loading...
Facebookta paylaş

HİLMİCEM HANGİ DİZİDE OYNAYACAK - HİLMİCEM MUHTEŞEM YÜZYIL'A MI GELİYOR


magazin,dizi,hilmicem yeni dizisi,hilmi cemin dizisi,hilmi cem hangi dizide oynayacak,hilmicem dizide mi oynayacak,hilmicem rsimlri,hilmicem muhteşem yüzyıl,muhteşem yüzyıl hilmicem,hilmicemin dizisinin adı ne,hilmicem muhteşem yüzyılda kimi canlandıracak,muhteşem yüzyıl hilmicem,hilmicem muhteşem yüzyıla mı geliyor,hilmicem muhteşem yüzyılda hangi rolü oynayacak,muhteşem yüzyıl hilmicem karakteri.hilmicem,hilmicem dizi,hilmcemin dizisi



Survivor 2013 Ünlüler-Gönüllüler yarışması birincisi Hilmicem uzun zaman yarışmadaki performansları ve tavırlarıyla herkesin gönlünü kazanarak adını duyurmuş, ve yarışmayı birinci bitirmiştir. Survivor sayesinde hayran kitlesini oluşturan Hilmicem herkes tarafından sevilerek takip edilen bir sim oldu.

Hilmicem birinci olduktan sonra da şansı devam ediyor. Birincilikle bitirdiği yarışmadan sonra elbette TV da bir şeyler yapacaktı.
Hilmicem artık bir dizide oynayacak. Sevenleri artık Hilmicem'i bir dizide görecek ve takip edecek. Yeni sezonda dizi projesi ile ekranlara gelecek olan Hilmicem oyunculuk performansını da gösterecek sevenlerine.

Peki Hilmicem hangi dizide oynayacak 

HİLMİCEM Muhteşem Yüzyılda Oynayacak...

Hilmicem STAR TV'de yayınlanan ve severek izlenen dizi olan Muhteşem Yüzyıl'da oynayacak. Geçtiğimiz sezonu kötü kapatan Muhteşem Yüzyıl, Meryem Uzerli'nin gitmesi olayından sonra yeni Hürrem Sultan olan Vahide Gördüm'ün izleyiciler tarafından beğenilmemesi üzerine nasıl bir yol izleyecekleri belli olmayan diziye taze kan olarak girecek olan Hilmicem bakalım Muhteşem Yüzyılda hangi karakteri ile karşımıza çıkacak.



Kategori: , , , , , , , ,

0 yorum

loading...