loading...
Facebookta paylaş

KISA SAÇ MODELLERİ - 2013 YAZININ EN MODA KISA SAÇ MODELLERİ


Etiket:2013 saç modelleri,kısa saç modelleri,2013 kısa saç modelleri,en çok tercih edilen kısa saç modelleri,2013 yazınız gözde saç modelleri,ünlülerin kısa saç modelleri,gülben ergen kısa saç modeli,gülben ergen yeni saç modeli,2013 yılının en çok tercih edilen kısa saç modelleri,yazın kısa saç modelleri,yaz için kısa saç modelleri,yaza girerken kısa saç modelleri,kısa saç modelleri nasıl,saçımı nasıl kestireyim,kısa saç mı uzun saç mı çok tercih ediliyor,kısa kestirme modası,kısa saç modası,kısa saçta moda modeller,en çok kestirilen kısa saç modelleri,en çok tercih edilen saç modelleri,yüz tipine göre saç modelleri,yüz tipine göre kısa saç modelleri



Kadınların moda ve saç konusunda hassas olduğu ve en çok takip ettikleri olaylar olduğunu biliyoruz. Bir kadın modayı ve yeni trendleri takip etmekten asla vazgeçmez en moda şeyi alır, yinede takip eder daha iyisi var mı, bundan kaç kişi de var, kime daha çok yakışmış gibi.

Kadınlarda saç modelleri de böyledir yaz ayların gelmesi ile köklü bir değişiklik yapmak isteyen kadınlar öncelikle değişime saçlardan başlarlar.(baştan aşağı değişiklik bu olsa gerek)
Hem yaza uygun olması açısından hemde kullanışlı ve modern görünmesi açısından şehirli kadın edası ile tabir edilen kısa saç modellerini tercih ederler.

Artık uzun saç bele kadar olan saç ve kabarık bonus diye tabir edilen saç modelleri demode olurken, çok tercih edilmeyen modellerdir.
Kadınların yeni moda saç şekilleri artık, kısa saç modelleridir. Kısa saç modeli çılgınlığı devam ederken, sıcak havalarda uzun saçtan sıkılan ve bunalan kadınlar hemen kısa saç modeline yöneliyorlar.

İşin en zor kısmı bundan sonra başlıyor. Tamam kısa saça karar verildi ama nasıl kestirecek, hangi moda olacak, hangi tarz olacak,hangi ünlünün ki gibi olacak diye ummalı bir araştırmaya girer günlerce ince eleyip sık dokur adeta.

Sizlere bu yazımızda size karar vermede yardımcı olabilecek saç modelleri ve en çok tercih edilen saç modellerini derledik. İnternet ortamında Google arama motorunda en çok aratılan ve beğenilen saç modellerini sizler için paylaşacağız.

İşte 2013 yazının en çok tercih edilen kısa saç modelleri...


 

 

 

 





















Konu Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.
Siz Hangi Saç Modelini Beğendiniz.



Kategori: , , , , , , ,

0 yorum

loading...