loading...
Facebookta paylaş

KANAL D KAYIP DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU - KAYIP DİZİSİ METE HOROZOĞLU VE ASLI ENVER


kayıp dizisi,kayıp dizisi oyuncuları,kayıp dizisi kanal d,kanal d kayıp dizisi,kanal d de başlayan kayıp dizisi,kayıp dizisi ne zaman başlayacak,kayıp dizisi konusu,kayıp dizisi oyuncu kadrosu, kayıp dizisinde kimler oynayacak,kayıp dizisi mete horozoğlu,kayıp dizisi aslı enver,


Kanal D'den bir yeni proje daha, bu yeni sezonun renkli geçeceği şimdiden belli oldu. Kanal D ve diğer kanallar birbirinden iddialı dizilerini, yarışma programlarını ardı ardına tanıtmaya başladılar.

Kanal D ekranlarında başlayacak olan bir başka dizi ise KAYIP dizisi.
Kayıp dizisi yeni sezonda, Eylül ayında Kanal D ekranlarında seyirciye merhaba diyecek. Bu yeni Kayıp dizisinin başrol oyuncuları ve tüm oyuncu kadrosu açıklandı.

Kayıp dizisinin başrolünde Öyle Bir Geçer Zamanki dizisinden tanıdığımız ve Nefes filminde büyük beğeni toplayan Mete Horozoğlu ve en son Suskunlar dizisinde gördüğümüz Ahu karakterini canlandıran Aslı Enver var.
Kayıp dizisinde Mete Horozoğlu, Mehmet adında bir genci canlandıracak, Aslı Enver ise Özlem karakteri ile ekranlarda olacak.

KAYIP Dizisi Oyuncuları Kimler...

- Mete Horozoğlu
- Aslı Enver
- Menderes Samancılar
- İlker Kareli
- Kürşat Alnıaçık
- Ferit Kaya
- Banu Hotacan
- Kaan Taşener
- Dolunay Soysert (Dolunay Soysert Kimdir TIKLAYINIZ>>>)




kayıp dizisi ne zaman başlayacak,kayıp dizisi hangi kanalda,kayıp dizisi başrolde kim var,kayıp dizisi başrol oyuncuları kimler,kimler kayıp dizisinde olacak,kanal d kayıp dizisi,kayıp oyuncuları,kayıp oyuncu kadrosu,mete horozoğlu yeni dizisinin adı,kayıp oyuncuları kimler,aslı enverin yeni dizisinin adı

Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...