiyi anıyor.
Bugün interneti ilk açtığımızda google ana sayfasında gördüğümüz isim Rembrandt Van Rijn yer alıyor. Bugün tüm internetini açanlar google ana sayfasına bakınca Rembrandt'ın doğum gününü hep beraber kutlayarak anıyorlar.

Peki bugün ki Google ana sayfasındaki isim kim?
Google 15 temmuz ana sayfasında REMBRANDT'ın doğum gününü kutluyor.
REMBRANDT kimdir, eserleri ve hayatı.

Rembrandt Kimdir, Google Ana Sayfasındaki Rembrant Kimdir...

Tam adı Rembrandt Harmenszoon van Rijn olan ünlü ressam 15 Temmuz 1606 doğumlu olup 4 Ekim 1669 yılında ölmüştür. Hollandalı ressam ve baskı ustası olan Rembrandt Avrupa ve Hollanda sanat tarihinin en önemli ressamlarından biridir.
Hollanda'nın ticaret, bilim ve sanatta atılım yaptığı Hollanda Altın Çağında yaşamıştır. "Işığın ve gölgelerin ressamı" olarak da anılır.

Rembrand'ın Eserleri Nelerdir


Lazarus'un Yükselişi (1630)
Dr. Nicolaes Tulp'un Anatomi Dersi (1632)
Meditasyondaki Filozof (1632)
Belşassar'ın Ziyafeti (1635)
Danae (1636) Gece Devriyesi (1640-42)
Susanna ve Yaşlılar (1647)
Değirmen (1650)
Banyosunda Betşeba (1654)
Açık Kapıda Duran Kadın (1656-57)
Yakup'un Melekle Savaşı (1659)
Aziz Petrus'un İnkârı (1660)
Yahudi Gelini (1664)




Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...